Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cenarius píše:
Jakoze jste zakopala mrtve zvire na verejnem prostranstvi?
Já chtěla radu, né kázání…
Na městském úřadě by to měli vědět, protože dávají plynařům povolení. Ale jsou to úředníci… já mám s investičákama ty nejhorší zkušenosti
Pokud budou odkopávat k potrubí, tak ten výkop bude velký. Doporučuju zvíře exhumovat a pohřbít jinde. A příště ho nezahrabávat na veřejným prostranství uprostřed města, ale někde v lese.
Děkuji, zkusím hned v pondělí volat, mladík to dělal těsně před svátky.
Je jich tam víc, vždy jsme měli blízko bydliště, chodíme pak sypat delší dobu pepř, nerada bych, aby mi je někdo vyhrabal. Dělá to tam většina lidí ve skupině, je nás skoro 8000, až na ty, kteří mají to štěstí a mají zahrádku či dokonce v baráčku bydlí.
Tak je holt vykopou. Kdyz neumite premyslet a zahrabete je uprostred mesta, kde jsou inzenyrske site k tomu.
A vite, ze existuje krematorium pro zvirata?
A co myslíš, že uděláš? Poprosíš je, aby kopali jinde? To asi ne. Holt za blbost se platí… Víš, že se dá na městě vyžádat plánek, kde jsou vedeny inženýrské sítě, když už teda neumíte vyjet za město? Jo a nedoporučuju se přiznávat, že jste tam zakopali zdechliny, to byste taky mohli dostat pořádnou pálku…
8000 vás tam zahrabava zdechliny?
Jestli budou kopat, tak je zcela určitě vyhrabou. Se tam můžete u bagru sejít a kosti si rozebrat.
@Monik29 píše:
Je jich tam víc, vždy jsme měli blízko bydliště, chodíme pak sypat delší dobu pepř, nerada bych, aby mi je někdo vyhrabal. Dělá to tam většina lidí ve skupině, je nás skoro 8000, až na ty, kteří mají to štěstí a mají zahrádku či dokonce v baráčku bydlí.
jako že na veřejném prostranství, nedostatečně hluboko máte hromadné úložiště vysoce rizikového biologického materiálu? A ještě navíc tím narušujete inženýrské sítě.
Tipuju že alespoň něco takového, jako třeba nehašená vápno nebo jinou dezinfekci se nidko nenamáhá používat.
Kristova noho.
Nahlašte to alespoň anonymně na úřad, nebo někam - jinak ty nebohé nic netušící dělníky, co to přijdou opravovat taky můžete nakazit kdoví čím.
@Ou takový hřbitov zvířátek
. Myslíš, že vůbec ví, co to je nehašený vápno? Pochybuju. No, je to fakt humus.
8000 lidí ve skupině žije po celé Čr samozřejmě, ne u jednoho paneláku, ty zdechlino ![]()
Ale prd, v přírodě umře taky spousta zvířat, pujdeme holt kopat, je to kousek pod zemí, dvě nemocný ženský toho moc v suchý zemi nezvládnou.
Nedelala bych paniku
zda se mi, ze vyhlaska udava jenom 500m od zdroje vody, hloubku z hlavy nevim, nikam bych se neudavala. Jak je to dlouho, co jste meli funus?