Patrícia Janečková a Martin Chodúr - úžasné video!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
16.6.11 13:34

krásný odkaz, děkuju! - já Fantoma opery miluju, je to skvělý muzikál a z téhle písničky mi běhá husina

ale Patricie je fakt neuvěřitelná, troufám si říct k nerozeznání od originálu 8-o :potlesk: :potlesk: :potlesk: zato Chodúr jí to podle mě kazí :think: ty jeho pohyby a gesta :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
16.6.11 13:42

Ta holka je andel fakt, nechapu kde to z ni jde takovy hlas :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
16.6.11 13:45

Musím uznat, že nádherně zpívá, má velký talent, ale… dle mého názoru by měla zapracovat na přednesu - tím chci říct, že mi nepřipadlo, že by se nějak do písničky vžila, tudíž mi ani mráz po zádech neběhal, ačkoliv tu písničku mám moc ráda… Ale uvědomuji si, že je dost mladá a má ještě dost času se tyhle „triky“ naučit. Byla by škoda, kdyby zpívala jak „ledová královna“ celý život :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.6.11 14:08

Už v TV jsem ji milovala :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
16.6.11 14:19
Mahora píše:
Musím uznat, že nádherně zpívá, má velký talent, ale… dle mého názoru by měla zapracovat na přednesu - tím chci říct, že mi nepřipadlo, že by se nějak do písničky vžila, tudíž mi ani mráz po zádech neběhal, ačkoliv tu písničku mám moc ráda… Ale uvědomuji si, že je dost mladá a má ještě dost času se tyhle „triky“ naučit. Byla by škoda, kdyby zpívala jak „ledová královna“ celý život :lol:

Ona je asi ještě hodně mladinká, na hlásku v hloubkách je to ještě i znát, ale mě teda na konci i slaza ukápla. Fakt nádhera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
16.6.11 14:23
:palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
16.6.11 15:06

fakt bomba :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
17.6.11 11:11

Neskutečný!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
17.6.11 11:36

už jsem to několikrát viděla a na PC to mám v oblíbených. Občas si to pustim, je to nádhera :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
17.6.11 21:13

Rohlí fakt krásný :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
17.6.11 21:52

Nádhera, neuvěřitelné. Musela jsem si to pustit několikrát :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
17.6.11 22:00

Patrícia je skvělá, vubec nechápu kde se to v ní bere. Moc se mi líbil i chodur zpíval tam druhej hlas a podle mě se hlasově k sobě hodili moc, samozřejmě Patrícia je víc. já ji teda nefandila, přála sem keisí,ale patricia si to fakt zasloužila. dokonalý todleto!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3153
17.6.11 22:14

Patrícia, fakt super :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.10.23 21:25

Ona umřela. :,( :,( :,(

Nevíte, co se mohlo typově stát? Vypadalo, že měla léčbu (chemo, masektomie, radioterapie) úspěšně za sebou. Tak tam byl nějaký rychlý a šílený relaps…?

V červnu měla svatbu. Mohlo to být „aby to stuhnuli“? :,(
 https://www.instagram.com/…a_janeckova/

Musí to bejt těžký i pro všechny mladý holky a jejich nejbližší, co teď tu nemoc mají a třeba se snaží izolovat od těch špatných konců. A teď ze všech mediích se to na ně vyvalí.

Ale fakt, že podstoupila masektomii asi nasvědčoval tomu, že to nebude úplně einfach, co? Slováčkový třeba jen vyoperovali ten nádor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148369
2.10.23 21:36

Proč se v tom babrat? Co z toho? Odešla na věčnost mladá. krásná a velmi talentovaná žena. Už je jí dobře, klid její duši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová