Umírá mi táta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
23.2.15 19:59
@Twitter píše:
@Petra Z ach jo :( to je mi líto :(
Já smrt beru, je součástí bytí na zemi a odchod blízkého je vždy smutný.
Otec má 58 let a z větší části si to zavinil sám kouřením a aloholem + strava, bohužl. A i když už měl ve stolici krev, pořád to odkládal, nám nic neříkal. Na první vyšetření šel už s nádorama ve střevech :roll:
@jdukolem o tom by musela rozhodnout mamka. Už jsme spolu mluvili. No a ale prý jí vyčítá, že ona prý může za to, že ho dali dom 8o že jí jen nadává a obviňuje. Bože, chudina, ona se o něj celou dobu stará :zed: i práci nechala :zed: a prý má to morfium teď v prášcích :nevim: já jsem myslela, že domů chce jít on sám. Už to celé nechápu teda.

je to hodně těžké..to že se tatínek zlobí je fáze procesu… jestli budeš mít čas a sílu doporučuju… hodně se tam dozvíš o umírání a o tom proč se tatínek zlobí
 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65395
23.2.15 20:27

@Twitter sice je to součást našeho bytí, ale je to strašně těžký.
Tvůj táta je ještě mladý
Mému bylo 66 takže taky žádný věk
To babička se dožila 93 let a vlastně do poslední chvíle byla soběstačná.
A pak dostala mrtvičku. ještě 2 měsíce byla v nemocnici a pak zemřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
23.2.15 20:36

@Twitter s tim pripravovanim obleku jsi mi pripomnela odchazeni babicky, jak jsem tu psala. Ano, vypadala velmi spatne, ale mamka se s brachou (strejdou) bavili o tom, jak ji pohrbi, ze kremaci atd. A to si pamatuju, ze jsem jim vynadala, at se o tom probha nebavi aspon prede mnou. Hrozne mi to vadilo. Ten clovek jeste zije. Takze uplne chapu tve nastvani z pripravovani osaceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
23.2.15 21:14

@jdukolem děkuju, hned si to jdu otevřít. On někdy mluví z cesty. Jeden den něco řekl, druhý zas popíral. Asi jsou už popletení.
Jste všichni moc hodní, děkuju za podporu :hug:
Jdu mrknout na odkaz, a pak zkusím jít spát.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová