ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
fyzikarka
19.3.09 07:49

Dobré ráno,
tak nám se dnes vrací tatínek, :dance: :dance:
Včera mi volal podnájemník(mám byt po babičce 1+1),že dostal lukrativní nabídku v Brně a smlouvu nebude prodlužovat,což mě mrzí,byl tam 3roky a byli jsme spokojení oba. Musím rychle někoho najít.

Ajjoo ,to je super,že vám to s bytem vyšlo.

Anleo ,mě je jedno,jestli bude hrát fotbal nebo šachy. Ať hraje třeba šachy,hlavně když ho to bude bavit. A Lukáše po hlavě pouštím do vody dlouho,teď skáče sám z břehu,nebo ho instruktorka hodila i po zádech,on se ve vodě otočil a vyplaval na břiše. Jako on je synek dost drsnej,skočí sám do vody,připlave ke mě pod vodou a za moje plavky se vydrápe nad hladinu.

• Citovat
  • Upravit
2475
19.3.09 08:08

Fyzi,to čumim 8O ,já bych asi umřela strachy,je teda šikulka šikovnej
To tu večer nebude co,bude velký vítání s tatínkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
19.3.09 08:17

holky,viděly jste venku počasí???????? :roll: včera jaro,teplo,sluníčko …a dneska chumelí a chumelí :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
19.3.09 09:43

halóóóóóó´,kde jste babuchy :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:
Dítě mi usnulo,uklizeno mám a Vy nikde :evil:
Zachraňte mě,volá na mě žehlička a mě se tááááááák nechce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
19.3.09 09:49

Anlei už jsem tuuuuu :lol:

Jedno dítě ve školce druhé uspáno u prsa neboť vstávalo v 5.45 :roll: nakoupeno ovšem neuklizeno, ale nevadí to počká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
19.3.09 09:55

Taky jsem na stridacku tady, dite uhopsano na balonu a ulozeno do postylky a ja jdu delat obed…burtgulas…Klare kvetak s bramborem.

Fyz, Lukino je sikovnej potapka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
19.3.09 09:58

Ajji,no šup,jak to vypadá s tím bytečkem,povídej,přeháněj,jsem zvědavá :lol:
Endy,dítě uhopsáno,to je hezký :lol: já uspávám v postely a třepu mu prdelkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
19.3.09 10:14

Holky jsem ráda, že všichny děti tady neusínají samy viz třepání prdelkou, uhopsávání u nás prso nebo Adam musí unosit, ale jednou se to povede a budou usínat sami tteda doufám 8O :lol:

Máte někdo taky takového vzteklouna? Viktorka se vzteká často a hodně běda jak není po jejím :roll:

No byt tak teda máme podepsané smlouvy o smlouvě budoucí (jsem vůbec netušila, že něco takového je), máme zaplacenou zálohu na ten náš 3+1, úvěr se vyřizuje. Jelikož je byt družstevní tak jsme museli sehnat ručitele tak snad nám je liška schválí ovšem ty úroky :evil: Ti co kupují náš byt si taky vyřizují úvěr a v dubnu se berou takže stěhování proběhne asi začátkem května. S rekonstrukcí už začneme asi v dubnu. Ty jo to bude práce. Akce kulový blesk se blíží :lol:

Ve školce furt řádí neštovice takže nezbývá než čekat jestli se do příštího pátku Adi osype nebo jestli nastoupíme na ty mandle. No co vám budu říkat dítě v narkóze už teď je mi z toho slabo, ale něco s těma věčnýma nemocema musíme dělat.

EVI kočárek je super a Adámek je v něm jak velký chlap jooo a kdybys chtěla tak mám doma skate ke kočárku kdybys ho jako za 9 měsíců potřebovala :lol:

EMANKO boty jsou moc hezké. Viki zatím žádné nemá protože nechodí, ale do kočárku už jsou potřeba tak se taky zajedem mrknout. A den v aquaparku super. Bára si to určitě užila :wink:

FYZ Lukášek je hvězda fakt mu nedělá nic problém spaní, jídlo, sport, a teď i odstavení probíhá dobře jeslti bude taková i Lucinka tak počítám, že ještě budete pokračovat co :D

ANLEI cooo? vy už chcete taky teď další mimčo? To jsi dobrá já až za pár let a to ještě není jisté :?

To tu bude samá těhule za chvíli. Eva, Fyz, Endy, Anlea… a kdo ví kdo se ještě přidá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
19.3.09 10:35

Ajji,
tak to gratulujeme,s bytečkem Vám to vyšlo,no huráááááááááááá :-)
No my s tím dalšímprckem,Vendelínek vyšel až na pátý pokus tak jestly teť to půjde stejně :roll: ale já doufám že né,snad už máme všechno špatný vybraný,ale chtěla bych dalšího prcka k Vendovi aby si spolu hrály,Alenka se na ně za chvilku vyprdne,už teť jí není pochuti že jí Venda bere hračky,věci,trhá a čmárá do knížek :lol:
Ajji,na ty mandličky mají děti snad jen slabou narkózu ne,ale stjně je to blbý,ale hlavně aby to pomohlo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
19.3.09 11:05

Anlei a jak ty mandle snášela Alenka? psala jsi že na tom byla taky že? Měla pak bolesti? no já vím snad bych se na to radši neměla ptát, ale ať vím co čekat :( i když u každého je to jiné to je jasné. A s tím dalším miminkem klobouk dolů teda. Pamatuju si, že Venda byl taky náročné mimi jako Viktorka a váš taťka je většinu času v práci ne? Jsi dobrá fakt :wink: to víš, že už máte všechnu smůlu a neštěstí vybrané „užili“ jste si toho dost. Já bych taky s tím dalším mimčem neměla čekat nevím jak dlouho přece jen jdno nemocné miminko už jsme čekali a s přibývajícím věkem je tady zase větší riziko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
19.3.09 11:16

