Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak si myslím, že člověk to má říct hned nebo mlčet navždy. Jakmile to řekne později, za nějakým jiným účelem, tak to není správné. Může to třeba vyznít tak, že je chceš rozeštvat, abys ho pak mohla sama zkusit sbalit či něco takového… Nepřijde mi v pořádku kolem někoho x let chodit a pak to teprve vybalit.
Takže za mě jsi správně neudělala, i když jinak jsem všema deseti pro to podvedené říci, pokud je to aktuální a člověk má jistotu, protože mlčení beru jako krytí nevěrníka a s těma teda basu nedržím.
Už jsi to udělala, možná i správně, ale teď už s tím nic moc nenaděláš. Na určitou dobu je po kamarádství, ale ona až prozře a třeba si najde někoho jiného, tak se může vrátit.
Asi bych jí teď nechala být, jen bych jí napsala třeba co cítíš, že je ti to líto, ale že minulost nevrátíš.
A že jsi tady, že o ní stojíš. Ale zbytek je na ní.
Já kdysi kamarádce ublížila podobně, kluk, kterého měla ráda si vybral mě. Po několika letech se to vrátilo ke kamarádství a teď po 10 letech už to začíná být zase jako dřív. Chce to čas.
@jenika1 Nikomu jsem se do života nenarvala. A to jak píše, že jsem jí ho od začátku rozmlouvala, není pravda. Rozmlouvat jsem jí ho začala až poslední rok, když ji pořád jen urážel a ponižoval.. ale je to tvůj názor
@Myrha díky
jak jsem psala, neznala jsem ji.. a byla jsem mladá a blbá. Teď bych už nic takovýho nikdy neudělala. Ale možná jsem teď ještě blbší, že jsem jí to řekla