Snažíme se dva roky. Už si nevím rady...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lol
2543
29.12.09 13:09

Ahoj holky, ja jdu take 2.2.do Gennetu poprve…tak jsem na to taky zvedava, ale kdyz ctu, ze spouste holkam to pomohlo, tak se na jednu stranku i tesim, ptz alespon odhali pricinu a snad s tim neco udelaji…vybrala jsem si Gennet, presto, ze to mam celkem daleko diky recenzim na nej, tak snad to bude vse ok a uz se brzo dockame holky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
29.12.09 13:28

lol: no, já ani nevím, že je více Gennet center, já půjdu na Letnou v Praze. Kamarádka tak byla při obou těhotenstvích. Takže jdeš dva dny předemnou :lol: . Máš jít s partnerem? Já ano, by mi i když tak udělaly spermiogram, který má sice prý excelentní, ale kdyby náhodou došlo už na první schůzce k odběru, tak to beru jako krok vpřed. Já si vyzvednu od gyndařky papíry a budu se taky těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
29.12.09 13:44

xxmxx: tak to je dobry, ja taky nvm, ze je vice center, ja zavolala na tu jejich linku,objednali me, doufam, ze jsme pochopila spravne, ze jdu taky na letnou a ono je to v Pze na vice mistech? Pritel byl na spermiogramu a mel ho dobry, rekli mi, ze by tam mel jit, ale nemusi nutne na prvni konzultaci a po pravde, ja to mozna poprve radeji absolvuji sama a vemu ho s sebou az na podruhe, i pro me to bude prijemnejsi…az tam spolu pujdem podruhe, budu i vedet co nas ceka atd.to je dobry, to se tam akorat mineme :-D ale jak rikam, docela se tam tesim, ptz doufam, ze se to uz konecne pohne :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
29.12.09 13:59

lol: Mě zmátl Gennet presto :zed: ale jinak jdeme obě na Letnou tak je to super. Jdeš o dva dny dříve. Já manžela vezmu, ona mi to v telefonu i doporučila, protože na té první schůzce se vše, co se s námi bude dít, dozvíme a taky možná rovnou udělají manželovi nový spermiogram. Kdybych ho nechala doma, tak za prvé nebude mít spermiogram a tím se vše opozdí o další schůzku a za druhé, ta první schůzka je důležitá pro oba, abych já potom nemusela doma tlumočit, co bude nebo nebude-tak aspoň na nic nezapomenu. Tím, že si to vyslechne i manža, je určo dobře. Ale je to jen tvá věc, zda si ho vezmeš, či ne. Oni mi říkaly, že mu musí založit kartu a taky se ho zeptat na různé nemoci a tak… aby oni mohly postupovat dál. Před chvílí jsem se ho na to zeptala, zda by tam šel semnou a hned si v práci vyřídil na ten den volno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
annonym
29.12.09 14:22

Ahoj holky, nebudu sem psat jak na to, jen Vas chci podporit, ze v tom nejste samy. Svatbu jsme meli 2002. Ja blahova si myslela, ze hned po ni zplodime dite. Po prvnim roce marneho snazeni, probrecenych MS, jsem sla k doktorce. Zacala jsem si merit bazalni teplotu a MUDr. mi rekla, ze podle teplot nemam vubec ovulaci. Vysoky prolaktin. Zhroutil se mi svet, brecela jsem v ordinaci jak maly decko. Dostala jsem na to prasky, ale nic. Pak jsem zacala dochazet do centra, kde mi delali vselijaky testy. Vsechno v poradku, ovulace probihala normalne, ale nic proste nic. Kazdy otehotneni kolem me mi davalo facky. Vsichni byly tak stastni a ja totalne na dne. Absolvovala jsem i laparku, jednu inseminaci. Vic jsem nechtela. Doma jsme zacali mluvit o adopci. Rok jsem o tom semtam prohodila par vet az prisel den, kdy jsme se s manzelem dohodli a podali zadost o adopci. Za rok jsme se stali schvalenym parem a za mesic po schvaleni nam zvonil telefon, ze pro nas maji v porodnici chlapecka. Jsem uz 2 roky stastnou mamou. Kdyby mi na zacatku snazeni nekdo rekl, ze to trapeni bude tak dlouho trvat, tak bych se asi zblaznila. Kazdy mesic byl strasne dlouhy a ja se nemohla dockat, kdy budou 2 carky. Zadne rady mi nepomohly, ac jsem dle lekaru v poradku. A musim rict, ze nejvic me prave tyhle rady deptaly, ty chytre reci, jedte na dovolenou, nemysli na to - jako kdyby to slo…dokonce pan doktor mi rikal, vemte si hypoteku a zacnete stavet :lol: Kdyz jsme meli doma detatko, tak zas rikali, jo ted uz se vam urcite zadari, znam lidi, kteri si vzali mimco KU a pak se jim narodilo vlastni.. No, my jsme podali druhou zadost :wink: Chci vam jen rict, nejste v tom samy, bolest z nezdaru proziva strasne moc holek a vim, jak me povzbudilo promluvit si s nekym, komu se taky nedari. Tak se drzte, jednou se to zlomi. :wink:

• Citovat
  • Upravit
77
29.12.09 14:36

Anonym: Ano, je pravda, jak mi někdo říká-odjeďte na dovču, povede se, nesoustřeď se na to-povede se… Někomu se to povede, někomu ne. A když něco z toho zkusí a ví, že to nejde, akorát mě to deptá. Já zkusila několik dovolených… nesoustředila jsem se na to, ale aby mi něco nepřipomělo mimi a těhotentví, musely by mě zavřít, izolovat od okolního světa. A věřím, že jsou holky, které čekají i déle jak dva roky. Člověk se pohybuje mezi lidma, mezi dětmi.Ikdyž je z toho člověk smutný, život jde dál, tak si říkám-jednou mě to štěstí snad potká taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
29.12.09 16:37

xxmxx tak přesně tohle jsme měli také už jsem ti psala do této diskuze.Taky mi otloukali o hlavu,že jsem tlustá apod.Měla jsem 79kg/173cm pak ze stresu a z toho,že to nevyšlo jsem zhubla 11kg a otěhotněla jsem na váze 68kg a teď mam 77kg a jsem v 8.lunárním měsíci.
Taky mi rady typu nemyslet na to lezli na nervy,prostě to se nedá hlavně,když víš,že to nejde.Moje sestra byla ještě více obézní a má 2 děti tak jsem si říkala,že ve váze to asi nebude.A nakonec tomu pomohla antikoncepce,že jsem po 7 letech užívání neměla ovulaci.
Já jsem chodila a chodím do Gestu v Praze na Smíchově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
29.12.09 17:00

xx určitě jsi udělala moc dobře, že jsi se objednala a že se to konečně pohne. Je super, že tě manžel podporuje. Můžeš k nám zajít do „psychiky“ (Deníčky Psychika snažilek - jak to všechno začalo). Kecáme tam s holkama, který skoro všechny chodí do CARů, myslím že Gennet zrovna dost chválili. Jsou tam hrozné odbornice, které už si tímhle prochází několik let. Nedávno tam holky zrovna psaly, co kolik stojí a tak. Tak když budeš mít jakékoliv dotazy nebo si jen budeš chtít popovídat, tak tam za námi zajdi.
Já se sice nesnažím tak dlouho, zatím jen půl roku, ale už jsem stihla jednou potratit, a musím říct, že emimino mi strašně pomohlo. Nejdřív jsem se na tyhle diskuze koukala s opovržením, terminologie typu rudá mrcha, tetka, snažení, tulení přišlo šíleně legrační. A pak to byla jediná věc, která mi pomohla se na to celé koukat ironicky a smát se tomu že na to prostě pořád myslím a že s tím nic nenadělám. A neboj, otěhotněla jsem když jsem na to úplně nejvíc myslela, měřila teplotu atd. :wink: Takže rady nemysli na to taky úplně nefungujou.
Jinak jestli neměřeíš teplotu, tak vřele doporučuju, pochopila jsem díky tomu jak tělo funguje.
Držím ti moc palečky a je určitě dobře tady všechno pročíst ať víš co tě čeká, tvoje čekání na mimčo se tím určitě zkrátí.
Věřím, že ti tam pomohou :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
29.12.09 20:20

