Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Domuska
13.11.13 16:27

@stephora no tak jaaak? myslela jsem na tebe, ale o den pozdej :? jak je to s malou? cisar ti straaaaasne zavidim :lol: v zivote svem nikdy nepujdu rodit. uz to zazit nechci :lol: kojis? =)

• Citovat
  • Upravit
Domuska
13.11.13 16:31

@Nadyen ahoj, no.. mimco se zvladnout da, ale je to tezke. zavidim ze tva ma uz tri mesice =). kazdopadne porod byl pro me neco strasneho :D proste uz rodit nepujdu, ani kdybych mela mit nejake antikoncepcni telisko za 15000 :D bude chudacek jedinacek no. a stve me, ze kazdy rika „to rika kazda, pocky za dva roky“ jezismarja tak snad vim, jestli chci druhe decko nebo ne ne???!!!

• Citovat
  • Upravit
3287
13.11.13 16:40

@Domuska moc gratuluju je hezounkej ;-),hele ja to rikala taky a divej…sice teda po dlouhe dobe ale mame druhy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
13.11.13 18:24

@Zuziš dekuju, ale ja proste druhe nechci. po 11 dnech silene bolesti jakoby kostrce, kdy jsem nemohla chodit, lezet, sedet, nakojit maleho, spat.. nic.. mi zjistili, ze se mi jaksi potrhaly vazy v panvi a spatne to srusta, takze mam panevni ortezu. prej jak mi dr zatlacil na bricho, tak to prdlo.

• Citovat
  • Upravit
3287
13.11.13 18:43

@Domuska tak to se ti ani nedivim…au au chudero :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
13.11.13 19:55

@Zuziš proto mam desny blok a bojim se, ze by to bylo jeste horsi u druheho. Proto jsem rada ze jsme prezili oba v pohode. A co vy s malou? :hug:

• Citovat
  • Upravit
3287
13.11.13 20:27

@Domuska to ti verim :-),ja teda mela porody oba v pohode a ted ten vyvolavanej byl fofr!! :-)

no jo zvladame to, mala ma svoje dny jednou dobry a je zlata a z toho jsem na infarkt hlavne kdyz se v noci po krmeni probere a nechce se ji spat, nebo obcas zachvat histerie no ale vzdycky to nejak zvladneme, ted v patek mame 8tydnu…utika to no… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
14.11.13 12:43

@Zuziš jo? uz dva mesice? maly ma teda 17 dni a dnes to byla silena noc. Furt rval a rval. Nakojila, nakrmila, prebalila, pochovala jsem ho, natrela jsem mu brisko pupikem na prdiky a stejne prd. Usnul az o 5 a o pul 7 vstal a zacalo to nanovo :poblion: a asi mam malo mleka, tak se strasne tesim, az petr doveze odsavacku a snad neco odsaju, abych ho nekrmila hippem.

• Citovat
  • Upravit
3287
14.11.13 13:18

@Domuska jo to znam taky mivame obcas silenou noc a doted se zadari, je mozny ze mu to nestaci, ja kojila tri tydny protoze male to nestacilo a taky bych ji mohla mit u prsa porad a stejne by to bylo malo, uz ve spitale mi ji prikrmovali, ted je na UM a spokojenost :-)

a pomaha mu to na brisko ten krem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
14.11.13 13:49

@Domuska @Nadyen holky, je to záhul - císař, porodka, jsme doma od neděle a je to fakt mazec, proto jsem se nehlásila :)

Tohle je naše Olivia :) narodila se 6.11.2013 v 11:36, vážila 3820g a měřila 51cm :srdce:

až bude víc času, tase se ozvu :) tak jsme to všechny zdárně do :hug: táhly do konce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
14.11.13 15:27

@stephora Jo tak Olcu jsi pred nama skryvala :mrgreen: tak gratulace. Je hodna? co depky? :D jak to zvladas? heee tezsi nez sebastian. tos mela dobre ze jsi mela cisarak. ja uz jsem nadrzena jak stepni koza a nemuzu.. :pocitac: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Domuska
14.11.13 15:34

@Zuziš jeho z um boli bricho a nemuze se vykakat treba dva dny. pak mu pomaham rektarni tycinkou. me se udelalo mleko az sesty den po porodu, takze taky na um v porodnici byl celou dobu. ja bych rekla ze ne :nevim: ale aspon mam pocit, ze jsem udelala neco pro to, aby ho brisko nebolelo.

• Citovat
  • Upravit
3287
14.11.13 20:37

@Domuska tak ono zalezi jaky UM davas, my taky stridali nez nam neco sedlo a taky ji obcas musim pomoct, ale tak neni to nic strasnyho ;-),jinak jsem kupovala kapicky espumisan a bylo to lepsi :-)
@stephora velka gratulace, je moc krasna :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
14.11.13 20:43

@Zuziš no me dr doporucila hipp bio combiotic ze prej je nejlepsi co decka snaseji :?

• Citovat
  • Upravit
3287
14.11.13 20:49

@Domuska no jo ale kazdy miminko to snasi jinak, ja se s dr neradila, prvne jsme davali sunar pak sunar nutradefense a skoncili jsme na bebe a dobry :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí