Poradna duly
Jana Čurdová
Tak holky amnio mám za sebou…Nebylo to nic moc příjemného, bylo fajn, že jsem nad tím měla kontrolu díky obrazovce, na které mi paní doktorka pustila ultrazvuk.
Ale brisko bolí (mělo by zítra přejít) a není mi dobře…ale snad to přejde a nebudeme muset nikam na pohotovost ![]()
@hanusha.a pry je to normalni v tomto tt ty bolesti. I ja si pamatuji ze to bylo bolestive…
Tak dal drzim at to brzy prejde a hlavne ty vysledky ![]()
Moc dekuji ![]()
Je fakt že čím vyssi je stáří těhotenství, tím se bere víc vody, o to je to asi bolestivejsi…
A jediná jsem tam byla těhotně nejstarší (22tt) a další dvě paní měli ještě několik týdnů do 20tt..
@hanusha.a ![]()
No dela se to mezi 16-19 tt bezne, nedivim ze jsi byla nejvic tehu ![]()
To je to samy jak ja na cukru. Vsecky 26 a ja 13 tt
hrozne se divily ze nemam brich. Coz nebudu mit ani v tom 26, vsici rikaji ze mam male. Mne to vyhovuje, aspin s detmi zvladam vse co driv a i obleceni je fajn ze bundu zapnu a snad i zimni ![]()
Ja nevim ze porad musi nekdo neco takoveho resit
![]()
Tak cukr mě čeká ve 24 ![]()
No já driv nemohla - napřed jsem letěla k moři a z práce mě moc nepouštěl, takže jsem mela v různých termínech dost omezeni…
Ale teď už snad jen ten příjemný zbytek ![]()
@Anonymní píše:
Tak cukr mě čeká ve 24
No já driv nemohla - napřed jsem letěla k moři a z práce mě moc nepouštěl, takže jsem mela v různých termínech dost omezeni…
Ale teď už snad jen ten příjemný zbytek
A ty jsi ktera? ![]()
@Anonymní píše:
Tak cukr mě čeká ve 24
Ale teď už snad jen ten příjemný zbytek
A ty jsi ktera? ![]()
Ach ten můj mobil… ![]()
@hanusha.a Přeji, aby ti to dobre dopadlo. ![]()
@kamiŠ to víš, já jsem ta šílená prvorodicka, co je ze všeho ještě vykulena.
Navíc teď mám starosti, co a jak bude dal…
@Hanycta jake starosti? O mimco ci co? No prvorodicky jsou fajn, v te naivite a reseni vseho ![]()
@kamiŠ nejhorší je, že nemám nikoho, koho bych se na cokoliv zeptala…Ne, o mimco starosti nemám, ale jelikož s přítelem na jaře začínáme stavět, tak bych měla jít bydlet s malým k jeho rodičům, než postavíme. Zatím jsem doma u našich a snažím se stěhování k nim oddálit co nejvíce. Budeme tam mít dvě místnosti a jinak vše společné. Z jeho mamy mam strach, ji nic co udělám není dobré. Pořad nám do všeho mluví a o všem musí vědět… ![]()