Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tina88:nic se neděje… v pohodě… ty už toho máš za sebou víc, já se do Gennetu teprve chystám… jinak držím palečky, ať se zadaří ![]()
xxmxx - děkuji moc, taky držím palečky, ať vám tam pomůžou!Co máte za problém?
U nás to jsou špatné spermie - potvůrky jedny!!!
tina88:Ahojky,hezké ráno, u nás nevím,já jsem v pořádku ale jsem silnější postavy, manža má podle mé doktorky excelentní výsledky spermiogramu. My jdeme do Gennetu, snad tam pomůžou… Teď mě čekají veškerá vyšetření, ať mám v gennetu čerstvé výsledky, takže HP atd… ![]()
xxmxx - tak to určitě půjde rychle - hlavně a´t se příjde na problém a může se řešit, že jo?
ahoj holky, ja nejak nestiham, mam toho hodne ![]()
Je mi i nejak divne, mam silene nafoukle brisko bolestive a jsem neskutecne unavena (ale to asi nebude priznak tehu, kor po tak kratke dobe, jen si ho opet namlouvam
) no s pritelem na sebe nemame skoro cas, tak bylo jen 2krat snazeni pri ovulaci…ale radsi
s tim nepocitam…holky, nezapomnete sem napsat prvni dojmy z Gennetu a tino jakpak to jde? ![]()
No jde to!!!!
Uvidíme až v sobotu, nic moc si nenamlouvám, protože na sobě necítím vůbec žádné změny, ale naděje umírá poslední, takže uvidíme opravdu až v sobotu!!!!
Tino, vim, ze je to nemyslitelne, ale zkus se na to tak neupinat, kdyz to nevyjde ted, vyjde to pristi mesic uvidis!! Ja se chovam uplne stejne,ale porad si to opakuju, zklamani pak bude mensi… ![]()
LOL - příští měsíc určitě ne, vždyť já jsem teď po prvním IVF a pauza mezi dalším je minimálně 3 měsíce - no a neupínej se ![]()
ja vim, je to fakt tezke
ale treba v so budes mile prekvapena…no budu na tebe porad myslet…jsem na to zvedava…ach jo, snad se nam to brzo konecne povede, tohle je vazne na psychiku zahul ![]()
Dneska jsem byla u své gyn. poreferovat zážitky z Caru.Říkala mi, že mi drží palce, a že ať se netrápím tím, že nic necítím, prý je na to ještě brzo.V pondělí tam musím na krev potvrdit výsledek testu ať už pozitivitu nebo negativitu.
Tak uvidíme......včera jsem nemohla ani spát, honily se mi hlavou samé myšlenky…práce, dítě, injekce, škola… ![]()
Tinko, neboj, uvidis, ze vse dopadne jak ma a tim myslim dobre, i kdyby nahodou to ted nevyslo, tak to tak ma proste byt a vyjde to pristi pokus…ale jak rikam, neztracej nadeji, je to blby,ze na to porad myslis, ale ja bych se chovala uplne stejne, je to fakt tezke…ale jak rika dr, zadne priznaky ted jeste byt nemohou, to se fakt da poznat zatim jen z krve, tak si to zkus takhle srovnat..uvidis, ze vse dopadne dobre ![]()
Ahoj Lol - sice na to myslím, ale ne pořád, představ si, že zítra je den „D“ a já dneska zapomněla koupit testy!!!! Vzpomněli jsme si s manžou až v 19.00 a jeli tedy rychle alespoň do Tesca, kde je naštěstí měli!!!!!
Takže asi tak!!!
Zítra drž palečky…dobrou noc ![]()
Ahoj LOL - takže jsem si udělala dva testy a je to jasné jako facka /
![]()
Snad příště!