Univerzita J. A. Komenského

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.4.14 18:34

Koukám na ty recenze a jsem z toho docela špatná. Myslela jsem, že to je dobrá škola, kde mne něco naučí. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
22.4.14 18:46

@Andílek013 @jaaaaaana
Holky,
pokud studovat pro uplatnění, tak rozumný obor na státní či veřejné VŠ (není to totéž, je to rozdíl - státní VŠ jsou policejní akademie a univerzita obrany).
Soukromé školy jsou jen prodejny titulů.

Hodně štěstí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.14 18:51

Asi máš pravdu. Jukneme na něco jiného. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
22.4.14 20:21

@Andílek013 Taky myslím, že to je škola k prdu. Pokud se chceš něco naučit a na veřejnou Tě nevezmou (tam je to nejlepší), být Tebou se koukám aspoň po jménech. A ne že tam ten člověk má jednu přenášku za semestr, aby tam regulérně učil: pokud tam jsou lidi z praxe, šéfredaktoři atd., tak aspoň získáš kontakty, když už ne vědomosti (mluvím teď o oborech do médií).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.14 20:32

Děkuji za info, písnu kamarádce a poohlédneme se po jiné škole. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
28.4.14 15:22

Ahoj…já si naopak myslím, že to není zlý…pokud pracujete a chcete studovat dálkově, tak proč ne…kdybych byla mladší a jen mohla studovat a živili by mě naši, měla bych víc času na učení, studium, čtení knih a šla bych na státní..ale takhle kombinovaně moc oborů v ČR není a Ujak je jednou z cest…jsem tam vcelku spokojená a na to co si myslí ostatní fakt kašlu, protože v práci je to pak každýmu fuk, jestli máš tuhle nebo tamtu školu, je to o tom jaká jsi, jak pracuješ a ne co máš vystudovaný:-) znám lidi, co mají jen maturitu a jsou super, chytrý, na manažerských pozicích a pak tam jsou lidi s třema titulama a jsou naprosto nepoužitelný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.14 20:56

studování

Ahoj, pochopila jsem to dobře, že ty tam studuješ? Jaké to tam je?
Můžeš mi prosím napsat na e-mail? 776567657@seznam.cz
Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
28.4.14 21:39

Hedviko, máš tam mail ode mě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.5.14 11:01

Ahojky. Na Ujak jsem studovala a osvícení přišlo až v době, kdy školu s podobným zaměřením studovala moje dcera. Jako co oni se tam museli všechno učit za těžké věci?? A jaké na ně měli nároky u zkoušek? To teda UJAK je objektivně o několik levelů níž. Dokonce jsem se o tom pak s dcerou víc bavila, ukazovala jí, co jsem se na UJAK učila a řekla, že s tímhle by neměl problém ani průměrnej gymnazista, aniž by se na tu látku víc podíval, řekla doslovně, že to je ještě lehčí než na jejím gymplu, když jsem jí ukazovala psychologii a další předměty. A učení? Ona se na zkoušku učí i více než týden vkuse, já jsem se na nejtěžší zkoušku učila víkend a to už se mi zdálo hodně. A to si ještě musím odmyslet, že ona se učila už v průběhu semestru, to my teda vůbec. Nedokážu si představit člověka, kterej by UJAK nevystudoval, to by musel být asi úplně vygumovaný. Docela mi bylo trapně, když toho dcera ví tak desetkrát víc než já, a přitom má průměr o stupeň horší, já umím jen trapné základy a měla jsem červený diplom. Takže asi tak k UJAKU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.5.14 11:05

Ericho, do 26 let tě musí živit rodiče, at už chtějí, či ne, pokud studuješ…, na soukromou si taky musíš vydělat…, kdybys místo času co strávíš sháněním peněz na soukromku strávila nad knihami = biflováním na těžší veřejné škole, tak to vyjde nastejno a ještě budeš mít diplom, za který se nebudeš muset stydět, osobně jsem tu školu zvolila jen proto, že už jsem dost stará, ale většině lidí na UJAK není ani 26, takže mi to spíš připadá jako výmluvy, proč se nechcete učit, ale třeba je váš případ jiný

Příspěvek upraven 07.05.14 v 11:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.5.14 11:08

Andílku03, pokud jsi holčina po maturitě, tak jdi raději na veřejnou, spousta institucí už dnes upřednostnuje absolventy těch známějších veřejných škol-tím neříkám, že všechny veřejné jsou dobré, ty regionální dost často taky za moc nestojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
7.5.14 11:23

Ahoj lulu2009, souhlasím s většinou z Vašich názorů. Kdybych měla dítěti platit soukromou vysokou, tak bych ho raději poslala učit se jazyky do zahraničí. Už jsem taky starší, takže pro mě je studium možné jen dálkově. Znám státní VŠ i soukromé. Mě je sympatické, když si starší lidi chtějí dodělat školu a dobře - zaplatí si soukromou. Ono těch dálkových oborů moc není a pokud člověk už pracuje, proč ne. Neříkám, že je UJAK bůh ví jak super škola, ale kdyby byla tak hrozná, tak se na ní ani nehlásím:-)Mladí po maturitě mají ještě kapacity na učení a jak píšete, některé živí rodiče, takže si mohou studovat…ale některé ne…ti musí chodit do práce, platit podnájem a to není sranda…Určitě bych byla pyšná víc na UPOL nebo UK, MU..ale mám holt UJAK a machrovat s tím nebudu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.14 21:54

Kdo tvrdí, že soukromá škola a to jakákoliv je jenom fraška může za mě jít párkrát odříkat několik zkoušek a potom může něco hodnotit.
A to, že někdo studuje soukromou školu ještě neznamená, že je synáček nebo dcerunka z bohaté rodinky. Spousta lidí si na to studium musí hodně nadřít..A od spousty lidí vím, že se na státní školu dostali z protekce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
30.5.14 05:38

Delala jsem ted na ujaku statnice a rozhodne jsem se musela sakra ucit a zadarmo mi to nedali..je mi jedno co si lidi mysli:-) muze byt kreten z fildy i ze soukrome:-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaaaaaana
30.5.14 09:18

Ahoj, je mozne, ze na UJAKu maji narocne zkousky, ono je taky narocne a „narocne“. Pro nekoho jsou treba narocne, pro jineho ne.
Nicmene, reputace teto skoly je fakt velmi nizka. Mozna za to mohou i celebrity, co tam vystudovaly nejaky takovy pseudoobor jako masova komunikace.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze