Útěk od stereotypu, vzrušení

4
3.8.23 16:42

Útěk od stereotypu, vzrušení

Ahoj. Předem říkám— vím, že sem na jednu stranu tento příspěvek asi nepatří, ale přece. … zajímalo by mě, kde vy ženy hledáte milence, když nechcete a nemůžete reálně někde běhat…?? Předem říkám, že chápu názory žen, které milencky vztah neuznávají… ale od lidi ze svého okolí vím, že třeba milencký vztah měli, nebo mají… ale balit milence nechodí po barech atd… také předem říkám, že nejsem ošklivej, tlustej, Starej a nenormální — ale jako zadaný je blbé někde běhat ve svém okolí a “balit” milenku” a k tomu dost časově naprd… proč se ptám … protože vím, že ženy svaté nejsou a vím p dost co milence měly… ale ptát se jich nemohu kde a jak se to stalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
120
3.8.23 16:48

Tak to bude asi různé. Ale myslim si, že v dnešní době nejvíc na internetu. Lajkování fotek, posílání srdíček… stejně to tam ty ženský dávají jen proto, že jim doma chybí uznání, proč by jinak šťastná zadaná ženská / slečna měla třeba potřebu přidávat vyzývavé fotky. Jinak třeba přes kamarádku na doporučení.. ale fakt nevim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.8.23 16:51

Tak asi ženy to mají v tomhle jednoduší.. nějaký konkrétní seznamka, stránky.. kde se pohybují normální ženy… žádné za peníze a co jsou s každým.. nějaká zkušenost vaše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
3.8.23 16:56

@Kubajsfer to nevím, nemám ani facebook, natož nějaké seznamky, bohužel nedoporučím, ale stejně si myslím, že tam člověk normálního člověka nepotká. Ženský to mají určitě jednodušší, ale zase bych řekla, že do toho začnou tahat city. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.23 16:58

Usmějí se na toho, kdo se jim líbí, ten k nim přijde, podle sebevědomí je pozve na kafe nebo rovnou k němu domů, a už je z ní milenka. Jestli nejsi ošklivej, tlustej, starej, tak tohle musíš přece vědět.

Tenhle zakuklený inzerát smaž, úspěch mít nebude, je z něj až moc cítit zoufalost.

• Citovat
  • Upravit
5629
3.8.23 17:03

No, mě nejvíc chlapů oslovilo, když jsem měla krizi a chodila brečet do parku. Ale abych pravdu řekla, tak já bych asi breciciho chlapa v parku neoslovila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.8.23 17:03

Nemyslím si teda, že to bylo myšleno jako zoufalý inzerát … nemám problém se seznámit s ženou atd… a už vůbec se necítím zoufalej… jen mě zajimalo jak to vy, jako ženy děláte když právě nemáte Facebook (jako já) a nechcete tohle hledat někde na veřejném místě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.23 17:07
@Kubajsfer píše:
Nemyslím si teda, že to bylo myšleno jako zoufalý inzerát … nemám problém se seznámit s ženou atd… a už vůbec se necítím zoufalej… jen mě zajimalo jak to vy, jako ženy děláte když právě nemáte Facebook (jako já) a nechcete tohle hledat někde na veřejném místě :zed:

Jsem ti to napsal. Nehledají. Čekají, až se jim někdo zalíbí, vyšlou signál a chlap jde za nima, pokud je to frajer, co na milenku má. Taková jsou pravidla hry. Kdo to má v sobě, nepotřebuje rady, prostě koná.

• Citovat
  • Upravit
5629
3.8.23 17:10

Tak zrovna Facebook je taky dobrej. Tuhle jsem si tam dala fotecku v plaveckách, podotýkám, že s miminkem.
Primárně jsem chtěla poskadlit kamarádku, protože ty plavky byly od znacky, o které ona stále básní. Od kámošky jsem obdržela pouhý like, tato to vzbudilo ohlasy úplně někde jinde. Škoda, že se mi to teď nehodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.23 17:10
@Polední bouře píše:
No, mě nejvíc chlapů oslovilo, když jsem měla krizi a chodila brečet do parku. Ale abych pravdu řekla, tak já bych asi breciciho chlapa v parku neoslovila :mrgreen:

Ani kdyby mu chyběla noha a krvácel? 8o

• Citovat
  • Upravit
5629
3.8.23 17:11
@sobospaly píše:
Ani kdyby mu chyběla noha a krvácel? 8o

No, nevím zda bych chtěla v posteli chlapa bez nohy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
3.8.23 17:13

@Kubajsfer podle mě žena nehledá milence, al když se jí ta možnost naskytne… třeba že jí osloví někdo, kdo jí zrovna,, voní ", tak podle toho zareaguje. Může být klidně svobodná a vystačit si s pouhým sexem, nemusí být zadaná a hledat milence. Některým role milenky i vyhovuje. Ale asi bych se být chlap bála, aby jí netrefilo a nezačala se pak moc montovat do života a kontaktovat zprávama á 5 minut po večerech. To se to pak větsinou provalí. Chce to mít určitá pravidla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
3.8.23 17:14

@Polední bouře tak záleželo by, která ze 3 nohou by mu chyběla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.23 17:14
@Polední bouře píše:
No, nevím zda bych chtěla v posteli chlapa bez nohy :mrgreen:

Takže vidíš chlapa v parku, jak řve, chybí mu noha a krvácí, a ty se ho ani nezeptáš, jestli nemáš zavolat pomoc, třeba sanitku, protože není využitelný pro postel? Kde se ta lhostejnost v lidech bere… :roll:

Já bych aspoň dělal, že ho nevidím.

• Citovat
  • Upravit
7736
3.8.23 17:26

Hele, „kousek vedle“ je stránka s podobným tématem, tam se konkrétní stránky zmiňují. Koukni se tam. :mavam:
https://www. emimino. cz/diskuse/zena-se-mnou-nespi-kde-najit-trochu-stesti-503330/#:~:text=2-,%C5%BDena%20se%20mnou%20nesp%C3%AD%2C%20kde%20naj%C3%ADt%20trochu%20%C5%A1t%C4%9Bst%C3%AD%20%3F,–Zept%C3%A1m%20se%20na

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí