Uspokojování přítele, jaký na to máte názor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1360
12.10.25 16:39

No tak na to mel chut, to je toho. Taky kolikrat, kdyz je chlap pryc, tak mam chvili pro sebe a myslim, ze nam to v posteli funguje a mame sexu dost. A kolikrat po nem taky najdu kapesniky “od toho”. Max mu reknu, at si ty posmrkany kapesniky vyhodi (ikdyz vim, ze posmrkany urcite nejsou 😆). Mas videt ty mety…😃 nech ho zit🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.25 17:51

Něco podobného mi udělal ex. On to byl celkově deb*l, ale úplně mi to tuhle epizodu připomnělo a mně z toho bylo zle.
Po 2 letech vztahu a společného bydlení začalo být čím dál méně sexu. Pořídila jsem si vibrátor. Bydlela jsem bez rodičů, sex mám ráda a ex mi to i sám navrhnul. Jednou šel do práce, já ještě spala. Probudila jsem se asi 10inut po tom, co odešel do práce. Tak jsem si chtěla udělat hezké ráno. Ex se vrátil, něco zapomněl a načapal mě. To bylo zděšení a keců, jak jsem nechutná a že hned po tom, co odejde, tak si to dělám atd.
S ním jsem nemela sebevědomí žádné…

Teď mám manžela, kterého by to mile překvapilo a kdyby měl trochu času, tak přiloží ruku k dílu. :lol:

• Citovat
  • Upravit
15558
12.10.25 17:58
@Anonymní píše: Více

Přesně tak. :palec:
Většinou to i ty chlapy víc rajcuje, když můžou pozorovat, jak si partnerka sama dělá dobře. :P
A pak se sami moc rádi přidají a užijí si to společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.25 19:46
@Černá Madonna píše: Více

Tak tak, jsem ráda, že jsme v tomto s manželem na stejné vlně. Přijde mi to stejně jako trollí diskuze, ale jak říkám, hned se mi vybavila má zkušenost a asi bych řekla, že je za tím hlavně nedostatek sebevědomí. Kdyby ji odmítal a dělal si radši dobře, tak chápu, že je naštvaná a udělá třeba i scénu (po mých zkušenostech bych neztrácela čas s někým, kdo nesdílí můj sexuální apetit), ale řekla bych, že ten problém nemají.

• Citovat
  • Upravit
3699
12.10.25 21:22

To jako fakt??? 8o 8o 8o 8o :mrgreen:
Jsi normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.25 21:31

Ty jsi dobrý blázen. 8o
Se nedivím, že to chlap tají.
Takový elaborát o tom, jak si to ten chlap mohl dovolit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3846
12.10.25 21:41

Ty veve, ty jsi materiál :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3846
12.10.25 21:44

Sen hodně chlapů. To musel být pěkný žárlivec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17610
12.10.25 21:52
@Veselej kluk píše: Více

Verite vsemu. :) Vzdyt je to jasny trolling, sto krat recyklovana prace trolla, ktery vi, co bude nasledovat - odpovede, ze je zakladatelka blazen, protoze masturbace je normalni vec a presne to troll dostal i v teto diskusi. Vazne si myslite, ze nejaka zena jde psat na emimino, ze chlap masturboval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15021
13.10.25 07:59

Nejsi normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18498
13.10.25 08:30

Hele rekni, ze to byl vtip a proste to prejdeme.. budeme ignorovat, ze jsi to kdy napsala a delas sceny za masturbaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3846
13.10.25 09:02
@My Melody píše: Více

Ano, znám takovou. Měl jsem to zakázáno. Ona sex nechtěla a já nesměl ani to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35464
13.10.25 09:19

Já bych snad už ani nešel do práce! ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35464
13.10.25 09:19

A měls na něm i klec, aby sis to nemohl dělat? 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17610
13.10.25 12:01

Vzdyt ano, nekdo tak zvlastni, ze mu vadi masturbace u partnera, muze existovat, ale nepujde to oznamovat svetu. Ta tvoje taky psala po internetech, kdyz te nacapala u masturbace? :)

Nechtels bys to trochu vic rozvest? Jak se stane, ze chlap ma partnerku, ktera odmita sex a zakaze mu masturbovat? Jak to kontroluje? Jak jde dospelemu chlapovi zakazat masturbace? Proc ti to zakazovala? Ze nekdo odmita sex, se z ruznych duvodu muze stat. Ale ze zakaze partnerovi masturbaci, bude raritni.
Umim si to napriklad predstavit, pokud by byla extremne, bigotne verici a masturbaci vnima jako hrich. Anebo pokud jses honil vsude od rana do vecera. :) Nebo najaka sadisticka, despoticka velitelka, ktera kontroluje, kolik toho chlap vycura, kolik sni a jestli masturbuje. Napadaji ti dalsi duvody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová