Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
20.12.11 09:15

ahoj Holky, tak jsem Vám konečně chtěla říct, že i ZÁZRAKY SE STÁVAJÍ :-)
Jen pro připomenutí, já žádná sliznice,žádné vajíčka,manža 3% zdravých spermií. 1IVF dopadlo katastrofálně, nemocnice, hyperstimulační syndrom s celkovým selhaním organismu a následně se zánětem slinivky.
No a teď jsem ve 13 týdnu spontánně, zatím skoro všechno vpořádku a genetika taky dobrá!!!
Doufám, že jsem všem snažilkám dolila pozitivní krev do žil a že ten rok 2012 bude opravdu pro všechny plný příjemných překvapení v podobě těhotných a narozených drobků :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
20.12.11 09:51

No pááááááni- Darwin- to hrozně moc gratuluju!!!! :D Dárek z nejkrásnějších. :palec: Tak ať těhotenství krásně prospívá a raduj se ze svého „vánočního zázraku“ :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
20.12.11 10:56

Vesni, ještě jsi v nemocnici? Asi jo viď? Doufám, že se doktorům povedlo tě dát do kupy a miminko si ještě lebedí u tebe v bříšku. Myslím na tebe. :hug:
Sissinko, možná se uvidíme v pátek v Unice. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
20.12.11 12:33

Darwin moc gratuluju! :hug: A děkuju že ses s námi podělila,opravdu mě těší když se daří a dává mi to naději,že se zadaří i nám.Přeju pohodové těhotenství a hodně zdraví celé rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
20.12.11 20:16

Čekání

Zdravím všechny přítomné :lol:
Po dvou potratech jsem také navštívila kliniku Unica a jednala s panem Frgalou. Mám za sebou píchání injekcí do břicha (což jsem myslela, že nepřežiji, ale člověk pro svůj sen udělá vše :srdce: ). V pátek jsem byla na transferu. Tak doufám, že se ve mně vyvíjí už něco malilinkatýho ;). Těhotenský test si mám udělat přesně 1.1. Tak doufám, že ten Nový rok bude moc štastný!! Pořád se pozoruji, jestli na sobě něco nepoznám. Čekání mě nebaví, jsem nervozní už ted. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
21.12.11 10:16

ahoj little jane hezké datum na testování,držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
21.12.11 11:51

DARWIN, moc moc gratuluji, je to krásný................Rok 2012 musííííí být lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
21.12.11 16:54
little jane píše:
Zdravím všechny přítomné :lol:
Po dvou potratech jsem také navštívila kliniku Unica a jednala s panem Frgalou. Mám za sebou píchání injekcí do břicha (což jsem myslela, že nepřežiji, ale člověk pro svůj sen udělá vše :srdce: ). V pátek jsem byla na transferu. Tak doufám, že se ve mně vyvíjí už něco malilinkatýho ;). Těhotenský test si mám udělat přesně 1.1. Tak doufám, že ten Nový rok bude moc štastný!! Pořád se pozoruji, jestli na sobě něco nepoznám. Čekání mě nebaví, jsem nervozní už ted. :lol:

Ahojky, tak držíme palce, ať to malilinkaté se tam pořádně zakousne.
;) Já většinou měla pana doktora Gogelu a jednou pana primáře Otevřela. Až teď naposled dr.Frgalu. Jsou všichni bezva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
21.12.11 20:04

poděkování

Děkuji vám moc dámy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
22.12.11 08:11

Ahoj holky

Chmeldi drzim pesticky at vse zvladnete :palec:

Darwinko to je paraaada moc gratuluji :kytka: zazraky se se deji :D opatruj se

Allorko to by bylo bezva se tam zitra potkat,doufam,ze jdes na ET,jak slibili! :dance: :D Mame tam byt v 9:00.Co vy?

Hezky zbytek dne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
22.12.11 09:21

Sissinko, ET to nebude. Ten je naplánovaný až tak 13-14.ledna. :,( Jedeme zaplatit KET a vyfasovat asi léčivo a dohodnout, jak dál. Byla jsem tam v pondělí a výsledky byly prímovní, takže budu mít KET v nativu.Do Vánoc to holt nestihnu no. Ale možná dobře.Přece jen-to je samé ježdění po návštěvách, nebo návštěvy k nám, chci se jít podívat na živý betlém a vystoupení…A kdovíco ještě.To bych asi ležet nemohla a být v klidovém režimu. Takže asi ten leden lepšejší.
Heleď to se tam možná fakt uvidíme. Já jsem na 9:45. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
22.12.11 13:26

Ahoj holky,myslíte,že je vhodné pít před stimulací kontryhelový čaj abych měla vysokou sliznici před ET??? A ještě jedna otázečka,chtěla bych začít pít od lerosu detoxikační čaj než začnu se stimulkou......připravovaly jste se na to taky někdy takto???? Nebo jste tomu vždy nechaly volný průběh? Jsem totiž odhodlaná do toho dát vše i když vím,že to neovlivním,zda to vyjde,či ne. Ale 3 pokus už bych podstupovat nechtěla. Díky za odpověď,mějte se krásně a užívejte poslední dny před Vánoci.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
22.12.11 13:53

Bobečku,dobré otázky,taky by mě to zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
22.12.11 15:21

Já bych ten kontryhel moc nepokoušela. Jedna holčina tady na miminu ho pila a narostla jí sliznice tak moc, že to museli zrušit a čekala na MS pak skoro 3 týdny navíc. :think:
Nějaký detox mám taky, ten by ublížit asi neměl.Já ho piju, abych vyhnala z těla zbytky boreliozy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
22.12.11 21:18

Já si myslím, že přiměřený detox jo, ale ne těsně před stimulkou. Tělo je chytré dost na to aby poznalo, že mu něco děláme a něco nechceme přijmout. Aby to nebylo to, po čem nejvíc toužíme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.