Uklouznutí před obchodem, jak řešit kluzké schody?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5808
29.4.15 08:15
@Míšáneček píše:
@Edita2 já bych řekla, že uznají :) dnes jsou v každém krámu / u každého krámu kamery, takže to tam podle mě bude., a jestli sám řekl, že jsou schody kluzké, určitě nebudeš první, kdo upadl..řešila bych to už jen kvuli tomu, že příště tam může jít jiná maminka s malym dítětem, starší člověk nebo i třeba malé dítě a takhle dobře (snad si to nevyložíš špatně, myslim to hlavně tak, že malý je ok) dopadnout nemusí..

právě… asi bych ani teda omluvu nečekala, ale snad pro ně není není takovej problém sehnat ty polepy, nebo něco podobnýho… je fajn, že je většina lidlů bezbarierová, což je fajn, pro starší lidi a právě nás s dětma… jesli by ztratila rovnováhu spadne, jestliže uklouzla je chyba ve schodech, to že má modřinu ona jako mladá je sice jen nepříjemný, ale starší člověk si může zlomit krčet a umřít(né přímo na tu zlomeninu, ale od určitýho věku s čímkoli se jde na chvíli lehnout do nemocnice už se většinou nevstane…) tím spíš jestli o tom tam ví, měli by to řešit…

• načítám...
5808
29.4.15 08:18
@Míšáneček píše:
Ale to je nějaký divný ne? A když teda uklouznu venku na chodníku města, tak to se řeší třeba jak?

pokud je tam náledí a není to posypaný po majiteli chodníku(v tom případě města, nebo nějáký jeho správy, nebo i u soukromníka) můžeš žádat odškodné… když něco vlastním musím se o to starat, když mám činžák, tak taky musím v zime zajistit odstranění rampouchů, jinak tím ohrožuju lidi co kolem procházej a je to na žalobu… pokud uklouznu, že zakopnu o tkaničky, je to jiná situace… pokud by na shodech byly nějáký protiskluzy a paní přesto uklouzla, tak ano, asi je levá, pokud tam nebylo nic je dost trapný to svádět na její neudržení rovnováhy… :roll:

• načítám...
29350
29.4.15 09:22

@Edita2 zakladatelko, a ty schody patří Lidlu nebo jsou v Lidlu? Nebo to bylo někde venku na chodníku? To je asi to nejdůležitější… jinak pokud se ti něco stalo, pokryje to tvá úrazová pojistka… náledí tam nejspíš nebylo, čerstvě umyté a příliš mokré z toho popisu asi taky ne, takže nevidím nějaké souvislosti, proč by za to měl být vedoucí zodpovědný… a za to, že se někdo přerazí venku, za to taky nese odpovědnost většinou jen on sám…

Nechci rýpat, ale přiznám se, že si neumím dost představit Lidl se schodištěm… když se tam jezdí s vozíky až na parkoviště…

• načítám...
3487
29.4.15 17:38
@araw píše:
A zakladatelka nemá tahat v náručí dítě a v druhé tašce předpokládám nákupní tašku a pak nevidí na cestu a nabije si zadek, holt nešikovnost. nebo tam snad padali lidi okolo ní jak hrušky? to asi ne, namlátila si ona, takže kde je asi vina :lol: :lol: :lol: kdyby to byly klouzavé schody, spadne každej, ale ne, spadla jen zakladatelka :zed: :zed: tak musí zvedat nohy a přidržovat se zábradlí, když ji ta chůze tak dobře nejde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já minule zakopla před rosmanem, ale vyrovnala jsem to, mít v ruce dítě, nabiju si taky tlamu, ale veřte nebo ne, byla by to moje chyba, mám zvedat haksničky :lol: :lol: :lol:

Souhlasím :) Babička mi vždycky, když jsem zakopla, říkala „Vem si to dom a nauč se přes to chodit“ :D :D :D

• načítám...
2698
29.4.15 20:21

Dovolím si se vyjádřit. Mě je u… ehm nějaké odškodné, ale štve mě že o tom moc dobře vědí a prd s tím dělají. Nejde o mě, jde o to že si tam může ublížit starý člověk či dítě. Já na ně kašlu z vysoka, jen bych byla ráda kdyby tam dali alespoň pitomé prutiskluzové polepy které nejsou až tak drahé případně schody uzavřeli. Schody patří Lídlu, vedou od jejich parkoviště kde je důležité označeno Jen pro zákazníky Lídlu. Mám to na háku, ano jsem nešikovná a proto jsem po x letech spadla s dítětem v náručí. Co už, já do Lídlu už jen tak nepolezu bych to ohrála, ale naštval mě přístup. Dnes jsem schválně kolem jela autem zda je tam nějaká změna a nic. Takže pan vedoucí to má asi na háku. Nejhorší je že důchodci se málokdy ozvou, tak snad se tam nikomu nic nestane.

Jinak admini klidně můžete smazat, tohle stejně nikam nevede. Akorát jsem tu pro smích. Člověk se jen chtěl slušně zeptat. Takže všem moc děkuji a běžte zase rýpat o dům dál :kytka:

• načítám...
7421
29.4.15 20:56

@Edita2 Škoda, žes mi nenapsala do SZ, kde se ti to stalo. Možná byla šance s tím něco uělat…

• načítám...
20877
30.4.15 11:02

Dobrý den,

myslím, že není nutné kvůli odlišnému názoru napadat zakladatelku tématu. Na žádost zakladatelky toto téma uzamykám.

Přeji všem pěkný den,

adminka Martina

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák