Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Resili jen skodu na aute.
Taky záleží na tom, co jste přesně v průběhu řízení uplatnili.
Anonymní: co se týká bolestného, určitě to zkus-psychický šok, strach kvůli těhu atd.. máš na to nárok-jen teda až budeš žádat nějakou částku-ze zkušenosti, napiš o něco víc než chceš, kdyby to šlo k soudu, ten ti nikdy nedá, to co požaduješ, ale udělá kompromis.. ![]()
@valkil píše:
A hlásil té pojišťovně někdo i škodu na zdraví - tedy to bolestné?
To policie prave vubec nenahlasila ani te komisi, proto mame dat to mimosoudni a v pripade neuspechu jit k soudu. Jako mrzi me to. Auto jsme koupili za 120tisic a ted je z nej vrak
jako pravnik sirikal, ze mame pozadovat i penize za citovou hodnotu k autu, ale to mi prijde prehnany ![]()
No a nahlásili jste to pojišťovně vy? Mě tak trochu přijde, že si to představuješ dost naivně ![]()
@mag píše:
Taky záleží na tom, co jste přesně v průběhu řízení uplatnili.
Jen tu skodu na aute. Jen se dalsi zavady projevily az po nastartovani auta.
@j.a.n.i1 píše:
No a nahlásili jste to pojišťovně vy? Mě tak trochu přijde, že si to představuješ dost naivně
Bylo nam receno, ze tohle musi pres soud. Proto se ptam
@Anonymní píše:
Tak to se pak ale nesmíš divit, že nic jiného než škodu na autě nikdo neřešil. A vy jste ho nezkoušeli nastartovat, když se s pojišťovákem řešily škody?
Psychickou újmu by pomohl vyřešit psycholog. Zdraví ti peníze ani trest pachatele nevrátí. Najdi si na netu organizaci, která pomáhá obětem trestných činů. Spolupracují i s právníky.
@j.a.n.i1 píše:
Tak to se pak ale nesmíš divit, že nic jiného než škodu na autě nikdo neřešil. A vy jste ho nezkoušeli nastartovat, když se s pojišťovákem řešily škody?
Bylo nam receno, ze musime pockat na verdikt policie. A auto nastartovat neslo
@Lady4 píše:
Psychickou újmu by pomohl vyřešit psycholog. Zdraví ti peníze ani trest pachatele nevrátí. Najdi si na netu organizaci, která pomáhá obětem trestných činů. Spolupracují i s právníky.
Dekuji, ja to nechci moc hrotit, ale nechci, aby takovej magor ohrozil dalsi lidi. U nas to dopadlo relativne dobre
@Anonymní píše:
Dekuji, ja to nechci moc hrotit, ale nechci, aby takovej magor ohrozil dalsi lidi. U nas to dopadlo relativne dobre
To se ti ale nepovede - odkázala vás na občanskoprávní soud, zde se budou řešit max. peníze. Pokud mu nevzali řidičák během toho přestupkového řízení, tak už mu ho nevezmou.
@Anonymní píše:
Minimálně už tu škodu na zdraví jste měli nahlásit už u toho přestupkového řízení. Účastnili jste se ho?? Jak vůbec dopadlo? Myslím pro pachatele…
@Keyllah píše:
Minimálně už tu škodu na zdraví jste měli nahlásit už u toho přestupkového řízení. Účastnili jste se ho?? Jak vůbec dopadlo? Myslím pro pachatele…
Tam jsem volala, ale rekli mi, ze tohle resit nebudou, ze to neni v jejich kompetenci a ze musime k tomu soudu
@Anonymní píše:
Tam jsem volala, ale rekli mi, ze tohle resit nebudou, ze to neni v jejich kompetenci a ze musime k tomu soudu
Volala? To jste nebyli předvolání jako účastníci nehody??
@Keyllah píše:
Volala? To jste nebyli předvolání jako účastníci nehody??
Rekli mi, ze pokud pojistovna proplatila penize, tak chodit nemame a se zbytkem k tomu soudu, ze skody na zdravi a ostatni skody oni neresi