V 18ti letech zaracha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2258
18.11.16 11:17

@Bábi Zlopočasná

Sklo, nesklo sama píšeš že se chováš jako malé děcko, a evidentně u sebe to bereš vpohodě, tak proč ne u ostatních. Že by dvojí metr, to by lecos vysvětlovalo, že? :think: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
18.11.16 11:18

Tak zareaguji na první příspěvek a pak sem zvědavá, co se dočtu.
Takže dávat zaracha osmnáctiletému člověku je podlě mě pěkná bejkárna. Navíc, co jsi provedla tak tragického? Plnoletá holka se dostala, mírně ovíněná, do postele (vlastní) ještě před půlnocí ;)
Já bych řekla pohoda.
Jinak, moje matka mi vždycky říkala, dokud žiješ pod mojí střechou, budeš poslouchat…nu, sebrala sem se pár „týdnů“ po osmnáctinách a tradá.

Takže pokud doma chceš (nebo ještě musíš) bydlet, bylo by fajn si stanovit nové hranice. Tedy, jak se budeš vracet domů, když se zdržíš, že se ozveš, ale už by to dle mě mělo být jen ve fázi oznamování, nikoliv „dovolování se“. Přecijen ti není deset ani patnáct let.
A pokud se s rodiči domluvit nedá, tak se prostě seber a osamostatni, nic jiného se vlastně poradit nedá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.16 11:51
@Sexynohy píše:
@Bábi ZlopočasnáSklo, nesklo sama píšeš že se chováš jako malé děcko, a evidentně u sebe to bereš vpohodě, tak proč ne u ostatních. Že by dvojí metr, to by lecos vysvětlovalo, že? :think: :P

Prepac, ale rovna mojej mame nikdy nebudes. Dvojaky meter by to bol, keby si sa jej rovnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
18.11.16 12:21
@Bábi Zlopočasná píše:
Prepac, ale rovna mojej mame nikdy nebudes. Dvojaky meter by to bol, keby si sa jej rovnala.

Ty jsi nejak mimo, ja tady vubec nepisu o sobe, ani o tvoji mame, tak jake porovnavani me a tvoji matky :roll: 8o jestli jsi ty psychology vnimala stejne spatne, jako ctes, tak se neni cemu divit :think:
Ja psala jen, ze jsi sama o sobe napsala ze se chovas jako trucovite decko.to same jsi napsala o autorce diskuze ale s tim ze u ni je to spatne.
Timto koncim s odbihanim od tematu, protoze tohle zakladatelce nepomuze
Jinak zkus poprosit treba tu tvoji mamu o pomoc s pochopenim textu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.16 12:24

@Sexynohy ano, chovam sa ako trucovite decko voci babe. Nie voci mojej mame. A ja radim zakladatelke, aby sa tiez voci svojej mame nespravala ako trucovite decko. Voci mne kludne trucovat moze. To neublizi ani jej, ani mne. Takze ziaden dvojity meter. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
18.11.16 13:26

@Bábi Zlopočasná
Truc decko jako truc decko, akorat ze zakladatelka se tak nechova. Takze presne jak jsem psala - dvoji metr. A chovat se trucovite vuci nejstrasimu clenu rodiny. Boha jeho, to je na te nejnizsi urovni.tak co cekat v netove diskuzi, kdyz se i k vlastnimu chovas takto. Aspon vim, ze nema cenu se tvymi prispevky zaobirat. Chudak babicka fakt :poblion: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.16 13:47
@Sexynohy píše:
@Bábi Zlopočasná
Truc decko jako truc decko, akorat ze zakladatelka se tak nechova. Takze presne jak jsem psala - dvoji metr. A chovat se trucovite vuci nejstrasimu clenu rodiny. Boha jeho, to je na te nejnizsi urovni.tak co cekat v netove diskuzi, kdyz se i k vlastnimu chovas takto. Aspon vim, ze nema cenu se tvymi prispevky zaobirat. Chudak babicka fakt :poblion: :potlesk:

Ale chovat sa trucovite radis zakladatelke Ty, moja zlata. Pac matka nema pravo, matka musi uznat, a ak matka neuzna, tak ma zakladatelka prasknut dvermi a ujst k frajerovi.

A trucovite sa chova k najstarsim v rodine baba, pretoze stara mama povedala ze nechce, sice len kvoli jej pojatiu zdvorilosti, ale baba sa zatne, bo ze stara mama povedala ze nechce, tak nechce, tak nech si trhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí