Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doctus píše:
@Mkmkz
No tak s takovými názory může dělat jen uklízeče, ne? Tuto profesi může vykonávat i člověk s mentální indispozicí. Nedovedu si představit, že by někdo, koho rozčílí, když někdo dá lékaři vajíčka (lidé „ze staré“ školy), to měl v hlavě zcela v pořádku, to se na mě nezlobte.
Posobis tak sympaticky
Já už jsem řekl, co jsem chtěl. Pán ať se tady rozčiluje dle libosti. Ale když někdo hovoří o lékařích jako o nějakých pijavicích, tak mě to teda vytáčí. Ale ony pověstné Boží mlýny melou, sice pomalu, ale melou.
Punctum.
@Mkmkz píše:
Posobis tak sympaticky
Až tě někdo nazve vyžírkou, tak mu poděkuješ?
@Doctus píše:
Až tě někdo nazve vyžírkou, tak mu poděkuješ?
A si vyzirka?
@Doctus píše:
Já už jsem řekl, co jsem chtěl. Pán ať se tady rozčiluje dle libosti. Ale když někdo hovoří o lékařích jako o nějakých pijavicích, tak mě to teda vytáčí. Ale ony pověstné Boží mlýny melou, sice pomalu, ale melou.Punctum.
Ty jsi tady předně ukázal svoji pravou tvář.
@Doctus píše:
@Mkmkz
To myslíš vážně? Že lékař je vyžírka?
Nehovorim o lekarovi. O cloveku. Ak mas pocit, ze to co robis je ok a nemas z toho nemas zly pocit, tak na to kasli nie?
@Doctus píše:
Kdo se dívá přes prsty na obyčejné lidi? Tady pán má utkvělou představu, že lékaři jsou vyžírky a že jsou vlastně přítěží.
Stačí si přečíst příspěvky na předchozích stranách. Píšete o lidech jako o póvlu. Pomalu by človek řekl že co si vůbec dovolí jít k doktoru.
@Doctus píše:
Já už jsem řekl, co jsem chtěl. Pán ať se tady rozčiluje dle libosti. Ale když někdo hovoří o lékařích jako o nějakých pijavicích, tak mě to teda vytáčí. Ale ony pověstné Boží mlýny melou, sice pomalu, ale melou.Punctum.
A mě zase vytáčí když kdosi ohrnuje svůj špinavej nos nad prací obyčejných profesí. Nejsi nic jinýho než šmejd. Hnusnej, sebevědomej, povrchní šmejd.
@Mkmkz
Hovoří o celém lékařském stavu, což mě mrzí a rozčiluje zároveň. Nehovoří o člověku - jednotlivci.
@Anna766
Kdo nazval pacienta póvlem? To spíš jeden nejmenovaný častuje těmito tituly lékaře obecně. Návštěvy u lékaře jsou v naší zemi jedny z nejvyšších, o vysoké dostupnosti a finanční efektivitě lékařské péče bych se jen opakoval.
@Mkmkz
Dehonestuje práci všech lékařů, mou nevyjímaje. Nikdo nežádá, aby se pacient před lékařem klaněl. Ale mnohdy platí - mlčeti zlato.
@TenCoSeVeze píše:
Jestli ty jsi soukromej cvokař tak si nemůžeš vydělat ani na slanou vodu a nedivim se že jsi tak podrážděnej. A ještě k tomu budeš buzerant.
Ty to taky ale přeháníš. Takhle vyvádět kvůli tomu že tvoje tchýně dává doktorovi čokoladu.
@Doctus píše:
@Mkmkz
Hovoří o celém lékařském stavu, což mě mrzí a rozčiluje zároveň. Nehovoří o člověku - jednotlivci.@Anna766
Kdo nazval pacienta póvlem? To spíš jeden nejmenovaný častuje těmito tituly lékaře obecně. Návštěvy u lékaře jsou v naší zemi jedny z nejvyšších, o vysoké dostupnosti a finanční efektivitě lékařské péče bych se jen opakoval.
Nepíšu že někdo nazval někoho póvlem. Ale že ty a ťarbík nebo jak je ten nick píšete o lidech jako kdyby póvl byli.
A jen tak mimochodem, ne, já bych si lékaři ve dne v noci a třeba domů volat nedovolila.
@Doctus píše:
@Mkmkz
Dehonestuje práci všech lékařů, mou nevyjímaje. Nikdo nežádá, aby se pacient před lékařem klaněl. Ale mnohdy platí - mlčeti zlato.
Ty tady pohrdáš lidmi! Těmi co nemají vzdělání zvlášť. O mně píšeš jako o schizofrenikovi, kmetovi, pacientovi z psychiatrie atp… Ty jdi do háje!