Poradna duly
Jana Čurdová
Už se mi to blíží, co?
Holky z prosince si uzamkly diskuzi, ale jsem tam
tam je živo pořád.
Kdy se má vlastě vracet Márty?
Myslím,že dneska,ale určitě vybaluje a pere.
Jsem si říkala,že Ti přiskakují příspěvky a sem nic nepíšeš ![]()
K tomu zamčení,je to dobrej nápad? Všimla jsem si,že se hodně zamykají diskuze.
No já nevím… Holky k tomu měly své důvody, že je někdo z rodiny šmíroval a neměly s tím dobrou zkušenost. Je fakt, že člověk nikdy neví, kdo si tohle všechno čte, ale já nepíšu nic, co by někomu ublížilo nebo někoho snad urazilo, tak snad dobrý. Ale docela by mě zajímalo, kolik lidí nás čte
Že bychom uspořádaly akci Únorový šmírák? ![]()
No můžeme to zkusit. Třeba budeme překvapené.
Mizím do peřin,dítě bude vstávat v nekřesťanskou hodinu,papa
Dobrou, Fyzi
Jsem zvědavá, v kolik zítra bude vstávat to moje zlatíčko (dnes se mu zadařilo v 5:50
)
HOJ ![]()
Jsem zde!
Nemám dočteno, ale musela jsem na vás mrknout
Vratili jsme se už včera, ale spousta práce s vybalováním - peru, uklízim, nákup…apod. ALe lyžování úžasný! Byla jsem dokonce 3 dny na svahu, hlídala segra a jednou děda. Počásko supr, bylo dokonce i azuro
Po večerech jsme hráli s kámošema Pokra, byli jsme 2× v bazénu, na výletě v Innsbruku… prostě paráda. Jedina šmouha byla, že mě tam chytnul zub - moje noční můra - a museli jsme k zubaři. Vytrhnul mi nerv a bylo dobře. Ted musim ještě ke svýmu zubákovi, aby mi zubáka dodělal…jsem z toho vynervená, protože se zubaře fakt bojim.
A pak kvůli tomu musim ještě oběhat pojišťovnu, stálo nás to 76eur, tak to z ní musíme dostat ![]()
Jo a ještě jedna novina - dneska je to týden, co neměl Saveček MM…ach jo, je mi to líto, ale už to fakt nemělo cenu. A na dovolený to bylo v poho, protože byla zabavená a na sosání si ani nevzpomněla. Aspon jsem nemusela řešit tu injekci u zubáka a případný prášky na bolest.
No, tak snad vás nějak dočtu postupně. O bytech a o novejch kočárech…EVI, jak jsi spokojena?????
Ahooooj Máááártyyyy!!! Už tu o Tobě byla řeč ![]()
Se těšíme na fotky! A zubaře nezávidím
Já se taky bojím, mám sevřený žaludek jak před státnicema ![]()
A s kojením…já taky vážně uvažuju, že už toho nechám, protože on před spaním fakt jen cucne a už se šponuje, tak to furt hrotím, je mi to líto, ale už je dost velký.
Kočár jsem byla včera provětrat, bylo pěkně, ale Adámek byl ve fusaku, a přikrytý dekou, přeci jen je ještě zima. Je to trochu nezvyk, nafukovací kolečka jezdí líp, ale je lehoučký.
Taky jsem si musela zvykat, ale na dovče se hodilo, že je malej a skladnej…taky jsem si řikala, že nafukovací kola, jsou nafukovací kola, a že do Lendra tolik nefouká a že má v něm asi i větší pohodlí, ale na druhou stranu je JE mnohem lehčí, skladnější a Emulé se do něj vlezla i s fusakem a v zimním oblečení a co teda je supr, tak to ležení, krásně se v něm vyspala. A až začne naférovku chodit, tak je blbost s sebou tahat ten velkej kočár … jde o zvyk ![]()
Tak nekojení zdar EVI…těžko se mi loučilo, ale po týdnu už je to lepší. Bych si nikdy nemyslela, že mi budou líto takový věci ![]()
Tak já mizím, jsem hotová…Emušák ted spinká od osmé večerní do půl sedmé ráno…celou noc v postýlce - paráda! ![]()
Dobré ránko,
tak jsme vstávali v 6 a noc byla katastrofa,Lukáš se budil co chvilka,skončil u nás v posteli ,protože tatínek neměl nervy ho poslouchat.
Márty ,vítej
,super že jste si užili dovču.ZUb nezávidím.Taky týden nekojím a Lukášek to vzal překvapivě dobře. Mě to mrzelo,ale kojit ještě ve 2,5letech jako moje sestřenka,děkuji neee.
Evi ,kdy jste vstávali?
Dobré ráno ![]()
Aďulínek se vzbudil 6:40 tak to ušlo. Už je převlečený, po snídani, já ještě v pyžamu. Ale jako závislačka jsem se prostě musela jít kouknout ![]()
Čau,
Márty , vítej zpátky, já přemýšlela, jak budete lyžovat, nevěděla jsem, že s vámi jede ještě půlka famílie, tak to bylo dobrý.
Holky, co mám s tím savcem udělat, aby už tu kozu taky nechtěl? On se vzbudí mezi 4 a 5 a je zvyklý, že ho odnesu z postýlky k nám, dá si a usne u toho. Za hodinu je vzhůru a dá si z druhýho a zase u toho usne. Ale taky se stane, jako dneska, že je vzhůru třeba 3×. Mám pocit, že mám od 4 od rána prso u něj v puse. Mám ho nakojit na matraci v pokojíčku a pak prdnout zpátky do postele a nechat řvát? Nebo ho mám nechat vzbudit? Já fakt nevím. Do těch 4 spí krásně a pak je to blbý.
Včera jsme byli u tchánů, tak jsem si opět vyslechla od švagrové: Vendulka v tomhle věku už krásně začínala mluvit. Přivezla jsem jí celou bednu oblečení po Báře na Vendulu a ona mi ani nepoděkovala . Včera jsem to nevydržela a pak si postěžovala Petrovi a on mi řekl, že on to vůbec neslyší, že prostě jenom řekla, jak to bylo, když byla Vendula stejně stará, že jsem jako vztahovačná. Tak já nevím, ale možný to je, protože na švagrovou mám už prostě pifku a asi to od ní vnímám víc než od ostatních.
Evi , doufám, že na tvou výzvu na šmíráky, se ti moje švagrová nepřihlásí cha cha.
Emanko , Adam byl taky zvyklý, že se vzbudil kolem 5 hod a vzala jsem si ho do postele a dala prso, ale pak jsem od jednoho dne to přestala dělat, a zvykl si, prostě usnul. Třeba chvilku lozil po posteli, ale usnul, pak jsem ho zas dala zpátky do postýlky.
A Ti šmíráčci, no nikdo se zatím nepřiznal, ale když jsem se dívala na to, kolikrát byla naše diskuze zhlédnuta, tak nějací čitatelé existujou ![]()
Tak se nebojte a napište nám ![]()