Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jen se chci podělit s vlastní zkušeností. S přítelem jsme se snažili přes dva roky… já 32 a přítel 42, teda nyní. Měřila jsem si jeden čas i BT, bylo vše ok, cyklus pravidelný. Jinak já mám z předchozího manželství dva kluky, a přítel holku a kluka…vše v pořádku. Můj dr říkal, že to chce čas, že si dva lidi nemusí sednout a že to může nějakou dobu trvat. Když už to nešla dva roky, tak mě dr poslal na laparoskopii…tam vše v pořádku + profuk vaječníků. Přítel byl na spermio a tam taky vše v pořádku, ba dokonce nadprůměrně plodný. Tam mu dr říkal, že jestli chce potomka, tak by bylo lepší si najít jinou partnerku…
tomu jsme se teda zasmáli. No, tak jsme byli oba v pořádku a pořád nic. Tak jsem se pak na to přestala upínat, našla jsem si novou přáci… a ejhle, najednou se MS nedostavila… a je to tam!!!
Holky, držte se!! Taky jsme tomu už moc nevěřili, ale pokud je člověk v pořádku, tak to prostě jednou vyjít musí!! Jen ještě jedna věc…nejedla jsem žádné vytamíny, ani listovku, prostě nic. Do toho jsem kuřačka…
Takže, hlavu vzhůru…on ten nahoře ví co kdy dělá… (nejsem věřící, ale nějak si to odůvodnit prostě musím) ![]()
@Teruu nemas zac, ten zanet mocaku, ti nebude zpusobovat hnuta kostrc. Muzes mit oslabene organy, premnozeny nejaky bakterie, nebo proste neni harmonie v tele.
@janulinek30 ahoj děkuji za reakci ![]()
Na laparku s profukem sem měla jít v lednu ( jestli náhodou není problém tam, ale ani jeden měsíc jsem neměla čistou moč, vždycky tam je nějakej zánět… ![]()
Ale jak si psala taky sem změnila práci, přestala na cca na tok řešit, nedělala sem si ovu testy nemyslela na to a stejně to nepomohlo… ![]()
@Teruu Tak tomu dej čas…na doktorech nech ten močák, dej se do kupy a vyzkoušej tu laparo…co jsem četla, tak holky do 3 měsíců po laparo otěhotněly. Já byla v lednu a pozitivní test jsem našla koncem května… ![]()
Hlavně nevěš hlavu…kolik ti je? a příteloj?
@janulinek30 děkuju ![]()
Mě je za chvilku 25 a mému chlapovi 29 snad po laparo se zadaří!!! Bude to vážně vymodlené mrně ![]()
@Teruu Bude to v pohodě…uvidíš!!! Držím všechno co mám! Vím jak ti je, ač asi nevěříš, ale taky jsme si tím prošli…jenže nám už šlo taky přece jen o čas… jsme už staříci…
Teri, drž se a určitě dej vědět!!! Moooc vám to přeju!! ![]()
@janulinek30 děkuju jsi zlatá
určitě dám vědět jak to u nás pokračuje… prvořadně se dám dohromady s močákem pak na profouknutí a uvidí se co dál
@janulinek30 Můj otec se znovu oženila vzal si o 15 let mladší ženu a snažili se 6 let… to bych se zblááznila.. nakonec se jim to povedlo bez zásahu doktorů ![]()
@Teruu No vidíš…hold se někdy musí čekat, no. Příroda to tak asi zařídí…ale neboooj, nebude to tak horký!! Hlavně pryč se zánětem a pak to půjde samo!! ![]()
@janulinek30 já už ten močák mám chronickej tak snad tse z toho dostanu, ono sehnat dobrého urologa je nadlidskej ukon ![]()
@Teruu pokud máš problémy s močákem tak si nech udělat testy na chlamydie a ureaplasmu - pokud chodíš na gyndu pravidelně, tak by se to mělo poznat z cytolky
Ahoj holky, toto je můj první příspěvek. Po desetiletém braní HA jsme se s mým milým domluvily, že je vysadím a necháme na přírodě, jestli se nám zadaří. Po 14 měsících se povedlo, ale v 7. týdnu jsem samovolně potratila. 4 měsíce potom jsem měla pravidelný cyklus, ale nezadařilo se a teď poslední dva měsíce mám rozházenou MS, že to vypadá na luteální dysfunkci, která může bránit otěhotnění. Hormonů se ale trochu bojím, aby mi ještě víc neutlumily vlastní tvorbu (když za vás někdo dělá práci, tak se na to lehce zvyká). Nemá te pro mě nějakou radu, jak tomu pomoci?