Poradna duly
Jana Čurdová
ty jo normalne to jde a taky jdou dodatecne dohazet smajly do textu, to bylo fakt tou mozzilou
, je sice rychlejsi, ale tady to je zase takhle lepsi
zase ale v exploreru nemuzes dat zpet a docvakat se z galerky zase na to forum
stiko : taky jsem nakoupila bio
mrkvicku, brokolici, atd..
lenyo : to mas pravdu,ze ten chlapecek je tam tak tak
ja jen ze takovy styl bych brala no a ty vetsi deti ten kluk ma tak deset -myslis, ze chcou jeste v takove zidli sedet ? Ja nemam zkusenosti, ale treba kluk od svagrove ma ctyri roky a sedi na velke zidli…
jo bacha dneska od soboty poprve neobedvam jogurt,
mam, kureci maso se spenatovejma nokama, co sem tady vcera rano uklohnila
Smarja, to nase skvrne melo zase naladicku
Ja ji potvurce nemohla ani navlect plenku, jak sebou mlela… jednou rukou ji neslo udrzet, furt se mi tocila na brisko
ja s ni zapasila asi ctvrt hodiny!
A vubec… jsou vase ditka taky tak narocne? Anju uz vubec nezajimaji okoukane hracky, porad potrebuje neco noveho, aby se zabavila
, napr. hrazdicka uz je zase out. Jedine, co muze porad dokola je zvonkohra, ale v te uz jaksi chrasti, tak jsem objednala novou, snad te nasibabusi nebude vadit jina melodie ![]()
Ajko, tak to my mame dobry, nas kolotoc ma vic melodii
, taky se mi toci pri prebalovani a mrska nohama a uz ji neudrzim pri cviceni vojtovky
. Pesticky uz docela povoluje, ale kdyz ji zveda z lehu na zadech, tak skrci ruce k sobe jako kdyz se vzdava, da v pest a nahrbi se. jakoby se bala, delaj vem to taky?
tak my mame nektere hracky ktere ji moc nezajimaji, hlavne ty co necinkaji, nebo nesusti ![]()
Ja se ji snazim ty hracky menit a nedavat jich vic najednou, takhle ma porad nove
i kdyz uz okoukane ![]()
holky, jeste se chci zeptat, jestli je v tehle vedrech pres den koupete? ja se bojim, abych ji nezblbla a nemyslela si ze je vecer ![]()
tak nase oblibena hracka je kolecko s beruskou, ktery sem utrhla z tyhle panenky
Jani - hracky, ktere necinkaji a nehrkaji nejsou problem, ale u niceho nevydrzi…porad potrebuje zmenu ![]()
Stiko pres den si jenom tak spolu vlezem do vany a vecer u toho mame ceremonie
rikanky, basnicky a po koupani baby masaz…
Tak u nás dnes vedou nohy v puse.Ráno to zvládla sama poprvé a užmá fusky mokrý oslintaný
Jinak se mi taky zdá,že hrazda už ji tak nebere,asi budu muset poměnit osazení a dát něco jinýho.Kolotoč jsem nepouštěla ani nepamatuju ![]()
Nic tomu sice nenasvedcuje, ale doufam, ze dneska vecer (maximalne zitra) zaprsi… jsou totiz Hornacke slavnosti
- a ty probihaji v takovem peknem prirodnim amfiku (rika s etomu tam Na hurce- je to teda spis takvy kopecek…
), ale kdyz tam zaprsi a hooodne moc lidi tam tapka hore dole, tak se za chvilku bobuje pozadecku z toho kopecku dolu
. A protoze to uz pomalu patri ke kazdorocni tradici, tak doufam, ze letos nebude Hurka bez skluzavky a my spareni tvoreckove bez deste!!!