Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Domuska
28.11.13 13:50

@Nadyen no vidiiis treba se to konecne spravi! :hug:

• Citovat
  • Upravit
2663
28.11.13 15:55

@Domuska ja sem hrozne osamela, jen sama s Olivkou vele dny, ale mam taky dost prace. Zavidim ti babinu, ze máš někoho, kdo hlídá. Já sem na vše sama, ale to jsem veděla dopředu, že… Já si taky prvních 14 dí řikala, že jsem se s tím dítětem zbláznila, ale ty hrozný výkyvy jsou už menší a postupně se to srovnává a jednou bude dobře :)

to nespaní je mazec, taky to zle snášim - čím víc jsem nevyspalá, tím hůř snáším Olivčin pláč a vlastní roli matky…takže spím, co to jde…ale moc to nejde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
30.11.13 12:17

@stephora fakt mas muj obdiv. Ja mam babibu a mamku ale tak mamka chodi do prace ze.. taky se hrrozim toho, az se na jaro odstehujeme a ja s nim budu sama na byte. To uz mu budu muset varit ty polevky a takove ty fujky veci.. uz ted je to s nim tezke vubec udelat mleko. Ale ten prvni tyden to bylo priserne. Jakmile se zacalo stmivar, okamzite samovolny plac a depky na odstrel. Jeste ze vidim ze petr je z nej uplne vedle a ze on nema nejakou poporodni krizi. Jdu se pokusit ho uspat a pouklizet. Je venku nadherne tak pujdem s mamkou ven :))

• Citovat
  • Upravit
2663
30.11.13 13:21

@Domuska a ty nekojíš Domi? my ještě navíc bojujeme děsně s kojením - jeden den mám mlíka dosta druhý den nemám skoro nic a malá má hlad a já musím dokrmovat Nutrilonem, což mě mrtí, protože to kojení je sice záhul, ale je to pohodlné - mlíko máš vždy při ruce a ohřáté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
30.11.13 16:58

@stephora no jako ja mam jednou za tri dny mleka z obou prsu 50ml. takze nic proti tomu co opravdu vypije. ale k prsu ho davam furt protoze to je jediny uklidnovaci prostredek kdyz breci. jinak mam odsavacku a kdyz nemam zrovna tvrde nalete prsa, tak odstrikam strasne malo. a taky mu davam prso kdyz ma skytavku. to ho hned prejde.=) ja ho jinak krmim jen hippem. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2663
30.11.13 19:15

@Domuska tak to já kojim celý den, jen večer dokrmuju Nutrilonem, včera íc, pač mlíko došlo, dnes zatím mám, ale zas pije míň…

Nutrilon je děsně drahej - 400kč za pixlu, takže pak zkusím přejít na něco levnějšího - asi na Sunar Nutradefense, poradím se s MUDr.

Já bych nejradši kojila plně dál, ale zatím to nejde, večer má prostě Olivka hlad a já mlíčko v prsou nemám. zato ráno mám prsa nalitý k prasknutí, když nechce pít v noci.

škytavky máme děsně, ale přisátí nepomůže :( musí ji to přejít samo, škytala už v bříšku… a taky máme prdy, někdy je to děsná probrečená a probděná noc :-/ ale at jim co jim, prostě se to občas objeví - takže se těším, až se Olivka začne víc hýbat - sice budu mít víc co hlídat, ale prdy třeba přestanou a bude líp spát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaniArt
30.11.13 21:16

Ahoj holky. My se snažíme už podruhé. Čeká mě II.IVF. Poprvé jsem na to moc myslela ale teď jsem se snažila dostatečně zaměstnat, abych myslela na jiné věci, tak jsem si otevřela vlastní fotoateliér, kde fotím a dělám i vizáž. Jsem profi make up artist a protože ateliér mám otevřen čerstvě, fotím za zaváděcí ceny. Takže pokud máte zájem nafotit dětičky, bříška, miminka nebo cokoli, budu ráda, když mne kontaktujete – tady nebo na FB. https://www.facebook.com/pages/Ateliér-Anděl/380355528766755?ref=hl
Těším se na vás, Janča.

• Citovat
  • Upravit
498
3.12.13 22:13
@JaniArt píše:
Ahoj holky. My se snažíme už podruhé. Čeká mě II.IVF. Poprvé jsem na to moc myslela ale teď jsem se snažila dostatečně zaměstnat, abych myslela na jiné věci, tak jsem si otevřela vlastní fotoateliér, kde fotím a dělám i vizáž. Jsem profi make up artist a protože ateliér mám otevřen čerstvě, fotím za zaváděcí ceny. Takže pokud máte zájem nafotit dětičky, bříška, miminka nebo cokoli, budu ráda, když mne kontaktujete – tady nebo na FB. https://www.facebook.com/pages/Ateliér-Anděl/380355528766755?ref=hl
Těším se na vás, Janča.