Ajji,
Alenku chtěly poslat na mandle ale naštěstí to nebylo nakonec nutný takže až tak o tom toho moc nevim ale když byla Alenka malá,tak rok,tak jsem s ní byla v nemocnici a na pokoji vedle dávaly děti po mandličkách,prckové a i starší děti,nechávaly je tam dospat po narkóze a odpoledne už šly domu,nějaký děti když se probíraly tak zvracely jiný zase úplně v pohodě,byly slabý,malátný,manžel na mandlích byl a říká že měl předepsanou zmrzlinu aby se mu ten krk chladil,to se mu na tom nejvíc líbylo :lol:
A jasně že bys s tím dalším neměla čekat,šup do těhotnění,teť bude větší byt,nakoupíte palandy jako my a je to :lol:
Ajji,ale já mám hrozněj strach že to zase nebude jen tak jednoduchý,že se zase něco stane,i když s Vendelínkem to bylo ukázkový těhotenství,já nevim,asi na to moc myslim,jsem prdlá :lol:
A Emanka se taky přidá,viť Emanko
A pamatuješ si to dobře,náš taťka jezdí ráno před 8 a večer ho máme doma tak na 9 i dýl,nají se a jde spát,jede takhle i víkendy,teť má třeba dovolenou a co myslíte,zahazuje šlyce na Kladně v bytovce po plynařích a odpoledne jede kamarádovi obkládat stěnu kamenem…na plánovaný bazén vyrazim s dětma sama,taťka nemá čas :?
Venda je náročný miminko i teť,nepije mlíko,nejí kašičky ale třeba včera měl k jídlu uzený s br.knedlíkema když snědl svoje šel loudit ještě k Alence do talíře :lol: Uspávám ho v postely plácáním po prdelce,spí jednou deně,má chvilky že se chce jenom nosit,no už zvládám všechno jednou rukou :lol: ale dalšího prcka ještě chci,čím nás tu bude víc tím líp,bude legrace a nebudu nikdy sama,budu mít svoje poklady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
19.3.09 11:28

Uspavani - pres den Klarku davam spat bud do kocaru - a to nekam jedeme, nebo uz nekde jsme a jinak, kdyz jsme doma, tak z pohodlnosti si ji hodim na zada, jsem na netu a ona mi na zadech usne, pak ji dam do postylky. Nevim, jestli by v postylce usla rovnou. Asi by to byl boj. Vecer ji nakojim a pak ulozim do postylky a zalezi na tom, jak je unavena - nekdy lezi a rika panence haji a u toho usne, nekdy ji chodime pokladat, protoze si stoupa a to ji pak taky chlacholime pohupovanim za prdelku :wink: Muz to zkousel i na me a reknu vam, prijemne :lol:

Ajjo, Klarka se tay umi vztekat, nejcasteji, kdyz si ji nechci vzit na klin, nebo kdyz ji nechce nechat lezt nekde venku po kolenou. To se vzdycky prohne jako luk a rve…uz mi takhle parkrat padla na znak a prastila se do hlavy, protoze jsem ji nestihla zachytit, jak se prohla, jsem to necekala…ale co nejvic ji nechavam byt, at se vyvzteka, jakmile polevi (za chvilicku, jen co si trikrat zarve) tak ji podle situace beru, nabizim hracku a jinou zabavui nebo vysvetluju, proc ma neco zakazane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
19.3.09 11:38

ANlei já se teď na další mimčo necítím psychicky ani fyzicky. Nedávno jsem tady psala, že mám pořád problémy takže porod teď vůbec nepřichází v úvahu, ale je mi 29 tak snad to ještě pár let počká :) nedivím se ti, že máš strach, ale s Vendou tě doktoři dost hlídali a při dalším těhotenství to bude stejné a když se k tomu přidá ta tvoje optimistická povaha a taky tady všechny ti budeme držet pěsti tak to prostě musí být v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
19.3.09 11:42

Ajji,děkuji,jsi zlatá,tohle přesně jsem potřebovala slyšet :wink:
A vzeklé dítě,to máme taky,včera si dokonce lehl na zem na břicho a zkoušel mlátit rukama kolem sebe,jsem koukala jak brzo to to dítě zkouší,ale bylo mu to prd platné,máma nepolevila :lol: a za chvilku ho to přestalo bavit a šel si hrát
A jak se vzteká u oblíkání,nejradši by běhal nahatej,on nechce oblíknout ani plínu,to už zvládáme ve stoje,nahánim ho po domě a on má z toho legraci že ho máma honí aby mu vyměnila plenu,jsou to zlatíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
19.3.09 13:02

Teda, Ajjoo,u nás padlo rozhodnutí,že 2děti nám stačí.Sice říkám si,že můžeme za pár let chytnout druhý dech,ale zatím ty 2budou stačit.Snad se Lucinka brzo povede.

Uspávání,přes den buď v kočárku nebo doma si s ním lehnu,hladím po zádech a usne.Třepání prdelkou večer když usíná v postýlce sám.

Odstavení proběhlo v klidu,čekala jsem problémy z Lukáškovy strany a nalitá prsa. Lukášovi to bylo jedno a prsa trošku pnula včera,rozmasírovala jsem a OK. Trochu mi teklo mlíko,ale jinak jsme to zvládli oba dobře.

Anleo,já bych se nebála,doktoři to pohlídají a třeba budete mít holčičku jak Eva :wink:

Dítě spí,čekám na podlaháře a ten hajzl(omlouvám se) mi od pondělí slibuje přidělat 2kusy lišty a není k sehnání,A když se mu dovolám,vymlouvá se. Asi mu zajedu nakopat prdel!!!!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex