Už vážně nevím, co dělat - vypadám jako sud :(

467
28.5.13 12:22

Už vážně nevím co dělat :(

Jsem 6měsíců od porodu a stále vypadám jako sud :( Mám dole zatim 10kilo což semi zdá hodně málo, když jsem nabrala 25!Prsa mám hrozná kvůli odsávačce, mám je jak 70tiletá stařenka. Co stím vůbec nevím. Mám vysadit antikoncepci? Zadržuju vodu v těle? Denně cvičim 15minut a od včera se snažim jíst zdravě a málo 5×denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35781
28.5.13 12:23

A co jíš, konkrétně a kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.5.13 12:27

Ja neshodila ani kilo dokud jsem kojila..jak jsem prestala kojit tak sem snad za 3 mesice shodila 10 kilo aniz bych se jakkoliv omezovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
28.5.13 12:27

Nabíralas 9 měsíců, tak nemůžeš chctít zázraky. Pokud chceš opravdu zhubnout, není třeba utrácet za drahé výživové poradce nebo dietní stravu. Investuj jen do změření bazálního metabolismu a zajdi k dietoložce, to hradí pojištovna. Ta ti řekne konkétně u tebe co dělat. Navíc ti jako mudr může vzít krev na všechny markry, co můžou dělat paseku, jako hormony a pod. co a kdy jíst máš napsáno všude, čemu se vyhýbat také. Pokud už nekojíš, tak jen do toho. Prsa nezpravíš, povolení je trvalé. Ale můžeš posilovat prsní svaly, trochu se alespon zvednou, ale viset už budou na pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.5.13 12:28

To, že jíš 5× denně je správně. Jenom by to měla být zároven lehká jídla ;) Cvičení chválím, ale 15.min je sakra málo a chtělo by to na 1,5hod zapojit celé tělo s tím, že do fitka zajít 3× týdně.
Prsa ti rozumím..minulý týden jsem obsluhovala holčinu co měla prsa úplně hrizná a bylo mě jí moc líto, protože je měla až skoro i jůliny. Tady se sice dá vybrat kvalitní podprda, ale prsa to už nevrátí a spíš bych to řešila plastikou. S antikoncepcí neporadím, ale pokud zadržuje vodu tak pij kopřivový čaj, prootže ten dost odvodnuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
28.5.13 12:33

Já ale nekojim.ani jsem nekojila.snad jen 4týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
28.5.13 12:33

A jakou máš antikoncepci. Já mam Azalia. Odsávačku používám i několikrát denně a nemám pocit, že by to mělo vliv na tvar mých prsou. Spíš bude problém někde jinde. Pozor s tím jídlem, pokud budeš jíst málo, můžeš mít také málo mléka. Neměla by si ani při kojení nijak výrazně hubnout, protože veškeré škodlivé látky se v těle usazují právě v tukových buňkách a při razantnějším hubnutí se mohou ty škodliviny uvolňovat do mléka.
Já nejsem žádný hubeňour, mám 70 kg na svých 160 cm, ale odložila jsem razantnější hubnutí, až skončím s kojením. Prozatím to nechávám přírodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
28.5.13 12:35

@anti17 Ahojky :) jediné co zabírá vždy a hned je jíst po 3hodinách malé porce..vynechat uzeniny, sladké a rohlíky a pít neperlivou vodu. Opravdu! Za dva měsíce 9kg dolů..už to je znát po týdnu jen tím, že člověk není přežranej :D ráno vstát, najíst se a pak každé 3hodiny, i večer jsem si dala jídlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
28.5.13 12:44

Tak jíst málo nemusíš. Jen střídmě. Mě hodně pomohlo jíst podle Havlíčka. Jen tak se nechat inspirovat, nemusela jsem ani přesně jet podle něho jen dodržovat velikost porcí. Hodně zeleniny, ted bude sezona. Cvičit je dobré ale 15 min. je opravdu málo. Já cvičila při televizi, protože s 2 dětmi a chlapem celej den v práci, bez možností babiček se opravdu do fitka nedostanu.Ted každý večer když přijde chlap z práce předávám děti a jdu si zaběhat. To mě baví víc. Neběhám ani nijak rychle cca 3km do vedlejší vesnice a zase 3km zpět. Zabere mě to 45 min. až hodinu. Neběžím celou dobu.Ale cítím se opravdu pak dobře a protože se bohužel ted nedokážu ovládat v jídle tak se alespon zpevnuju když s váhou nejdu dolů nebo velmi pomalu.. :mrgreen:.Mám také půl roku od porodu, kila mám dole ale já nebyla spokojená ani před otěhotněním takže chci ještě zapracovat na dalších 8-10 kg. Buhužel ještě kojím, tak to taky nechci moc přehánět. Bohužel kvůli cvičení -ne že bych litovala že kojím, to jsem ráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
28.5.13 12:47

@Kamilka90 souhlasím.S tou neperlivou vodou jsem to ani nevěděla. Díky za radu do budoucna. :mavam: Co na mě platí je zase večer opravdu nejíst. Do 17 - 18 hod a konec.Max. když mám náhodou chut nebo hlad tak rajče nebo okurku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
28.5.13 12:47

Nic si z toho nedělej, já zhubla v těhotenství, a po porodu to doteď - přes rok - leze nahoru. Cvičím, jím podle nějakých tabulek a stejně to efekt nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
28.5.13 13:01

@anti17 No jestli za to nemůže antikoncepce, pokud ji jíš, já měla azalii a nabrala jsem 7 kg co ji nejím váha jde pomalinku dolů a až přestanu s kojením tak na to hubnutí najedu pořádně. :dance: Zase jsi jen 6 měsíců po porodu nemůžeš čekat zázraky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
28.5.13 13:02

Tělo začne spalovat až po 40min intenzivní zátěže, takže 15min denně je takřka na prd.
stran jídelníčku - nemá smysl mít poslední jídlo už v 17-18h, klidně si dej na večer ještě jogurt nebo tak něco.
důležitý je jíst 5-6 malé porce, hlavní energetický příjem by měl být nejvíc dopoledne a čerstvé ovoce a zeleninu také nejpozději k obědu.
toto jsou základní obecná pravidla, co ti řekne každý výživový poradce, aniž by tě viděl.
nejlepší ale je samozřejmě režim i dieta na míru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
28.5.13 13:05

Asi te nepotesim…ja nechala v porodnici 10kg a zbytek se me s uspechem drzi at jsem kojila ci nekojila uz 3,5roku. Nastesti to neni tak hrozny (byt se jedna o dalsich 10kg). Zato ted jako opet tehotna pribiram ostosest, tak.jsem zvedava jak budu vypadat za par mesicu az porodim. U me je asi problem, ze jsem vzdycky mela. hooodne pohybu coz ted s malym ditetem moc nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
28.5.13 13:21

Koupila jsem si knížku: Domácí krabičková dieta. Změnila jsem jídelníček a bez hladovění jsem zhubla 7 kg za tři měsíce, což mi zatím stačí.
Důležité je, že i cm v pase, bocích a zadku šly krásně dolů. Nijak zvlášť jsem necvičila, jenom často chodila s kočárkem rychlejší chůzí. Myslím, ale, že když cvičíš půjde to lépe.
Tak ať se ti daří. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková