Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6064
17.12.11 17:00

Ahojte, já jak můžu, tak ulici sleduju..takže skoro furt :mrgreen:
Jsem teda smutná, že Miriam není s Peškem..mně se tak líbili jako pár :srdce:
i když podle toho jak se projevu není ta Amálie špatná, ale vadí mi, že se s tim Peškem dala dohromady. :cert: Dále nesnášim rodinu Farských..uplně :pocitac:
a ještě doufám, že se tam nevrátí ta Lenka na furt.. 8o tu taky nemusim :zed:
Jinak moji miláčkové jsou Miriam, Pešek, Simona… joo a ještě mi leze na nervy ta Pavla..muj chlap si myslí, že Pavla a Gábina je jedna a ta samá herečka, nedá si to vymluvit :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.12.11 17:06
monuline píše:
Ahojte, já jak můžu, tak ulici sleduju..takže skoro furt :mrgreen:
Jsem teda smutná, že Miriam není s Peškem..mně se tak líbili jako pár :srdce:
i když podle toho jak se projevu není ta Amálie špatná, ale vadí mi, že se s tim Peškem dala dohromady. :cert: Dále nesnášim rodinu Farských..uplně :pocitac:
a ještě doufám, že se tam nevrátí ta Lenka na furt.. 8o tu taky nemusim :zed:
Jinak moji miláčkové jsou Miriam, Pešek, Simona… joo a ještě mi leze na nervy ta Pavla..muj chlap si myslí, že Pavla a Gábina je jedna a ta samá herečka, nedá si to vymluvit :roll: :lol:

Já taky koukám, jak můžu. Krátím si tím čekání na manžela, až přijde z práce :lol: . Jsem se chtěla zeptat, kdo je Gábina, ale už jsem si vzpomněla. Mně tam nijak zvlášť nevadí nikdo (nemusím Pavlu a Terezu Brodskou, ale zas tak často tam nejsou, že jo), ale jsem ráda, že se vrátila Miriam a mladej Hejl (ten je super vtipnej). Amálku mám hrozně ráda, takže mi nevadí, že se dala dohromady s Peškem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1649
17.12.11 18:02

Dokonce jsme upravili režim tak, abychom viděli Ulici. Po Ulici prcek vykoupat a spát :oops:
Chudák Lumča :mrgreen: je mi ho až líto, jak nalítl té pipině :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
17.12.11 18:02

Já taky koukám :lol: :lol: Pavlu nesnáším, ale Světlana je v osobním životě těhotná, takže si myslím, že skončí a Pavla tam zůstane a převezme tu firmu…
Líbí se mi i Thea a moc nemusím tu novou, kvůli které je Vojta v nemocnici, jo Adela se jmenuje.. a ta nová co teď bydlí u Simony, to je taky dílo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1649
17.12.11 18:04

V osobním životě je těhotná i Libuška a už to na ní jde občas vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.12.11 18:04
michaba83 píše:
Dokonce jsme upravili režim tak, abychom viděli Ulici. Po Ulici prcek vykoupat a spát :oops:
Chudák Lumča :mrgreen: je mi ho až líto, jak nalítl té pipině :roll:

Já to mám podobně. Dřív jsem se dívala na zprávy a koupala před nimi a teď se radši dívám na Ulici a koupem při zprávách. A vychází to pak krásně v osm do pelíšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
17.12.11 18:05
michaba83 píše:
V osobním životě je těhotná i Libuška a už to na ní jde občas vidět :)

no ta je taky hrozná a o Eliášovi ani nemluvim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1649
17.12.11 18:06

Tam to ještě bude zajímavé „domácí násilí“
S těma hodinkama a kamerou v krámku mě fakt dostal :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
17.12.11 18:11

No mě teď ulice štve s těma reklamama před vánocema.. tescoma, zájezdy, auta.. fakt hrůza.. stejně jako ordinace a reklama na kávovar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1649
17.12.11 18:12

Nejen kávovar. Viděla jsem ordinaci po dlouhé době a Jindřich koupil bráchovi na Vánoce Prostenal :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
17.12.11 18:36
PetaP píše:
No mě teď ulice štve s těma reklamama před vánocema.. tescoma, zájezdy, auta.. fakt hrůza.. stejně jako ordinace a reklama na kávovar

Tohle mě na tom taky štve. Jindy rozmažou i nápis na tričku a teď takový reklamy :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.12.11 18:50

Já u toho většinou pletu nebo háčkuju, takže reklam přímo v seriálu jsem si nevšimla. Akorát teda teď naposled toho Prostenalu :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
17.12.11 18:56

Holky me neskutecne vadi rodina Doktůrka,ta jeho manzelka,tu fakt nemusim :roll: A jestli se vrati Lenka tak to me asi klepne, :cert: Jinak me vylozene bavi Ingrid a Vasil,ale chtelo by to uz neco ostrejsiho,nejlepsi by bylo aby byl zase u mafie :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
marra
17.12.11 18:56

Holky me neskutecne vadi rodina Doktůrka,ta jeho manzelka,tu fakt nemusim :roll: A jestli se vrati Lenka tak to me asi klepne, :cert: Jinak me vylozene bavi Ingrid a Vasil,ale chtelo by to uz neco ostrejsiho,nejlepsi by bylo aby byl zase u mafie :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1262
17.12.11 21:48

Ahoj holky,tady to vypadá na znalce ulice,takže mi možná někdo poradite-dřív jsem koukala na starší díly cca do 700.na netu ale pak se narodil prcek.a nebyl cas.....teď jsem chtěla koukat dál,ale už je má voyo.nova nenašla,jen ty nejnovejsi :-(nevíte kde najít staré díly?díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí