Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejdeš náhodou v 9:00 ? To měli volno, ale já potřebovala odpoledne, nechci to prozrazovat v práci.
14:00 paní doktorka Lovosová, nebo tak nějak, doufám že ji moc nekomolím jméno.
aha
tak to jsem zvedava na nase prvni dojmy, muzu ti rict, ze se uz docela tesim ![]()
ani se nijak netrapim, ze to ted dostanu, ptz vim, ze za chvili bude CAR…
Jojo, tak nějak… a my se zas nesnažíme až tak dlouho, ale s ohledem na věk to chci raději řešit dřív.
a kolikpak ti je jestli to muzu vedet a jak dlouho se snazite? Jestli to tady nekde je napsane, promin, nevidim to ![]()
já 32, přítel 38, když bych ráda 2 děti, tak by to chtělo nejlépe hned ![]()
no to jo,ale neboj, dneska je to prece uplne normalni mit deti pozdeji, tak to pujde, je jina doba nez za nasich rodicu ![]()
Tak je mi jasné, že to má i určité výhody… třeba babičky v důchodu
a pokud se zjistí, že je vše v pořádku, tak tomu nechám čas, ale nerada bych třeba po dvou letech zjistila, že to nemělo vůbec žádný smysl.
Ahoj …jsem zde také poprvé a máme podobný problém.Dva roky se snažíme s manželem o miminko a nedaří se. Před dvěma měsíci jsme poprvé navštívili Unico v Brně, bylo nám doporučeno VIF, ve středu jdu na odběr vajíček.
Je to dlouhá cesta, první pokus prý výjde jen u 25%.Takže nám držte palečky a my držíme vám. ![]()
ahoj holky snažilky, můžu k vám - o mimi se snažíme už také dva roky a zítra dju volat do Pronatalu a do Gennetu, tak doufám, že mne objednají co nejdříve
budu ráda, když s vámi budu konzultovat vaše návštěvy a doufám, že otěhotníme coby dub ![]()
Budu držet palce!!! Ať je volný termín co nejdříve a hlavně ať nám to všem vyjde.
Já už začínám být trochu nervózní z toho odběru
.
Snad to bude za mnou rychle a snad to dopadne dobře.