Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojda holky, tak jsem objednaná do Pronatalu 26.1 což si myslím, že je super termín
, vy do CARu jdete kdy?? na středu držím palečky a neboj vše dobže dopadne ![]()
Holčiny, držím Vám všem co máte trnitější cestu za // a mimískem moc moc moc palečky, aby se zadařilo a nebojt, i umělko se dá zvládnout, když víte proč to děláte. A navíc, není to tak hrozné jak někdo říká. přeju hodně štěstí.
tintulí píše:
ahojda holky, tak jsem objednaná do Pronatalu 26.1 což si myslím, že je super termín, vy do CARu jdete kdy?? na středu držím palečky a neboj vše dobže dopadne
to rozhodně, a budem moct porovnávat oba CAR ![]()
Jééé, tak to je celkem rychlovka. Budu na tebe myslet a díky, že vy budete myslet zítra na mě - teda doufám!!! ![]()
Tak já jsem se teď na dlouhou dobu napapkala, tak si to plné břicho užívám
. Od 20.00 už nesmím nic jíst ani pít až do zítřejšího poledne.Kolem 10.00 nebo 11.00 bych měla jít na sál… ![]()
Pak vám dám vědět co a jak - snad se proberu - já vím blbý pokus o vtip ![]()
Tino držím moc moc palečky a neboj vše dobře dopadne, tak myslím na tebe a dej vědět ![]()
Ahoj tino, drzim ti moc palecky at to dobre dopadne a tintuli, z tebe mam radost, ze to slo tak rychle, ja uz se taky tesim, tak pak budeme porovnavat ![]()
určitě, to bude panečku dojmů
no hlavně abychom mohly brzy slavit ![]()
no ja bych rada, dneska jsem dostala od kamaradky knizku o tehotenstvi, prvni co me napadlo, ze jestli ji nekdy vubec pouziju, ale pak jsem hned ty chmurne myslenky zahnala ![]()
vcera jsem dostala bolestivou ms a byla jsem z toho spatna, ale ted mam uz lepsi naladu ![]()
lol, špatné myšlenky zahoď pryč, jen si s nimi ublužuješ
, bolestivý menzes je nepříjemný,ale třeba už je to taky poslední, koukej na to pozitivně a neboj ono se nám brzy zadaří, a CAR nám kdyžtak pomůže, jdeme tam za chvíli, ne???? ![]()
jj, mas pravdu, to jedine me utesuje
njn, jenze ja tomu neumim porucit, vzdy tak moc doufam, a pak prijde ta pecka…ale vzdy to vytusim, ale do posl.chvile mam nedeji…ale to urcite znas ![]()
ale uz budem myslet jen pozitivne, to nam urcite pomuze, hlavne v CARu, od toho tam jsou ![]()
no jasnačka
, zklamání je vždy nepříjemné, ale ta největší radost nás ještě čeká a až dorazíme do CARu tak ta radost přijde brzy, neboj, už jen chvilku
Tintulí, nemám, jsem teprve v sedmém měsíc po IVF, takže špuntíka čekáme
Jste úžasní lidé…krásně se to čte, přeju vám jen štěstí a zdravé dítka