Ahoj, premyslim o foceni. Ta stranka ale nejde otevrit. Neni tam nekde chyba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
6.12.13 16:33

Holky, nasla jsem fotky bricha nejak 5 a 3 dny pred porodem :D

• Citovat
  • Upravit
Domuska
6.12.13 16:40

@stephora zkus feniklovy caj od sunaru. stoji 80kc a maly po nem krasne kaka i prdi =) uz se nemuzu dockat, az maly zacne zvatlat a smat se. obcas se umi nahlas zasmat ale je to moc vzacne. jedem denska vecer poprve na vikend k petrovym rodicum, tak jsem zvedava =)

• Citovat
  • Upravit
2663
6.12.13 17:22

@Domuska taky pěknej pupík :) no já 3 dny před porodem snad ani nemůžu ukázat :) má je chlap v mobilu :D

jinak ty dáváš fenyklovej čaj miminku přímo? no já se prolejvám tím pro mě, mám tu bio fenyklovej od Hippu v pytlíkách, ale nedávám jí to, přijde mi to blbý míchat s kojením a doktorka taky říkala, že zatim jí to dávat nemám…

my máme dnes jeden měsíc :srdce: tak čekám, až taky začně se nějak jinak projevovat než plakat a nebo se jen bezdečně xichtit, bude s ní větší legrace :) ale na to máme ještě čas…

užij si vikend, k nam přijede zitra můj táta z Neměcka a pozítří tchyně (to bude!) takže se těšim na tátu a děsim se něděle, to budu zas v prdeli s nervama - jen aby se mi nezastavila laktace z toho stresu z tý baby! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
11.12.13 23:16

@stephora ja mu davam 50 toho cajiku a kdyz to nevypije tak prihreju. jak ma 3hod. prestavky mezi jidlem, tak tehdy. Ty mas materske mleko, ktere je prirozene projimave, takze.. ovsem ja mu davam umele a co si vysaje z prsu nevim, ale moc toho neni. takze jeho vecne trapi „zacpa“ a prdy. proto mu ho davam primo. jak to dopadlo s tchyni? =) me konecne prisla materska a mela by prijit i porodne. u moji tchyne to bylo supr ale neodpustila si poznamky stylu, ze jsme jeste meli cas apod.. :zed: :roll:

• Citovat
  • Upravit
2663
12.12.13 14:47

@Domuska ahoooj - no, s tim kojením je to pekná práce :-/ některý dny fakt nemám večer mlíko, prostě ho ty prsa nevyrobí, malá pije naprázdno a má hlad. Nevím, čím to je. přikládám poctivě kdykoliv si řekne, kojím 6-8× denně…takže musím dokrmit NUtrilonem :-/ prakticky každá den dostává malá večer dokrm - ale až potom, co se jí nejdřív pokusim nakojit… je to boj.

tchýně se předvedla - tu malou měsíční holčičku začala vytahovat za ručičky a vůbec jí nedržela hlavičku, takže malé se hlava kiknlala ze strany na stranu a byla strašně zakloněná - řvali jsme tu na ni, aby to nedělala a podepřela jí hlavičku a ona že né, že malá už to umí!!! jenže malá je na to malá, my cvičíme opatrně každý den, ale takhle ji tahat nemůže ve 4 týdnech… kráva. Pak nám řekla, že máme hnusnej kočár a stěžovala si, že jsme ji okřikovali a byli na ni zlí… hrozná megera. Malou jí jen tak do ruky nedám! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
12.12.13 16:06

@stephora to je vagina :lol: kolik mela decek proboha? jezismarja :lol: :lol: to udelat moje tchyne tak uz me tam neuvidi. ale byla hodna a chovala ho furt. ja si dneska po dloooouhe dobe odstrikala 50ml mleka, tak jasam. bud rada ze meko nemas jenom vecer. my jedem 20 na cely den do brna nakupovat a jsem velice zvedava, jak to budeme delat s tim mlekem. holt budem muset dycky k petrovi do prace ohrit do mikrovlnky. tak to tam tak 3× pojedeme. :/ a jak to mate s neznostma? uz jste skouseli?

• Citovat
  • Upravit
2663
12.12.13 17:28

@Domuska nebo v tech nakupacich byvaj ve zradelnach mikrvlnky, aby si mamky mohly ohradt kojeneckou stravu :) tak to se mas…my byli 2× v Globusu a jednou v Tescu, ale to je vse, nechci ji moc nikam tahat, aby nechytila nejakej bacil, protoze mit rymu, to by mi sviklo! to bych ji musela odsavatrucne, mimi se neumi samo vysmrkat. to by byl řev!

tchyne ma dve deti a pred 30ti lety delala v kojenaku a furt se tim ohani! ale s miminkem zachazet neumi.

neznosti - nezkouseli :-/ on byl ten mesic s malou hodne narocnej, jsme oba hrozne nevyspali. meli jsme takovou libaci chvilku, ktera mohla prerust v neco vic, ale zacalo rvat dite :-( :roll: ja stejne jeste pred nekolika dny krvacela, sice jen malo, ale krvacela a tak vlastne na neznosti jeste nebyl prostor…vy uz jste na to vlitli, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí