Snažíme se dva roky. Už si nevím rady...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101684
27.1.10 15:08

Ahojky, holky, ještě není nic jistého, ale vypadá, že budu moct nabídnout svůj termín v Gennetu - 3.2. ve 13:00, tak kdo byste případně měl zájem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
27.1.10 16:20

Tino, to me strasne mrzi, potaji jsem za tebe doufala, ze jsi proste testovala moc brzo. :(

Moc na tebe myslim, priste to urcite vyjde. :hug:

Hlavne hlavu vzhuru a planovat dalsi kroky, nekde jsem cetla, ze ta laparoskopie je dobry krok dal a pak jeste imunologie a snad genetika, to ale dyl trva. Tak byt tebou tak se pozeptam, aspon vyuzijes tu pauzu, co ted mas.

Ach jo, to me mrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
27.1.10 21:53

Tinusko, taky me to moc mrzi!!!!
Ale vis co jsme si rikaly, jednou se to podari a musime verit, ze brzy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
28.1.10 11:49

Ahoj Všem, nevím jestli mě vezmete mezi sebe, ale každopadne pocity mam podobné a za mimi bojuju taky jak to jen jde…a koukala jsem, že tady hodně řešite CARy a Gennet atd.a to mě ted ceka taky.
Já tedy sice celkem bez problému otehotním cca po 4-5ti mes.snažení, ale mimi zase nějak ne a ne se udrzet- mam za sebou 2 revize vždy do 3 mes.-tak taky vždy naděje-radost-zklamání-čekání 3 mes. a pak zase celý dokola- včetně snažení, ne že by mi vadilo,ale je to taky takový až moc cílený-ale to asi znate :-) Ted nas již čeka taky genetika atd…a přemýšlím kam jit
Před týdnem jsme byli i s manželem na odberech krve u gynekologa s tím, že mam počkat na výsledky ty budou na konci unora a pak me posle na genetiku atd..
Ale práve přemýslím, zda nevite jestli je možnost se objednat do gennetu sama bez doporučení lékaře?a kolik se cca platí za 1.konzultaci?
Jani 1 jestli jsem to spravne pochopila tak se možná blýsklo na lepší časy?-jestli jo, tak moc moc drzím palce!-pokud by jste měla nekterá termín volný tak bych klidne zajem měla vím, že se čeká jinak celkem dlouho na 1.navštěvu
Moje nadějě ted je taky na všech těch vyšetřeních atd.přála bych si aby nám našli tu příčinu a neco se dělalo pro to, aby se mimi udrzelo tak věřím, že nám pomůžou!!
Tinus neznáme se,ale přeju hodně sil a nové energie-příště to určitě vyjde!-musíme věřit
Moc děkuju za případné info a Všem moc držím palečky!
Pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
28.1.10 12:51

Ahoj holky, moc děkuju za podporu! Jste zlatíčka!!! Je to strašně špatný pocit, ale to je prostě život!!! Pořád ale zůstávám optimistkou a věřím, že se co nejdříve setkáme na diskuzi - čerstvá maminka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
28.1.10 13:08

Tino, to je fajn, drz se dal. :) Beru te za slovo.

Vaness, vitej, doufam, ze ti v Gennetu pomuzou. Byt tebou, tak bych ten Janin termin brala. A kdyz ne ty, tak klido ja, Jani, aspon me to o tyden priblizi… Napis, jak to vypada, drzime palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
28.1.10 13:16

No jasně, souhlasím s ELI -** Jana** nás pěkně napíná!!!Tak co, jsou tam // ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
28.1.10 14:37

Eli11 nebo pokud by to Jani 1 vyšlo tak jsme to mohly promichat celkove, nevim jak moc se jim v tom teda da delat binec, ale pokud mas taky termin o týden pozdeji tak bych sla misto tebe-nebo misto které-koliv z Vas kdyby se každej třeba o něco přiblížil :-) a ty misto Jani- pokud ho nebude potřebovat- kež by!
Ty pujdes Eli 11taky na 1.kozultaci?nebo už tam máš měco za sebou?
Ja nejdřív myslela jak to necham chvilku být a budu trpeliva, ale ted bych byla rada kdyby se do me pustili co nejdřiv at se alespon neco mezi tím čekáním na další snažení děje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
28.1.10 15:25

Ahoj holky, hezké dopoledne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
28.1.10 15:26

jééje, teda odpoledne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
28.1.10 16:52

Ne, Vaness nebudeme to michat, vezmi si kdyztak Janinu kontrolu, my uz pujdeme na druhou a ten tyden to uz vydrzime. ;)

V Gennetu jsou strasne prijemni a celkove to zase docela dlouho trva, nez se udelaji testy, pozvou na dalsi navstevu a tak. Byt tebou, tak tam jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
28.1.10 16:53

Ahoj xxmxx. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
28.1.10 19:45

Teda vy to tady mixujete :roll: V Caru z vás budou nadšní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101684
29.1.10 08:16

Tak, návštěvu v CARu nepotřebuju, teď jen doufat, že bude vše v pořádku. Vanees, ozvi se prosím SZ, musíme domluvit přeobjednání na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
29.1.10 08:58

Ahoj Jani moc moc gratuluju a drzím palečky at je vše v nejlepším v pořadku!!!-určitě bude!!
Napsala jsem ti SZ- doufám, pisu to prvně tak snad dobře :-D ,opravdu moc moc děkuju za možnost tvého termínu ušetří nam to tak 2 měsíce cekaní možna i víc- moc si toho vážím, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí