Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hr4sek22
20.11.13 11:29

Jo a navrch mám už 15kg 8o :|

• Citovat
  • Upravit
3731
20.11.13 11:35

@Hr4sek22 Bříško je moc pěkný :palec: Kilča půjdou dolů, to bude v pohodě. Na začátku jsi byla ale hubeňoučká, ne? Ty by měly nabrat víc, aby měly zásobu na kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
20.11.13 11:36

@Melindaa Omlouvám se, že jsem tak smělá, ale koukla jsem na profil. Malej se bude jmenovat Mario? :P

• Citovat
  • Upravit
3731
20.11.13 11:38
@Hr4sek22 píše:
@Melindaa Omlouvám se, že jsem tak smělá, ale koukla jsem na profil. Malej se bude jmenovat Mario? :P

Pravda, zajímavé jméno. Fanoušci hokeje, nebo PC her? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
20.11.13 11:42

@Dracunculus Hubeňoučká ani ne, spíš taková sportovní a akorát. Před těhotenstvím jsem měla 53-54kg a teď mám skoro 70 :lol: No, snad ty kila půjdou dolů tak jako jdou nahoru :D
Už plánuju co všechno budu dělat. Konečně se snad odhodlám k nějakým aktivitám. Nemohla bych se na sebe dívat :lol: Sport mě nebaví, ale pořídím si kolečkový brusle a chci chodit plavat :mrgreen: Přemýšlela jsem pak i o plavání s miminkem, ale u nás nic takovýho není.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
20.11.13 11:48

@Dracunculus A tvůj bude Bertík, jo? :P Kamarádky přítel je Robert, ale říkají mu Boban 8o Aspoň prozměnu nějaký jména, který nejsou tak častý. Teda aspoň u nás.. Robert jeden, Mario žádnej.

• Citovat
  • Upravit
3731
20.11.13 11:48

@Hr4sek22 Tak já jsem byla taková normální, na 175cm výšky 78kg. Sportuju docela ráda, spíš indoorové aktivity ve fitku, jako spinning a tak. Akorát teď od 21.týdne nemůžu nic, mám doporučený klidový režim, aspoň už zmáknu dojít na malej nákup, ale žádná sláva. Tak se bojim, že naberu. Předtím jsem chodila 2× týdně na cvičení pro těhule a občas plavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3731
20.11.13 11:50

@Hr4sek22 Taky jsme chtěli něco neotřelýho, Robert je dobrej, že to není moc velká extravagance, ale nebude mít 3 spolužáky stejnýho jména. Taky mu občas říkám Bobík ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
20.11.13 11:51

@Dracunculus Já bych strašně ráda někam chodila. Do nějakýho kroužku pro těhotný, cvičení nebo pak to plavání i s malým, ale tady můžu jít leda do lesa nebo na pískoviště. U nás je to totálně bez možností.. :(

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
20.11.13 11:54

@Dracunculus Robert je fajn :palec: Jedna bývalá kolegyně z práce má Robina. To se mi taky líbí. My chtěli Daniela, ale nakonec to bude Radim. A pak třeba i ten Daniel :D

• Citovat
  • Upravit
3731
20.11.13 12:03

@Hr4sek22 Daniel se nám taky objevil v užším výběru. Uvažovali jsme i o Davidovi, Jirkovi, Samuelovi. Moc by se mi líbil Ondřej, ale nechtěli jsme s manželem dávat jména po nás.
Radim je fajn, mívala jsem jednoho na střední ve třídě. Chytrej kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
21.11.13 11:11

@Nadyen děkuju :) a máme i nepřechýlené příjmení ;-)

@Domuska no co depky, řvala sem furt jak pipka - hormony semnou mlátí ještě teď, ale už nebrečim bezbandějí, že nevim, co dělat a malá řve, ale spíš štěstím, jsem dojatá třeba z písničky na Óčku nebo z toho, jak hezky Oliv spinká :)

no, ale musím teda přiznat, že to je peknej sekec mazec - jsem na vše sama, chlap musí chodit do práce, i když přes víkend a večer hodně pomáhá. Mohl semnou být doma jen 3 dny, co jsme se vrátili z porodky… Babičky 250 km daleko, tady v Chrášťanech žádné kamarádky ani známé, tak jsme jen já a Oliv a občas tatínek…ale nějak to zvládnu a zvyknu si. chce to čas, aby malá měla trochu řád, a na to je moc maličká zatím… má 16 dní :srdce:

jak válčíte vy dvě? vše OK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
21.11.13 12:23

@stephora Ahoj..to zvládneš neboj, jak si trochu na sebe zvyknete, bude to super a vše už bude automatika a víc si sebe užijete..malá bude mít za devět dní čtyři měsíce tak už zkusíme přesnídávky a na to se těším…je to jiný mít dítě než, když jsem byla sama za sebe…
Jinak holky, včera mě vytáhli rodiče přítele na večeři a konečně po skoro pěti letech si tykáme, udělalo mi to radost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
21.11.13 20:12
@Dracunculus píše:
Pravda, zajímavé jméno. Fanoušci hokeje, nebo PC her? :think:
@Hr4sek22 píše:
@Melindaa Omlouvám se, že jsem tak smělá, ale koukla jsem na profil. Malej se bude jmenovat Mario? :P

Ano už jsme se rozhodli no přítel je fotbalista a také Mario takže nakonec vyhrál nejprv jsem se rozhodla pro Samuela nebo Vojtěcha, ale jak říkám nakonec vyhrál Mario. A co vaše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
28.11.13 13:49

@stephora jo, tak to te fakt obdivuju. pro me nejhorsi vstavat a nemoct spat jak dlouho chci. to me zabiji. hlavne furt nekam jezdim zarizovat soc. davky a ted se ukazalo, ze mame spatne jakesi papiry, takze do 10 dnu podat opravene, jinak zadne nedostanu. boze to je strasne. takze musi moje babina hlidat. petr je tu taky jednou za tyden. musim se priznat, ze prvnich 14 dni jsem mela stavy, ze jsem litovala, ze dite mam ale dnes mu je mesic a je to milacek =) ted jsem na hodku nahore u nasich coz je kilak od babiny, kde bydlim a uz ted se mi styska. maly me hodne zamestnava, takze se nenudim a ucim se plest si salu. jen me strasne chybi sexik a podle podrobneho prozkoumani dolejsku jsem zjistila, ze by to fakt jeste neslo :,( jako uprimne se bojim toho, ze to uz snad ani nikdy nepujde, protoze je v takovem stavu, ze se mi chtelo brecet :( :zed: jsem velice zvedava, co mi rekne dr na kontrole. maly ma uz 4200g tak jsem rada ze pribira. konecne mi i dosla orteza na panev tak snad pekne sroste =)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky