Úprava fotek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
elizabeta92
19.2.13 15:57

Koleso: a dívala si se na nějaký návod na internetu?

• Citovat
  • Upravit
koleso
19.2.13 22:44

PHOTOSHOP TAKY NEMAM, JSEM RADA, ŽE UDELAM ZEKLADY V PICASE.

• Citovat
  • Upravit
koleso
19.2.13 22:45
@elizabeta92 píše:
Koleso: a dívala si se na nějaký návod na internetu?

zKOUŠELA JSEM TO, ALE STEJNĚ TO NECHÁPU. :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1.2.16 00:21

FotoObraz

Ahoj.. Mám otázku :) Chtěla bych nechat z jedné fotky udělat fotoobraz pro babičky :) Ale nastal problém, objednala jsem si poukazy, ale nečetla jsem.. Okraje fotky nebudou vidět, jelikož budou ohnuté jakoby dozadu.. A zrovna na té fotce má přítel hlavu „až nahoru“ a tak by ve finálové podobě přišel o kus hlavy.. Chtěla jsem tedy přidat nějaký „rámeček“, ale přišla jsem jen na ty, které zasahují do fotky, tj stejně přijde přítel o kus hlavy.. Nevíte někdo jak docílit přidělání okraje „nad fotku“? :) aby ten okraj byl to zahnuté a fotka zůstala celá vidět? :) snad někdo pochopí, co jsem tím myslela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
1.2.16 01:29

Záleží v jakém programu fotku upravujete. Většinou je potřeba roztáhnout „kreslící plátno“ a na přidaný prostor vložit rámeček. U photoshopu a gimpu přidáte další vrstvu větší o rozměr rámečku. Jen pozor na rozlišení toho rámečku pokud nebude jednobarevný. Pokud bude se vzorem a bude mít nižší rozlišení než fotka, bude to ošklivé. Pokud to bude jednobarevný rámeček tak si s rozlišením nelamte hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.16 05:38
@Heivka píše:
Záleží v jakém programu fotku upravujete. Většinou je potřeba roztáhnout „kreslící plátno“ a na přidaný prostor vložit rámeček. U photoshopu a gimpu přidáte další vrstvu větší o rozměr rámečku. Jen pozor na rozlišení toho rámečku pokud nebude jednobarevný. Pokud bude se vzorem a bude mít nižší rozlišení než fotka, bude to ošklivé. Pokud to bude jednobarevný rámeček tak si s rozlišením nelamte hlavu.

Do počítače se mi povedly stáhnout jen dve aplikace a tam jsem nic takového nenašla.. A zachová se tím kvalita? Věděla byste o nějakém programku? Moc dekuji za rady :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
1.2.16 05:58
@Angyelička píše:
Do počítače se mi povedly stáhnout jen dve aplikace a tam jsem nic takového nenašla.. A zachová se tím kvalita? Věděla byste o nějakém programku? Moc dekuji za rady :potlesk:

Zkuste GIMP je to volně šiřitelný program na úpravu grafiky na internetu je pak sposta návodů jak s programem pracovat. Ještě zvažte možnost zavolat přímo do fotostudia kde vám budou obraz dělat, třeba vám tam poradí jak ty okraje přidat přímo v jejich aplikaci kam budete fotku nahrávat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
1.2.16 08:06

Upravuji v zoner photo studio a nemuzu si stezovat :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
1.2.16 08:28

Take doporucuji GIMP. Pro zacatky je mnohem jednodussi nez PS a navic je zdarma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
1.2.16 08:41

Photofilter :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.17 08:55

Zdravím, nechci zakládat novou diskuzi, proto píšu sem. Zajímalo by mě, v jakém programu upravujete fotky, když jsou třeba čtyři v jednom rámečku a do toho tam je ještě text? Nebo fotka před a po v jednom? Abych si něco nestahovala zbytečně. Hledám něco jednoduchého a efektního. Moc díky :-)

• Citovat
  • Upravit
15.9.17 09:11

@Vend
Pracuji s fotkami ve Photoshopu, který je nejlepší, ale zároveň nejsložitější a není též zdarma ke stažení, takže ten doporučit nemohu, ale existují i online editory fotek, zde je o nich napsáno https://weboo.blog/…avu-fotek-2/
a existuje i český http://www.upravafotek.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
14.10.21 22:15

Úprava fotky

Moc Vás všechny zdravím a mám velkou prosbu. Nenašla by se tady dobrá duše, která by mi pomohla upravit jednu fotku? :andel: Jde o pozadí na fotce, chtěla bych tu fotku jako foto dárek (puzzle) a jedna věc v pozadí se mi tam nehodí. Jsem úplný antitalent na úpravu fotek a tak ani nevím, zda je něco takového možné. Pokud by se někdo našel, pro toho není úprava fotek problém a byl by ochotný udělat dobrý skutek, prosím ozvěte se :kytka:. Děkuji :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová