Snažíme se dva roky. Už si nevím rady...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tina88
4.1.10 21:00

Jste úžasní lidé…krásně se to čte, přeju vám jen štěstí a zdravé dítka :-D

• Citovat
  • Upravit
1278
4.1.10 22:11

ahojda holky, tak jsem objednaná do Pronatalu 26.1 což si myslím, že je super termín :-), vy do CARu jdete kdy?? na středu držím palečky a neboj vše dobže dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
4.1.10 22:15

Holčiny, držím Vám všem co máte trnitější cestu za // a mimískem moc moc moc palečky, aby se zadařilo a nebojt, i umělko se dá zvládnout, když víte proč to děláte. A navíc, není to tak hrozné jak někdo říká. přeju hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
1278
4.1.10 22:32

díky za podporu, a ty už špuntíka máš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101709
5.1.10 06:48
tintulí píše:
ahojda holky, tak jsem objednaná do Pronatalu 26.1 což si myslím, že je super termín :-), vy do CARu jdete kdy?? na středu držím palečky a neboj vše dobže dopadne :-)

to rozhodně, a budem moct porovnávat oba CAR ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tina88
5.1.10 13:22

Jééé, tak to je celkem rychlovka. Budu na tebe myslet a díky, že vy budete myslet zítra na mě - teda doufám!!! :think:

• Citovat
  • Upravit
Tina88
5.1.10 18:46

Tak já jsem se teď na dlouhou dobu napapkala, tak si to plné břicho užívám :-D . Od 20.00 už nesmím nic jíst ani pít až do zítřejšího poledne.Kolem 10.00 nebo 11.00 bych měla jít na sál… :roll:
Pak vám dám vědět co a jak - snad se proberu - já vím blbý pokus o vtip :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1278
5.1.10 22:13

Tino držím moc moc palečky a neboj vše dobře dopadne, tak myslím na tebe a dej vědět :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
5.1.10 22:41

Ahoj tino, drzim ti moc palecky at to dobre dopadne a tintuli, z tebe mam radost, ze to slo tak rychle, ja uz se taky tesim, tak pak budeme porovnavat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
5.1.10 22:46

určitě, to bude panečku dojmů :-D no hlavně abychom mohly brzy slavit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
5.1.10 22:49

no ja bych rada, dneska jsem dostala od kamaradky knizku o tehotenstvi, prvni co me napadlo, ze jestli ji nekdy vubec pouziju, ale pak jsem hned ty chmurne myslenky zahnala :wink:
vcera jsem dostala bolestivou ms a byla jsem z toho spatna, ale ted mam uz lepsi naladu :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
5.1.10 22:57

lol, špatné myšlenky zahoď pryč, jen si s nimi ublužuješ :-x , bolestivý menzes je nepříjemný,ale třeba už je to taky poslední, koukej na to pozitivně a neboj ono se nám brzy zadaří, a CAR nám kdyžtak pomůže, jdeme tam za chvíli, ne???? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lol
2543
5.1.10 22:59

jj, mas pravdu, to jedine me utesuje :-P njn, jenze ja tomu neumim porucit, vzdy tak moc doufam, a pak prijde ta pecka…ale vzdy to vytusim, ale do posl.chvile mam nedeji…ale to urcite znas :wink:
ale uz budem myslet jen pozitivne, to nam urcite pomuze, hlavne v CARu, od toho tam jsou 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
5.1.10 23:05

no jasnačka :-D , zklamání je vždy nepříjemné, ale ta největší radost nás ještě čeká a až dorazíme do CARu tak ta radost přijde brzy, neboj, už jen chvilku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
5.1.10 23:17

Tintulí, nemám, jsem teprve v sedmém měsíc po IVF, takže špuntíka čekáme

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat