Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucka.Kr píše:
To bude v pondělí
Aha tak promiň až 7. já to stáhla z ulož. to, nevšimla jsem si datumu ![]()
Aha… Vojtkovi skoncilo Vypravej, tak jde vydelavat zpatky sem…
Gábina je dcerou Mastnýho
ach jo…jak člověk rychle zapomene. Velká zkouška? Myslela jsem, že budou v pohodě, svatba, druhý dítě. Že by Markétka pozlobila Jardu
Asi mi to uteklo, ale pořád nad tím přemýšlím. Proč bydlí Lumír se starou? On se k ní přestěhoval, jak pustil tu garsonku? Měla jsem za to, že se ona přestěhovala k němu, když se chtěl uchlastat kvůli rozvodu ![]()
@ivulineček, no jo, k Lumírovi se nasáčkovala ona! Ten byt, co v něm bydlí, měl s tou Pavlou pitomou, Světlaně nechal garsonku (myslím, že to tak bylo) a matka se tam nakvartýrovala a už se jí asi nechce pryč ![]()
Jasný, dekuju ![]()
ja bych ju hnala i s ruzenou. i kdyz ruzene s tou tv to rekl dobre ![]()
@ivulineček píše:
Jasný, dekuju
ja bych ju hnala i s ruzenou. i kdyz ruzene s tou tv to rekl dobre
hlavne, jak si k ni ozralej lehl
![]()
No Monika Farská už by se konečně mohla dát dohromady s Kryštofem Marečkem
Myslím, že podle těch jeho narážek ji má fakt rád, jen ona ho nebere vážně ![]()
@Hesovi píše:
Skoro všichni tam jsou divní
To je pravda, na každým se tam něco najde… tak jako v reálným životě ![]()
Mára je dobrej.kdyz spolu zvladaji podnikani a bydleni, vztah by zvladnout mohly. pokud se ona prenese pres ty jeho slecny, i kdyz obcas to vypada, ze byt vernej by mu nedelalo problem
Holky, tak jsem si po dlouhé době pustila ulici a nějak tápu. Jak to dopadlo s těhotenstvím Tei. Když jsem ji ještě sledovala tak byla těhotná a teď břicho nikde a dítko taky nikde.
@Aspera píše:
Holky, tak jsem si po dlouhé době pustila ulici a nějak tápu. Jak to dopadlo s těhotenstvím Tei. Když jsem ji ještě sledovala tak byla těhotná a teď břicho nikde a dítko taky nikde.
O prázdninách potratila. Za jakých okolností nebo co, tam nebylo…