Útěk od vdavek, nebo co dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
10.5.15 16:52

To ale nikdy nemůže fungovat. Měla si mu říct, aby si nejdřív vypořádal minulost před vdavkama. Opravdu nezávidím, ale na druhou stranu ti rozumím. Minimálně stopni vůbec samotnou myšlenku svatby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
10.5.15 16:52

Tohle nevypadá na šťastné vyhlídky. :think: V bydlení se neshodnete, s financemi jsou problémy. Pro mě docela zásadní témata. Ale je fajn, že ve vztahu k tobě a dítěti je dobrý, to je moc důležité. Nicméně asi by to ty útrapy nevyvážilo a nebrala bych si ho. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
10.5.15 16:54

@banánekbananovy Kdyby sis ho vzala - kde byste bydleli, když ani jeden nechcete ustoupit? Odděleně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
10.5.15 16:55

Hlavně ne svatba z lítosti :roll: Co by tomu řekl, kdybych řekla ne? Pořád lepší říct ne před svatbou, než říct ano na radnici a pak se po pár letech rozvádět :roll: Viz. můj případ…bylo mi ho líto, chtěla jsem relativní klid, vzala si ho, po dvou letech jsem zavelela k rozvodu…čuměl stejně pitomě jako bych to ne řekla když jsem měla plus jsme to měli i s těma byrokratickýma kravinama :? Neber si ho!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.15 16:57

@Ali-Ali
to se stejně nedohodneme tolikrát jsem se to pokoušela vyřešit jsem teda dost horká hlava tak jsme většinou pohádali.
Já ho nechci, on ho neprodá..tady je mrtvý bod, který se nehne..

Potřebuju to nějak vyřešit, nějak se pohnout, nějakou radu či co..pokud půjdeme od sebe sama to neutáhnu s jednou výplatou ( a ještě moji :lol: )a rodinu má hoodně daleko a neměla bych tam práci, školku..navíc ho bere jako tátu i mu tak říká je tady hodně fixovaná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
10.5.15 16:59
@banánekbananovy píše:
@Ali-Ali
to se stejně nedohodneme tolikrát jsem se to pokoušela vyřešit jsem teda dost horká hlava tak jsme většinou pohádali.
Já ho nechci, on ho neprodá..tady je mrtvý bod, který se nehne..Potřebuju to nějak vyřešit, nějak se pohnout, nějakou radu či co..pokud půjdeme od sebe sama to neutáhnu s jednou výplatou ( a ještě moji :lol: )a rodinu má hoodně daleko a neměla bych tam práci, školku..navíc ho bere jako tátu i mu tak říká je tady hodně fixovaná..

no jo, jenze co jineho chces slyset? nikdo ho nezhypnotizuje, aby udelal, co chces ty, aniz bys ho ty k tomu presvedcila.
pokud mas pocit, ze on nikdy neustoupi a ty na to nikdy nepristoupis, tak to muzes utnout hned ted, pak nema cenu se v tom vrtat jeste rok treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396

@banánekbananovy nemáte si co vyčítat ale do svatby bych nešla určitě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@hanka.br.
Samozdřejmě, že tady on se mnou neodejde..
a já tu být nechci..ale on to nijak neřeší..ví, že má vyhráno. A já mu zas řekla, že v žádným případě na mě nenapíše půlku hypošky apod. nemysli se kterýma přišel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
10.5.15 17:02
@banánekbananovy píše:
@hanka.br.
Samozdřejmě, že tady on se mnou neodejde..
a já tu být nechci..ale on to nijak neřeší..ví, že má vyhráno. A já mu zas řekla, že v žádným případě na mě nenapíše půlku hypošky apod. nemysli se kterýma přišel..

A někdo ti míří na hlavu pistolí, aby ses vdala nebo abys tam zůstávala? Nebo kdo vlastně tu svatbu chce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.15 17:04

@Aghata
:lol:
tak na tom se to stavět také moc nedá, ale k zahození to taky není :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
10.5.15 17:41

@banánekbananovy
kde je láska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
11.5.15 01:58

A já myslela, že se lidi berou z lásky… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
11.5.15 05:57

Svatba mi ve tvém případě připadá jako čirý akt zoufalství.
Touha po svatbě některé ženy dokáže zahnat až do takového extrému, jako to máš ty, zakladatelko. Jen abys byla vdaná a nemusela to „táhnout sama“, si raději vezmeš člověka, který ti byl nevěrný a už tě opustil, nelze se na něj spolehnout ohledně financí a je samý dluh, hádáte se, vztah vám nefunguje, trvá na bydlení v ošklivém zadluženém domě, který je napůl bývalky…každá jednotlivá z těchto věcí je sama o sobě důvodem nebrat se.
Ale logika některých žen je něco, co mi naprosto uniká.

• Citovat
  • Upravit
14637
11.5.15 06:35
@Janička10 píše:
A já myslela, že se lidi berou z lásky… :think: :nevim:

Proto je tolik rozvodů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.15 07:25

Ja bych se do toho taky nehrnula. Ty s nim jsi hlavne proto, ze je to levnejsi. Promin, ale takhle mi to pripada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí