Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verun83 píše:
Maminku bych vzala za ruku a odtáhla bych jí vyřídit důchod, s tím, že už jí dávat peníze nebudeš. že na to má důchod. jinak že jí vystěhuješ. zdůraznila bych jí, že byt je tvůj, ty vyděláváš, ty určuješ pravidla. vím, že je to asi drsné postavit se matce, ale udělej to. nadechni se a vyjasni podmínky. řekni jí, že jestli na to nepřistoupí, ať jde jinam. nenech se trápit. jsi dospělý.
pokud je psychicky nemocná, tak nepůjde a jak ji vyhodí
rady k ničemu.
Zajdi k její praktické lékařce a řekni, že matka opakovaně vyhrožuje sebevraždou a ty máš strach. A nenech se odbýt.
@drewlet píše:
Zajdi k její praktické lékařce a řekni, že matka opakovaně vyhrožuje sebevraždou a ty máš strach. A nenech se odbýt.
Přesně. Pokud bude vyhrožovat sebevraždou, ať zavolá třeba sanitku, a matku odvezou na psychiatrii, kam zřejmě stejně patří.
Tak já bych Ti poslala aspoň ten dárek, ať nějaký máš pod stromečkem ![]()
@Fretka1995 píše:
ne nemám moje cela rodina je na h a na p
Mela jsem to podobne, jedina rada, odejit a to co nejdriv. Me to pomohlo, postavila jsem se na vlastni nohy. Zezacatku to bylo tezky, ale jela jsem jen sana na sebe a na cas jsem s mamou musela i utnout kontakt. Taky je dost zdatny manipulator a umi to hrat na city.
Prosim o anonym. Citlive informace o nasi rodine.
Maminku bych vzala za ruku a odtáhla bych jí vyřídit důchod, s tím, že už jí dávat peníze nebudeš. že na to má důchod. jinak že jí vystěhuješ. zdůraznila bych jí, že byt je tvůj, ty vyděláváš, ty určuješ pravidla. vím, že je to asi drsné postavit se matce, ale udělej to. nadechni se a vyjasni podmínky. řekni jí, že jestli na to nepřistoupí, ať jde jinam. nenech se trápit. jsi dospělý.