Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemá spíš mamča strach z toho konce? Až to přijde, že by s ním tam byla sama, jak by to psychicky dala? Ne z toho starání se o něj. Nemůže to tak být?
@zanetka2712 píše:
Jak já tě chápu, taky mi umřel tatka na rakovinu a bylo mi hrozně, všichni to věděli ale nikdo o tom nemluvil. My si ho teda vzali domu. Bud silná
jak píšeš, tak tohle mě právě děsí. To, že o tom všichni víme, ale nikdo o tom nemluví. Prostě jako by problém nebyl. Podle mě by se o tom právě mluvit mělo.
@Twitter A nemuzes byt tedy s mamkou u nich doma? Je to hrozne narocne, znam to. Clovek to sam nezvladne, musi pomoci rodina.
@Sunnyess píše:
Nemá spíš mamča strach z toho konce? Až to přijde, že by s ním tam byla sama, jak by to psychicky dala? Ne z toho starání se o něj. Nemůže to tak být?
Ano, bojí se, že tam u toho s ním bude sama. Ale žili spolu tolik let, mají 4 děti. Rozhodně si jen vyslechnu proč to tak udělat chce, nic víc, má to těžké. Ale já bych si manžela a otce mých dětí, domů vzala.
@Twitter Je mi to líto.
Ale neptala bych se maminky. Důvody určitě má, jen hrábneš to otevřené rány. Navíc třeba ty bys jí s ním asi pomoci nemohla s tak malými dětmi. Spíš bych zjistila, zda nejde zajistit hospic, kde by mohl být a Vy s ním.
@Cuddy píše:
@Twitter A nemuzes byt tedy s mamkou u nich doma? Je to hrozne narocne, znam to. Clovek to sam nezvladne, musi pomoci rodina.
@Cuddy mám půlroční dítě a dvouleté dítě. Všechny věci a potřeby mám tady. To bych se musela přestěhovat i s nimi a stejně se budu muset starat o děcka.
Ona tam nebydlí sama. Bydlí tam brácha a dvě sestry. Ale asi se bojí toho jak to pak přijde, že nebude vědět co má dělat ![]()
A nemáte někde poblíž hospic? Tam je to rozhodně lepší než v nemocnici.
@Twitter je mi to lito. Ja takhle byla na posledni navsteve babicky v nemocnici (take rakovina) a uz skoro nemluvila, byla k nepoznani. Poznala me, ale nemela silu. Ja jen brecela. Bylo to hrozne…na to clovek nezapomene. I u ni to melo rychly spad. Ono je to lepsi, nez aby se clovek trapil nekolik dlouhych let. Drz se, je to tezke
@jenny.fields děkuju. My máme otevřené rozhovory, určitě ji tím neraním. A prostě si vyslechnu důvod, proč to chce takto. Už mi to říkala i do telefonu, ale bylo to nějaké zmatené, tak zítra si popovídáme.
@LindaPraha
to je mi moc líto
typuju, že to bude asi taky nějak tak. On už mluví velice ztěžka. Začínám mít zase třes a ten vlezlý stres ![]()
Budu pro dnešek končit. Přijdu popovídat zřejmě až se vrátíme z návštěvy.
Děkuju vám holky ![]()
@Cuddy ahoj, vyčítat jí nebudu nic. Jenom jsem se jí chtěla zeptat proč se tak rozhodla. Tak samozřejmě by musela volávat sestřičku kvůli kapačkám a i obv. lékaře kvůli morfiu nebo se to pak už píchá.
Já si ho domů vzít nemůžu, starám se o půlročního syna a dvouletou dceru. Nemáme ani nějaký pokoj, kde by mohl být. Ani nevím, jak by se to řešilo s tím obvoďákem a sestřičkou, když by museli dojíždět přes 30km.
A myslím, že on by k nám nechtěl, ještě u nás ani nebyl, bydlíme na novém chvíli. Doma má vše i svého psa, mamka mu přelepovala náplasti a pomáhala s vývody. Nevím, z čeho má teď strach, proto se jí chci zeptat.