Snažíme se dva roky. Už si nevím rady...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101683
11.1.10 20:47

No, koukám, že se s těmi termíny první konzultace pěkně skládáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
11.1.10 22:13

diky holky, mate pravdu, clovek nesmi zavidet a byt prejici a musi to v sobe prekonat…ja uz se na ten CAR nemuzu dockat…v pa je posl.pokus s Pregnylem, ale tomu uz fakt neverim, spis pro ten pocit…doufam, ze co nevidet se temhle traumatum budeme jen smat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tina88
12.1.10 17:07

Lol - jaký pokus s pregnylem??? Já si ho totiž píchám v injekcích.

• Citovat
  • Upravit
lol
2543
12.1.10 21:28

Tina: no uz 4 mesic beru pregnyl (teda dr. mi ho picha po 12tem dnu, kdy dostanu ms a zacnu jist clostik, tak ho jim 3-5 dni ms a za 12 dni od prvniho brani jdu na pichnuti pregnylu, ale zatim vubec nic!! V pa tomu davam posl.sanci pred CARem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101683
12.1.10 21:46

Koukám, že mám mezery ve vzdělání… to je dobré k čemu? My to zatím zkoušeli jen úplně přirozeně, ale je fakt že cyklus mám pravidelný a dle BT ovulace snad taky probíhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
12.1.10 22:19

jani no je to na vyvolani ovulky, zapricini ti to rust a posleze prasknuti folikulu a pak je ovulka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101683
13.1.10 06:17

Aha díky :-) tak to asi nepotřebuju, i když tenhle měsíc je nějaký divný, ale jeden za čas je asi normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
13.1.10 09:24

Ahoj holky, prominte, ze rusim.

My se sice snazime jenom od zari 2009, ale ani jednou jsem po vysazeni HA nedostala prirozene MS a podle ultrazvuku mam asi PCO. Tak jsme se odhodlali k radikalnimu kroku, jit rovnou do CARu a v pondeli jsme byli na uvodni konzultaci v Gennetu. :dance: Cetla jsem, ze vy taky s CARem zacinate. Tak jsem se chtela zeptat, jestli bych se nemohla pridat do diskuze.

Diky,

Eliska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101683
13.1.10 09:32

Tak to se rozhodně přidej a povídej jak to probíhalo, je nás tu spousta, co jsou začátkem února. A alespoň já jsem dost zvědavá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
13.1.10 11:54

Jasne, rada se podelim o svoje zkusenosti.

Na prvni navstevu do Gennetu jsme dorazili o 15 min. pozde, jelikoz memu chlapovi nedoslo, ze by mel jet pri snehove kalamite metrem. :roll: Dalsi 15 min. nam zabrala registrace, kdy nam sestricka vypsala kartu, takze jsme sli k doktorce Lovosalove o pul hodiny pozdeji. Mela jsem z toho docela nervy, ale vsichni na nas byli hrozne mili a chapavi. Doporucuji jit na tu prvni konzultaci s pul hodinovym predstihem, aby se stihla zalozit ta karta.

Pani doktorka mi prisla mila, nejdriv s name probrala rodinne nemoci a proc jsme prisli, tam jsem ji teda trochu zalhala, rekla jsem ji, ze uz to zkousime rok (a ne jenom ¼ roku), ale jinak jsem ji rekla, ze sama nemenstruuju a ze mam asi PCO. Udelala mi ultrazvuk a pak nas poslala na odbery krve pro prenosne choroby a me jeste na hormonalni profil, protoze jsem zrovna byla ve 4, dni cyklu, kdy se na to ma jit. Jeste mi odebrali moc na prenosne choroby. Jelikoz se pred tim nesmi 2 hodiny curat, tak pritelovi to zatim neodebrali, strasne se mu chtelo, kdyz jsme dorazili do centra a pak nemohl. :)

Potom s name probrala jednotlive moznosti, ktere mame s tim, ze se domluvime po vysledkach konkretneji. Prisla mi hodne pecliva a rikala, ze vsechno zalezi na nas, ze ji mame rict, kdybychom meli pocit, ze uz dlouho zkousime neco, co nam nepomaha a chteli bychom vyzkouset neco jineho.

Na spermiogram jsme obednani nebyli, coz je skoda. Volne misto meli az za tyden, to jsme zrovna na horach, tak se pritel objednal az na 25. ledna. Vysledky trvaji tak 14 dni a pak se mame objednat na druhou kontrolu, tam pry uz neni tak dlouha cekaci lhuta. Na priste si mam donest i posledni cytologii od sveho doktora.

Jinak vsude maji listeckovi system, jako v bance. Prijdete tam zmacknete tlacitko IVF a pak vam vyjede cekaci listecek. Kdyz jsem tam byla ja (v 13:30), tak se vubec necekalo a bylo to docela prijemne, me listeckovy system vyhovuje. Listecky jsou i na odbery. Jo, jeste kazda navsteva se prekvapive plati 30 Kc do automatu, ktery bere jen mince od 5 Kc vys, takze nas sestricky prosily, abychom si na priste vzali drobne. Sice maji na rozmeneni, ale moc se jim rozmenovat nechce a na tisicikorunu by mozna ani nemely. Jinak je fajn, ze se platilo jenom jednou 30 Kc za oba. :)

Celkove jsem byla prekvapena velmi milym a vstricnym a hlavne optimistickym jednanim. Doktorka i sestricky koncili vzdycky s otazkou, jestli necemu nerozumime, nebo jestli se nechceme na neco zeptat.

Jsem fakt rada, ze jsme se k tomu odhodlali, pritel z toho ma taky strasnou radost, clovek ma najednou pocit, ze se konecne neco deje. :)

Omlouvam se, ze jsem se tak rozepsala, kdybyste chteli cokoli vedet, tak se ptejte, kdybych na neco zapomnela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
13.1.10 12:04

ahoj holky,
jenom vas chci podporit a povzbudit, ze Gennet je dobra volba, byla jsem tam moc spokojena. Chodila jsem k doktorce Langerove, velka vstricnost a profesionalita. Zacala jsem tam chodit v srpnu a rijnu uz absolvovala IVF (mela jsem spatny hormonalni profil), to cekani na prvni schuzku je dlouhe, ale pak uz to jde rychle :palec:
Jeste doporucuju zkusit si zavolat, jestli se jim neuvolnilo misto na prvni schuzku, ja to po tydnu zkusila a sla hned druhy den. Drzim vam palce, at pomuzou, a take se ptejte, kdybych mohla nejak poradit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tina88
13.1.10 19:34

Ahoj všem.....teda já nestíhám číst!!!!

Eli 11 - teda vyčerpávající příspěvek, klobouk dolů :palec: !!!!
Jen tak dále. Budu vám moc držet palce!
Celkem mě překvapilo, že platíte 30,– za každou návštěvu, to my teda ani jednou, a taky to čekání na výsledky spermogramu. My to měli hotové za 3 hodiny!!!
My jezdíme do Unicy v Brně a taky si nemůžeme stěžovat.Všichni jsou tam milí a vstřícní, tak jak píšeš ty.
Na první schůzce jsme byli někdy na konci září a příští sobotu si už budu dělat těhu. test. je to tedy rychlovka, i když ty věčné injekce už mi lezou na nervy :nevim: !!!Tolik injekcí co během těchto 3 měsíců jsem myslím nedostala za celý svůj život :wink:
Ale co bychom neudělali pro miminko :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2058
14.1.10 06:50

No, jo nejak jsem se rozepsala. :nevim:

Ja nevim, jestli na ten spermiogram, to bych kecala, ale urcite se ceka na hormonalni profil. Ten mam myslim dlouho dobu na vysledky.

Tino, tak to je rychlovka. :) Drzim palce, at to v sobotu vyjde. To uz mas za par. Doufam, ze u nas to bude taky rychly spad. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101683
14.1.10 07:26

Díky Eli, je dobře, že ses rozepsala, koukala jsem, že máme jít ke stejné paní doktorce.
Ještě jsem se chtěla zeptat na ten spermiogram - to se fakt musí objednávat, nebo jste jen měli smůlu, že to nešlo hned, já bych potřebovala, aby se uskutečnil hned při té konzultaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tina88
14.1.10 08:15

Eli 11 - už aby to opravdu bylo!!! Tyto poslední injekce jsou do zadku a jsou fakt bolestivé - už mi to leze na nervy, dokonce i manžel (píchá mi je on) je z toho nešťastný, když mě vidí jak se „trápím“ , potím, a tvářím se jako by mě na nože brali - !!! Doufám, že to vše bude k něčemu :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex