Už nemám sílu, proč já?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43035
25.11.13 07:33

@nejvíczoufalá dobryho chlapa nenajdes ze dne na den. Kdyz hledas na inzerat, prej to chce prumerne 20 pokusu, nez najdes praveho!!!
Hlavne se ke kazdemu hnedka nestehuj, ale dejte si nekolik mesicu „chozeni“ na vzajemne poznani, spolecna dovolena atd… malej si pak stejne nebude pamatovat, ze s nim tatka v prvnim roce, dvou, trech nebyl po vecerech a kazdej den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.13 09:30

Holky diky za podporu. prospala jsem se a uz je lip..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patlamatlaxy
25.11.13 10:25

@nejvíczoufalá
a napadlo tě někdy, že dítěti můžeš dát spokojený a krásný život i bez náhradního tatínka? vím, že samota je zlá a vím, jaké myšlenky se osamocenému člověku honí hlavou, myslím si, že zbrklost není na místě, už máš za sebou dost špatných zkušeností a ty se musíš hlavně otřepat a dát dohromady, náhradní tatínek vás musí oba milovat

mé dětství bylo velmi zlé a píšu o tom v jiných diskuzích, vždy jsme si přála, aby naši šli od sebe, podařilo se to až po 27 letech, kdy si se sestrou odnášíme hluboký šrám do konce života a já se musím dokonce léčit

lepší veselá a hodná máma, než mít oba rodiče, kteří se jen štěkají, perou a nejsou šťastní

tvůj syn potřebuje především tebe!

• Citovat
  • Upravit
25.11.13 10:29

Ja vim..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
25.11.13 23:11
@nejvíczoufalá píše:
Holky diky za podporu. prospala jsem se a uz je lip..
:mavam: :palec: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.20 14:52

Tvl, já vím, že se to nedá srovnávat…ale slečně je 22, a holt je opustil muž… ale komu se to nestane? Mně je 38. Mám muže. Ano, mám. Ale víš, co nemám? Nemám dítě. Nedaří se. Nemůžu mít. Dovedeš si to vůbec představit?

Pane bože, já se omlouvám, nechci to rozhodně zlehčovat, ale je ti 22, fajn mužů chodí po světě tolik, někdo se vždycky najde… ale mě tohle teda na náladě nepřidalo. Omlouvám se, ale musela jsem zareagovat, to prostě když vidím, když se lidé hroutí z věcí, které změnit jdou… a já si to dítě prostě nevynutím, nevybrečím a nezbyde mi, než se s tím smířit. (A to mám uplně stejnou šanci, že mě muž pustí klidně také, atd. ) Tyhle věci se prostě dějí… ach jo. nezlobte se, ale já už to nevydržela :zed: :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová