Snažíme se dva roky. Už si nevím rady...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
29.1.10 09:41

Tedaaaa JANI - to je super!!!! moc držím palečky, jen ať to jde takhle dále a jenom nás přibývá!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
29.1.10 13:00

Jani, gratuluju. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
23.8.14 09:00

Ahoj chtěla bych oživit tuto diskuzi. Jsem z Olomouce a Snažíme se víc jak dva roky bez úspěchu. Už mi to trochu leze na mozek a začínám si připadat neshopně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
23.8.14 09:05

@Teruu ahoj, a nejaka vysetreni mate za sebou? Spermiogram? Cykly mas ok? Ovu probiha? Zkousela jsi merit bazalni teplotu?

• Citovat
  • Upravit
115
23.8.14 09:15

Jak píše Teruu, po dvou letech máš určitě nějaké vyšetření za sebou… Poradil Ti někdo fyzioterapeuta? Cvičení dle L. Mojžíšové, je to speciální program pro léčbu funkční sterility. Jelikož jsem z oboru, mohu potvrdit, že to skutečně funguje. Samozřejmě záleží na každé ženě, jestli to pomůže odstranit příčinu jejich potíží s otěhotněním. Funguje pouze pokud je problém u ženy… Popátrej po tom příp. si půjč knížku… Hodně štěstí a trpělivosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
23.8.14 09:50

@Teruu přesně jak píší holky, máš vyšetření? Držím palce a nevěš hlavu, jednou si nás miminka vyberou a už u nás zůstanou :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
23.8.14 10:43

@Teruu ahoj, pokud není tělesná příčina a všechny vyšetření jsou OK, zkus zajít k paní Perníčkové, výborné olomoucké léčitelce. Asi nemá cenu radit vitaminy, kontryhel, cvičení… tos už určitě všechno vyzkoušela, tak mě napadá jen tohle anebo CAR. Přeji, ať to vyjde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
23.8.14 13:38

Ahoj holky jak píšete, veškeré vyšetření mám za sebou i manžel a vše máme v pořádku. cyklus mám pravidelný ovulaci taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
23.8.14 13:39

@mischelinka U paní Perníčkové sem byla když jsem byla malá, je to dobrej nápad, ta mě vůbec nenapadla… :-O
Kontrzhel, macu, listovku, ruzne vitaminy všechno sem zkoušela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
23.8.14 13:54

A zkousela jsi zajit k fyzioterapeutce, zkontroluje ti kostrc, udela mobilizaci. Pripadne zkusit cvit mojzisovku

• Citovat
  • Upravit
5310
23.8.14 14:08

@Verun83 mám hodně problém s močákem, tak mě napadlo jestli to neni i tim… už víc jak půl roku v kuse se mi každý měsíc vrací zánět a už neví co semnou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
23.8.14 14:24

@Teruu nevim odkud jsi, ale co zkusit energy? Vytestuji byliny, treba by pomohl nejaky detox.

• Citovat
  • Upravit
5310
23.8.14 14:28

@Verun83 myslíš nějaké bylinkové čaje?? nevím co je energy :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
23.8.14 14:57

Koukni na energy.sk, delaji bylinne preparaty, co cisti a uzdravuji organy. Pri prvnim jsem nemohls 1,5roku otehotnet, pak jsem brala 3 mesice byliny od nich, procistila se a otehotnela.

Maji konzulatcni centra, kde ti to vytestuji, zjisti kde v tele je problem a doporuci urcite vyrobky od nich.

• Citovat
  • Upravit
5310
23.8.14 15:06

@Verun83 děkuju za radu, mrknu na to na internetu :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat