Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Stephora: můžu říct teda že se začínám slušně bát
doktor to vidí tak do týdne… já jsem 38tt a už mám poslíčky tak jsem na to zvědavá kdy to příjde
@Nisse až to přijde, tak to přijde
zvládneme to obě, budem muset
ale já se taky těším, až to bude už za mnou
ale mám ještě tolik co dohánět, že jsem ráda, že bych měla rodit až za 5 týdnů ![]()
Taky jsem toho měla hodně…měla jsem to od půlky těhotenství rizikové takže jsem musela do 8 měsíce ležet.. a tak za měsíc jsem musela stihnout vše vyprat, připravit postýlku, pokojíček a tááák bylo to náročný, ale mám to za sebou dneska jsem ještě gruntovala at jde malá do úplné čistoty ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli některá z Vás nemá zkušenost s tvrdnutím břicha. Jsem 30. tt a v práci jen sedím, dělám v kanceláři, a nic namáhavého nedělám a celkem dost mi tvrdne. Beru i magnezium a nijak zvlášť mi nepomáhá. Chtěla jsem hned letět k doktorovi, ale nevím, jestli zbytečně neplaším a nebude lepší počkat do pondělka ![]()
@Nisse no, a my se možná budeme muset stihnout ještě přestěhovat
ale zatím nemáme kam
táhne se to s hypotékou…snad ti dobře dopadne! ![]()
@KaCinDa já bohužel ne, břicho mi netvrdne, ani nevím, co to je…
ale zkus případně nějakou diskusi, kde rodíte všechny v podobný termín
tam se to tvrdnoucími bříšky jen hemží ![]()
@stephora ja se omluvuju, prepadla me predporodni deprese
uzasny :-p jak jsi to udelala? :'( chtela jsem taky prispet, ale bohuzel jsem na toto antitalent a vubec nevim, jak dat tolik fotek vedle sebe
a mimochodem… 12kg je prej neidealnejsi vaha, kterou ma zenska behem tehu pribrat. ja zacala pribirat v 6 a mam nahore 7kg…
heeeej no uz ti to jako rekli ze pujdes na cisar?
ale alespon budes mit porod v den terminu
a nebudes muset zazivat roztahovani a silene (pro nekoho) bolesti
vse ma sve pro a proti
me uz TOTALNE MAGORI… uz mi to sakra leze na mozek!
uz se mi denska zdal sen o porodu, ze do me strcili jakysi veliky drat a ja jsem jim rikala ze to do sebe nechcu a ty sestry „no jooo vy budete ten typ hysterky.. to jsme teda radi“ a proste furt do me neco strkali a nikdo mi nerekl, na kolik jsem otevrena.. bylo mi trasne
pak se mi chtelo totalne blit z toho vseho a probudila jsem se spocena a silene zadychana
ja uz silim… predstava, ze jsem teprv 35+2 me dohani k sebevrazednym myslenkam
hej neeee to je jeste 5 tydnu.. kdybych prenasela tak 6… ale rikala jsem si, ze pockam az mi udelaji strepotokoka, az se uplne uzdravim a PAK zacnu s vyhanecim procesem ![]()
@KaCinDa hola.. No ja kvuli tvrdnuti lezela ve spitalu tyden na infuzich, aby se to zastavilo. zacala jsem se mirne otvirat. to bylo ve 32tt.. k doktorovi jdi. lepsi, nez kdybys porodila ve 30tt ne? kasli na to, jestli si o tobe mysli, ze jsi hysterka.. ![]()
@Domuska no nemám to ještě jistý, že bude císař
ale kočka není otočená a nejeví se, furt je ve stejný poloze prakticky už měsíc a půl…tak uvidíme, co na to v porodce, jdu tam 11.10. na první poradnu. Tak třeba se dozvím víc… Moje doktorka říká, že je ten císař dost pravděpodobnej, už je dost pozdě na otočení, já jsem malá atd…
ty fotky jsem skládala ve Wordu - já to v kreslení jen ořízla na cca stejnej rozměr, napsala týden a pak to ctrl+c a ctrl+v dala do wordu a nějak to tam ještě uzpůspobila, aby byla správná velikost… Určitě to jde dělat přímo v tom kreslení, ale já prd vim, jak, nikdy jsem na to nepřišla ![]()
ty seš teda magorka, nešil, to bude dobrý
mysli před spaním na hezký věci ![]()
jinak mě streptokoka stírali v pátek, za tejden budou výsledky, tak uvidíme
20% žen to prý normálně v těle má, tak holt v nejhorším dostanu antibiotika při porodu, no…
Ahojte holky, tohle je fotka z 37tt. Dnes jsem už 39+6 a už bych to měla ráda za sebou
Zítra mám druhý termín a zatím neodešla ani zátka
. Vypadá to že prcek půjde rovnou do školky
. Mějte se krásně ![]()
@Ivčis tak moc držím palce, aby už
ono je to únavné už takhle na konci…
@stephora
@Domuska
Zuziš
Ahoj holky, jak tak koukám, tak jsem o hodně přišla a to mě mrzí, snad si to vše stihnu jeden den vše dočíst a reagovat..Napište mi aspon jak se vám daří s pupíkama, už to máte za pár…zuziš jsem už gratulovala k malé..
Jinak, my dnes jedeme kupovat fusak, tak snad si něco vyberu
malá roste jako z vody..už nám nejsou ani některý oblečka vel. 62, takže se máme dost k světu..asi budeme vysoký, ale máme po kom..včera jsme malou měřili metrem a odhadem má 61 cm, ale přesně to budu vědět už ted ve středu, jsem napnutá…