no ty rady jsou uplne k nicemu, nemysli na to…ja mam take kolem sebe v rodine same tehotne a jeste jsou uzivane, ze uz zase a njn, tak se to podarilo…co ja bych za to dala…uz ten sex neni co byval, uz je to jen cilene oplodneni a ani jeden z toho nic nemame :((((
doufam, ze v tom unoru se to nekam pohne a zjisti, kde mam problem, ptz je jasne, ze ho mam ja :(
vzdy jsem mela strasnou obavu z toho, ze otehotnim, primo panicka hruza to byla…ted se mni to asi vse vraci…ale kdy uz bude konec??? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
30.12.09 08:21

Hezké ráno všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
30.12.09 08:26

lol:Ahojky, hezké ráno, musíme věřit, že bude brzy našemu trápení konec a že na nás v tom novém roce mimi čeká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
30.12.09 12:45
lol píše:
no ty rady jsou uplne k nicemu, nemysli na to…ja mam take kolem sebe v rodine same tehotne a jeste jsou uzivane, ze uz zase a njn, tak se to podarilo…co ja bych za to dala…uz ten sex neni co byval, uz je to jen cilene oplodneni a ani jeden z toho nic nemame :((((
doufam, ze v tom unoru se to nekam pohne a zjisti, kde mam problem, ptz je jasne, ze ho mam ja :(
vzdy jsem mela strasnou obavu z toho, ze otehotnim, primo panicka hruza to byla…ted se mni to asi vse vraci…ale kdy uz bude konec??? :(

Lol
Taky uz si rikam, ze nase milovani je jen pro jedno… a uz se nam nekolikrat stalo, ze manzel proste nemohl :roll: , rikal mi, ze se tak soustredi, aby nezklamal a pak nakonec :nevim:
Taky jsem si jednu dobu rikala, co kdyz otehotnim, ja nechciiiii !!! A ted co bych za to dalaaa… Ale musime verit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
30.12.09 14:00

lenca: tak to mame uplne stejny problem, ted uz je to o neco lepsi, ale taky ma pritel problemy, ptz vi, ze je to cilene, ze to neni, ze chceme spontanne…to mi na tom moc mrzi, ale s tim se neda nic delat, je to vsechn psychika a musime to prekonat…musim verit, jinak to nejde 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.12.09 18:56

Ahoj, :kytka: já měla sejný problém všechny moje kamarádky otěhotněly ihned a já jsem pořád čekala než manžel skončí v práci, protože jezdil měsíc a tři dny byl doma. V dubnu tohoto roku jsem se rozhodla že nebudu na nic čekat a pujdeme do Pronatalu (můžu skvěle doporučit) udělali nám veškerý testy i manželovi, který nejdřív nechtěl nikam, ale pak jsem ho přesvědčila. Všechny testy jsme měli v pořádku a pan doktor mi stále říkal, že to mám v hlavě. šla jsem na první inseminaci a hned se to povedlo byla jsem těhotná ale bohužel mi bylo řečeno, že se to mimi vstřebalo, protože by to bylo postižené, že to tak příroda zařídila. Všechno pro mě skončilo. Nemohla jsem se tím smířit a to mi ještě zdělili další diagnosu Běchtěrevovu chorobu kde mi tvrdili doktoři, že normálně neotěhotním. Když jsem podstoupila další inseminace, která se nepovedla tak jsem doktorovi řekla, že chci jít rovnou na umělé oplodnění. A když jsem přišla k doktorovi a domluvit se na lékách to už jsem těhotná byla a neveděla jsem to, tak mi bohužel doktor odsunul termín na únor, jelikož by to do vánoc nestihl. druhý den jsem si jenom tak z legrace udělala test a koukala jsem že tam mám dvě čárky, nyní jsem ve 12týdnu. Mužu říct nevěš hlavu, ale hlavně ví,m že psychika je prevít. Já jsem si už vyhlížela pejska na internetu nebo králička, aby jsem se mohla o někoho starat. Držím ti palečky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101683
30.12.09 19:43

Ahojky, tak se hlásím do klubu - jsem objednaná na 3.2., takže přesně mezi vás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí