Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoooooj, tak jsem tady zase mezi vámi!!!! Probrali mě ![]()
Tak a teď vážně, dnes mám po punkci. Odebrali mi 9 vajíček(jedna kolegyňka měla 15 a druhá 25). Vše proběhlo bez komplikací, a já si ve finále užila tu narkózu - no fakt, tak dobře jsem se dlouho nevyspala ![]()
Měla jsem zbytečný strach…bylo to v pohodě.
Teď už můžeme jen čekat jak nám ti naši spermáci zareagují a z kolika vajíček vzniknou embrya.
Holky měla jsem takovou radost, že už mám po těch všech injekcích a nafasovala jsem dalších 20, pro změnu do mé zadnice
No co už, snad to všechno bude k něčemu dobré ![]()
tak super už to máš za sebou a ted čekat - jak dlouho asi? tak at se spermiáci pochlapí a je co nejvíce embryek ![]()
No právě, teď už to není v mých ani manželových rukou - to je síla. Včera jsme tam ležely 3 super baby (mimochodem jsem je odkázala na tuhle diskuzi) a ta jedna říká: " Holky, oni nám tam teď někde dělají naše děti! " - tak jsme se zasmály a zjistily, že ten pokrok technologií a všeho je zázračný a díky Bohu za něho!!!
Dnes budu volat embryoložce a ta mi řekne jak to vypadá, normálně se zákrok provádí 3 - 5 dnů po punkci, tak uvidíme.
Jo a dneska mi manžílek píchl injekci do zadečku a ani to nebolelo, je šikula ![]()
Tak teď jsem tam volala, z těch 8 vajíček mi zareagovalo 5, takže to zatím vypadá dobře. Snad se prcci udrží..... ![]()
Tak holky a je to tady - zítra jedem provést transfer embryí
- jsem zase nervozní, snad to všechno dopadne dobře.
Myslete na nás ![]()
Jani - většinou se zavádí 1 nebo 2 embyjka (ve výjimečných případech 3), záleží to na pacientkách - tedy na nás. U jednoho zavedeného je pravděpodobnost cca 25% u dvou tedy dvojnásobná - ( u třetiny případů se chytnou obě dvě a jsou dvojčátka!)
My si necháme zavést dvě, no a zbytek zamrazit.Můžeme je použít později. ![]()
No ovšem pod podmínkou, že se tam dostaneme, máme to 200km a to počasí je mazec!!!!
Ahoj ženské, kde jste kdo??? Že by sněhová kalamita i tady????
Tak my máme dnes po transferu ![]()
Do Brna jsme dojeli, i když s více než 2hodinovým spožděním.Čekali jsme v koloně aut 2hod. 15min., kvůli nějaké bouračce, mezi tím v té naší koloně vznikly další 3 bouračky, no masakr!!!Hlavně, že jsme dojeli v pořádku.
Ty naše mrňousky mi tam šoupli a už jsme si je dovezli domů , nechala jsem si zavést 2. Na zmražení nakonec nezůstalo ani jedno, protože se ujaly jen tři a to jedno bylo nějaké zpomalené.Zkrátka embryoložka nám to nedoporučila.
Takže teď už jen čekat. 24. si budu dělat těhu test a uvidíme, jsem natěšená a zároveň mám strach, co když to nevyjde.
U Dr., jsem měla slzy v očích, když mi je tam šoupl a řekl, tak a teď jste snad těhotná - znělo to krásně ![]()
Tinko, ja ti moc moc preju, aby se zadarilo a pevne verim, ze zadariiii!!!
Ja jsem dnes v lehke depresi, narodilo se nam v rodine miminko, je nadherne, ale ja se jaksi z toho nemuzu nejak radovat a mam na sebe vztek…doufam, ze nam v CARu brzo uz pomuzou…nevite nahodou kdy od prvni konzultace je mozna inseminace? Uz nejak nevim kudy kam ![]()
preji vam krasny vecer holky, lepsi nez ten muj
lol - děkuji za přání, taky doufám, že to výjde!
Ty se hlavně zbytečně nestresuj, tohle jsem já nezažívala, i když mimi chceme dlouho, každému jsem to opravdu upřímně přála a měla z každého přírustku radost.
O té inseminaci nevím, to vše ti řeknou až tam. Vždyť už to máš za pár, tak vydrž!!!!
Určitě vám pomůžou.
lol, klídek, jdeme tam za chvilku, ono se všechno dozvíme… jo a já mám právě v práci 2 těhotné kolegyně a potřebují se podělit o zážitky, což chápu… a tiše závidím
Holky ani se nenadáte a budete řešit ranní nevolnosti, popraskané bradavky a nalité prsa spolu s nima ![]()