Uživatelka Trti - máte kontakt?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38135
31.7.13 21:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
31.7.13 21:52
@Vertiline píše:
Btw… Co je SMV?

zrovna jsem si to googlovala :oops: :mrgreen: a našlo mi to Moravskou vodárnu, to asi nebude ono :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
31.7.13 21:53
@Blešík píše:
zrovna jsem si to googlovala :oops: :mrgreen: a našlo mi to Moravskou vodárnu, to asi nebude ono :lol:

To asi nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black

Taky nevím co je SMV :think:

• Citovat
  • Upravit
4246
@jane-e píše:
joooo, to je dobra mama, uz viiiiim :mrgreen:

Jo, to je ona :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
31.7.13 21:54
@Vertiline píše:
@jalemina Jo, teď jsem si taky dávala dohromady časovou posloupnost. Nejsi, taky to nechápu a to mě postihla mateřská demence pouze z jednoho dítěte :lol: Btw… Co je SMV?

SMV - syndrom vykojeného mozku :D Sice jsem prvního kojila jen půl roku, ale teď jsem 3 měsíce intenzivně odsávala a odsávala, a nyní kojím a odsávám… tak jsem asi vycuclá všude :D

no a když se to tak jako napíše pod sebe tak to dává smysl že?? Tedy někomu, např. zakladatelce.. mě ne, na to moje IQ už nestačí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
31.7.13 21:55
@Blešík píše:
zrovna jsem si to googlovala :oops: :mrgreen: a našlo mi to Moravskou vodárnu, to asi nebude ono :lol:

to asi uplne ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
31.7.13 21:56
@Vertiline píše:
Jo, to je ona :pankac:

a ja bych na ni zapomnela, holka usata :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
31.7.13 21:56
@jalemina píše:
SMV - syndrom vykojeného mozku :D

no jasnééé :lol: já hloupěna, to bych měla znát, když se nechávám vycucávat už nějakej pátek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
31.7.13 21:57
@jalemina píše:
SMV - syndrom vykojeného mozku :D Sice jsem prvního kojila jen půl roku, ale teď jsem 3 měsíce intenzivně odsávala a odsávala, a nyní kojím a odsávám… tak jsem asi vycuclá všude :Dno a když se to tak jako napíše pod sebe tak to dává smysl že?? Tedy někomu, např. zakladatelce.. mě ne, na to moje IQ už nestačí :P

Jo táááák, no mě přijde, že ho mám taky, i když jsem kojila jen měsíc, nějak mi to vlezlo na mozek :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
31.7.13 21:57
@jalemina píše:
SMV - syndrom vykojeného mozku :D Sice jsem prvního kojila jen půl roku, ale teď jsem 3 měsíce intenzivně odsávala a odsávala, a nyní kojím a odsávám… tak jsem asi vycuclá všude :Dno a když se to tak jako napíše pod sebe tak to dává smysl že?? Tedy někomu, např. zakladatelce.. mě ne, na to moje IQ už nestačí :P

nj, kojení, to je zhouba lidstva :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4246
31.7.13 21:58
@jane-e píše:
a ja bych na ni zapomnela, holka usata :jazyk:

Aspoň je tu nějaká sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
@Blešík píše:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ještě že nic nejím ani nepiju, jináč bych blejskala noťas a okolí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
@Jasněnkaa píše:
nj, kojení, to je zhouba lidstva :mrgreen:

Svatá pravda, je to horší, než chlast :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
31.7.13 22:01
@jalemina píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ještě že nic nejím ani nepiju, jináč bych blejskala noťas a okolí :mrgreen:

no tak vlastne to tak daleko od pravdy neni, akorat tekutina jina, ne vodarna, ale mlekarna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová