Snažíme se dva roky. Už si nevím rady...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2058
14.1.10 10:46

Jani, objednat se musi. Nam sestricka na recepci rikala, aha vy dneska nejste objednani na spermiogram, tak nic. A vsimla jsem si, ze jina dvojice, co tam sla zrovna taky na privni konzultaci, objednana byla. Pritele pak objednali, prvni termin, na kterym se dohodli byl za tyden. Jinak krev a moc se odebira bez objednani.

Tino, to verim, nekde jsem cetla, ze se na udrzeni picha aglutin. Ja jsem ho dostala jako vyvolavacku a to fakt strasne boli, tak tfuj, tfuj, aby to uz bylo za tebou. Kolik jich jeste mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101683
14.1.10 11:05

Eli - aha, díky moc, tak to já tam ještě zavolám a objednám, ať to má přítel za sebou najednou, když už vstřebal, že tam jdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tina88
14.1.10 11:20

No přesně, to je to co si píchám - aglutin.Do toho ještě ten pregnyl - ten bolí ještě víc. No je to namáhavé, ale snad to pomůže.
Jo a mám je ještě do konce příštího týdne tzn. 24.1. ufffff

• Citovat
  • Upravit
2058
14.1.10 15:08

Tino, vydrz, pak za to budes rada. Drzim palce.

Jinak dneska mi volali, pry uz maji vysledky. Tak to teda byla rychlost. :) Vsechno je pry v pohode, jen mam snizenou cinnost stitne zlazy. :( Musim jit pak znovu na testy za tri mesice. Tak snad to rychle utece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101683
14.1.10 17:08

Čeho všeho už máte výsledky? Vím, že jsem strašně zvědavá, ale to já už od přírody :oops: štítnou žlázu mám nebo měla jsem v pohodě, horní hranice normy - a špatně pro otěhotnění je snížená, zvýšená nebo obojí?
Jo a dělali vám i imunitní reakci na partnerovy spermie nebo to zatím ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tina88
14.1.10 19:11

****Eli 11 - moc děkuju za podporu, včera ráno jsem málem brečela, nešlo to píchnout, pak manžel zabral,a já pak krvácela jako prase.....musela jsem si dát náplast!
No ať už je to za mnou!!!
Holky mě jen zajímá jestli to tak mají všichni?
Nevíte o někom, kdo byl na IVF, jak to probíhalo???
Já totiž našla, že tyto poslední injekce Agolutinu je možno nahradit léky Utrogestan nebo Duphaston. Nikdo mi to však nenabídl!!!Tak nevím. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2058
15.1.10 08:19

Jani, myslim, ze to byli vysledky jenom z tech standartnich testu na pohlavni choroby. Snazila jsem se ze sestricky vytahnout, jestli uz mam vysledku horm. profilu a to se mi moc nepodarilo. Rikala, ze jsou, ale byla dost zmatena. Tak nevim.

Imunologii nam zatim nedelali. Podle me je to jedno z tech vysetreni, co se dela, az kdyz jdes na IVF. Aspon, co se jsem tady nacetla z diskuzi. Ja jsem ale trochu zvlastni pripad, mam hodne velky problemy z cyklem, doktorka rikala, ze nejdriv musime vyresit ovulaci.

Tino, to musi byt fakt des, nedokazu si predstavit injekce toho desnyho aglutinu 2× denne. Taky jsem cetla, ze se na to dava i Utrogestan. Podle me, kdyz se tady zeptas zkusenejsich holek, tak s tim nektera z nich musi mit zkusenost. Ja bych asi zavolala do centra, rekla, ze mam problem a zeptala se. Za to nic nedas. Aglutin je fakt desny, ale zase, kdyby nepomahal, tak by se asi nedaval. Vim, ze mi doktor rikal pri vyvolacce, ze kdybych byla nahodou tehotna, tak mi to pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tina88
15.1.10 09:40

Eli 11 - píchám si „jen“ 1krát denně. Mám to ještě na týden, tak už to nějak zmáknu. Třeba dneska ráno, se to manželovi povedlo, jen to štiplo a bylo hotovo.Byla jsem fakt ráda, no vlastně i on!!!!
Včera se mi totiž už o tom zdálo :poblion: , fakt mi z toho šibe!
No a příští sobotu huraaaa na test, už se nemůžu dočkat :lol:

• Citovat
  • Upravit
2058
15.1.10 10:26

Tino, to verim. :) Tak aspon, ze tak, ze to dneska nebolelo. Tak jeste tyden musis vydrzet. :kytka:

Me teda po jedne injeci bolel zadek jeste tyden. A chodis do prace, nebo jsi doma? To by me docela zajimalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tina88
15.1.10 10:40

Eli 11 - normálně chodím do práce, jsem v kanceláři, takže pohodová prácička.
Jinak ten zadek mě bolel ty první dva dny, ani jsem nevěděla, jak budu v práci sedět, dokonce jsem zrušila i spinning, nevydržela bych na sedátku, no ale asi si časem tělo zvyklo a už je to v pohodě.Teď už spíš bolí to píchání.

• Citovat
  • Upravit
lol
2543
15.1.10 22:43

ahoj kocenky, tak jsem dnes byla na posledni injekci Pregnylu, teda boli to jak cert, jsem zvedava zda tok necemu bude, no a kdyz ne, tak 2.2. nastupuje CAr…holky chodim sem ted min, mam moc prace a skolu do toho, tak vam chci jen poprat krasny vik a brzke dve carecky!!!! Me ceka o vikendu snazeni, tak mi drzte palce.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tina88
18.1.10 14:11

Ahoj holky.......tak já už to mám za pár…počítám dny do soboty. Máme potom akcičku - takže budu buď slavit nebo truchlit - snad to první!!!

Lol- co snažení??? :lol:

Krásně nám tu padá snížek a je to moc hezké :potlesk: .

Přeju vám krásný týden!!!

• Citovat
  • Upravit
1740
18.1.10 14:31

Ahoj holčinky,jen jsem vám chtěla navrhnout,aby jste se přidaly k nám snažilkám z CAR.My se s manželem snažíme téměř 2 roky a jeden čas už jsem také byla hodně na dně,ale ve snažilkách z car jsem našla spoustu holek se stejnými problémy a navíc jedna druhou podporujem,hlásíme úspěchy a společně zvládáme neúspěchy.A navíc naše diskuze je díky všem těm vzácným holkám,které už toho mají za sebou hodně opravdu studnicí informací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
18.1.10 14:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
18.1.10 19:15

magnolie, ja se urcite brzo pridam :wink: za chvili me take ceka CAR a budu potrebovat podporu a sdileni zazitku…
Tino, snazeni ted bylo o vikendu, mela jsem mit ovulku, tak to je ma posl.sance…samozrejme si porad rikam, ze je to jedno, ze za chvili bude CAR, ale porad mam takovou malou nadeji, i kdyz si ji nechci davat…a co ty jakpak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí