Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
No syn má pojišťovnu VZP.
Počkej jak s tím souvisí vzp? Vzp ti nic nedá ![]()
@Le_lenaz píše:
@debra.morganTak to máte supermy jsme byli u Kooperativy a už nikdy víc. Teď máme Generali a jsme spokojeni.
Taky máme koopku, flexi produkt tuším. Naposledky chlap dostal plnění za 1 steh na prstu ![]()
Edit; kvůli zprávě pro pojišťovnu šel za obvodakem na vydání, před ordinaci mu steh praskl a vypadl, no nandal ho tam zpět, aby ho sestřička mohla obraně přestřihnout. ![]()
Příspěvek upraven 16.07.21 v 18:49
@Anonymní píše:
No syn má pojišťovnu VZP.
No já jsem to taky nepochopila. Máte vyřízenou úrazovou pojistku ne?
Nás teda několikrát pěkně odrbali
Ale koukám že to je asi region od regionu. ![]()
@Le_lenaz píše:
@debra.morganNás teda několikrát pěkně odrbaliAle koukám že to je asi region od regionu.
Odkud jsi? Btw jak s tím souvisí region? ![]()
Karvinsko. No já mám totiž pocit že někdy to má ta pojišťovna (pobočka) prostě nastaveno různě. Nejde mi do hlavy proč mi zrušili po 3 úrazech za rok (nebylo to opravdu nic velkého) úrazovou pojistku - cca. 5 let zpět. Sestře zrušili úrazovku kvůli plnění po operaci - zranění. Obě jsme sportovali, poté nás už odmítli pojistit úplně, když bylo uvedeno že sportujeme. Ale je to možná už 10-12 let zpět. Já jsem se teda pak u nich nechala pojistit ještě jednou když už jsem sport nedělala no a dopadlo to tak jak je popsáno výše. Proto mám pocit že každý kraj to má snad jinak a má nějaké limity či co, jinak nevím.
@Le_lenaz ja s pobočkou vubec nejednam tk nevím jak to funguje, ale přijde mi blbost, aby byl rozdíl mezi porezanou rukou na Moravě a v cechach. ![]()
Já fakt nevím. To je jenom moje dedukce vzhledem k tomu co jsem se tady dnes dočetla.
Možná je ta dedukce úplně debilní.
A netvrdím že je rozdíl v pořezané ruce tam či tam. Ale spíš, že někde jsou 3 plnění za rok už přes čáru a někde nevadí třeba ani 10 plnění, spíš tak. ![]()
@debra.morgan píše:
Počkej jak s tím souvisí vzp? Vzp ti nic nedá
VZP má svojí dcerku pojišťovnu. Nabízejí úrazové a cestovní pojištění. Neboj, nejsem blb. ![]()
@Le_lenaz píše:
No já jsem to taky nepochopila. Máte vyřízenou úrazovou pojistku ne?
Ano, napsala jsem to neobratně. Je to úrazové pojištění dětí, které je přes komerční pojištění VZP pojišťovnu. Myslím, že je to dcerka VZP (klasické pojišťovny).
@Anonymní píše:
Ano, napsala jsem to neobratně. Je to úrazové pojištění dětí, které je přes komerční pojištění VZP pojišťovnu. Myslím, že je to dcerka VZP (klasické pojišťovny).
Aha tak v pořádku.
To jsem nevěděla. ![]()
Má prosím někdo zkušenost s pojištěním dítěte, které má chronické onemocnění?
@Tamtala pokud se jedna o onemocneni, ktere vzniklo pred pocatkem pojisteni, tak se na to plneni nevztahuje