Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tedaaaa JANI - to je super!!!! moc držím palečky, jen ať to jde takhle dále a jenom nás přibývá!!! ![]()
Ahoj chtěla bych oživit tuto diskuzi. Jsem z Olomouce a Snažíme se víc jak dva roky bez úspěchu. Už mi to trochu leze na mozek a začínám si připadat neshopně ![]()
@Teruu ahoj, a nejaka vysetreni mate za sebou? Spermiogram? Cykly mas ok? Ovu probiha? Zkousela jsi merit bazalni teplotu?
Jak píše Teruu, po dvou letech máš určitě nějaké vyšetření za sebou… Poradil Ti někdo fyzioterapeuta? Cvičení dle L. Mojžíšové, je to speciální program pro léčbu funkční sterility. Jelikož jsem z oboru, mohu potvrdit, že to skutečně funguje. Samozřejmě záleží na každé ženě, jestli to pomůže odstranit příčinu jejich potíží s otěhotněním. Funguje pouze pokud je problém u ženy… Popátrej po tom příp. si půjč knížku… Hodně štěstí a trpělivosti ![]()
@Teruu přesně jak píší holky, máš vyšetření? Držím palce a nevěš hlavu, jednou si nás miminka vyberou a už u nás zůstanou
![]()
@Teruu ahoj, pokud není tělesná příčina a všechny vyšetření jsou OK, zkus zajít k paní Perníčkové, výborné olomoucké léčitelce. Asi nemá cenu radit vitaminy, kontryhel, cvičení… tos už určitě všechno vyzkoušela, tak mě napadá jen tohle anebo CAR. Přeji, ať to vyjde!!!
Ahoj holky jak píšete, veškeré vyšetření mám za sebou i manžel a vše máme v pořádku. cyklus mám pravidelný ovulaci taky ![]()
@mischelinka U paní Perníčkové sem byla když jsem byla malá, je to dobrej nápad, ta mě vůbec nenapadla… ![]()
Kontrzhel, macu, listovku, ruzne vitaminy všechno sem zkoušela
A zkousela jsi zajit k fyzioterapeutce, zkontroluje ti kostrc, udela mobilizaci. Pripadne zkusit cvit mojzisovku
@Verun83 mám hodně problém s močákem, tak mě napadlo jestli to neni i tim… už víc jak půl roku v kuse se mi každý měsíc vrací zánět a už neví co semnou ![]()
@Teruu nevim odkud jsi, ale co zkusit energy? Vytestuji byliny, treba by pomohl nejaky detox.
Koukni na energy.sk, delaji bylinne preparaty, co cisti a uzdravuji organy. Pri prvnim jsem nemohls 1,5roku otehotnet, pak jsem brala 3 mesice byliny od nich, procistila se a otehotnela.
Maji konzulatcni centra, kde ti to vytestuji, zjisti kde v tele je problem a doporuci urcite vyrobky od nich.