V 18ti letech zaracha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.11.16 21:43
@Anonymní píše:
No kdybych přemýšlela srdcem, tak uz davno doma nejsem, šla bych za tim pritelem (nyni uz asi byvalym) a bydlela s nim a užívala si tu lasku. Jenze ja to vyměnila za povinnost, cítila jsem ze musim byt s rodinou. Kdybych byla stale s tim klukem, tohle bych nikdy neřešila, my nejradsi byli doma v posteli a koukali na komedie :( on mi vzdy rikal, ze kluby nejsou nic pro me, mel uplnou pravdu.

Ty si este dieta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
17.11.16 21:45

Bud grand a spolkni to, mamka to neustala, i maminky delaji chyby.
A priste az pujdes parit tak to uzavri flaskou mineralky, doma hned zapadni do postele a v takove situaci mlceti zlato ;) Ja se jako nactileta vratila mnohokrat domu opila a nikdo nic nepoznal :lol: A to mi nebylo jeste ani tech osmnact.

Jinak zastavam nazor, ze clovek se musi opit, aby nasel svoji miru. Jako problem bych videla, kdyby ses zacala opijet pravidelne, tam uz bych jako rodic se snazila zasahnout a primet te, abys od takoveho navyku upustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
17.11.16 21:47
@Anonymní píše:
No kdybych přemýšlela srdcem, tak uz davno doma nejsem, šla bych za tim pritelem (nyni uz asi byvalym) a bydlela s nim a užívala si tu lasku. Jenze ja to vyměnila za povinnost, cítila jsem ze musim byt s rodinou. Kdybych byla stale s tim klukem, tohle bych nikdy neřešila, my nejradsi byli doma v posteli a koukali na komedie :( on mi vzdy rikal, ze kluby nejsou nic pro me, mel uplnou pravdu.

Některé tady vůbec neposlouchej, obě dvě s mamkou jste prošly velkou ztrátou, ale tvoje máma je dospělý člověk, a pokud to jde, tak se má podle toho chovat. Ty se ještě jako úplný dospělý ani chovat nemůžeš, protože prostě nejsi, a to je v pořádku. Vždycky jde něco udělat líp. Teď už to nech být, zkus si o tom s ní potom promluvit. Jestli máš finance, tak zkus nějakého terapeuta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.16 21:49
@Helileli píše:
Bud grand a spolkni to, mamka to neustala, i maminky delaji chyby.
A priste az pujdes parit tak to uzavri flaskou mineralky, doma hned zapadni do postele a v takove situaci mlceti zlato ;) Ja se jako nactileta vratila mnohokrat domu opila a nikdo nic nepoznal :lol: A to mi nebylo jeste ani tech osmnact.Jinak zastavam nazor, ze clovek se musi opit, aby nasel svoji miru. Jako problem bych videla, kdyby ses zacala opijet pravidelne, tam uz bych jako rodic se snazila zasahnout a primet te, abys od takoveho navyku upustila.

JoJo, ja si rikala ze jsem si pak mela radsi misto spechani domu dat dost vody :D no myslím ze by nic nepoznala, kdybych se nemotala :( z toho to slo poznat, se mi hodne motalo v hlave… A to jsem se bala jen, ze to zr me ucítí :D kez by…

• Citovat
  • Upravit
17.11.16 21:50
@Ellusa píše:
no je jí 18 :nevim: :nevim: pocity maminky evidentně není ještě schopní pobrat, to k tomu věku patří :nevim: :nevim: naložené mají obě dvě až nad hlavu

No vsak jo, ma sice 18, ale je este dieta. To sa stava, a pomerne casto :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.11.16 21:52
@Bábi Zlopočasná píše:
Ty si este dieta.

má na to nárok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.16 21:54
@KiwiT píše:
Některé tady vůbec neposlouchej, obě dvě s mamkou jste prošly velkou ztrátou, ale tvoje máma je dospělý člověk, a pokud to jde, tak se má podle toho chovat. Ty se ještě jako úplný dospělý ani chovat nemůžeš, protože prostě nejsi, a to je v pořádku. Vždycky jde něco udělat líp. Teď už to nech být, zkus si o tom s ní potom promluvit. Jestli máš finance, tak zkus nějakého terapeuta.

Ja mam prave tu nevýhodu (nebo vyhodu?), ze se nedokazu na vec podivat s nadhledem a uz ji neřešit, ja to pořád v sobe řeším a nejvic trestám sama sebe. Me kdyz neco trapi, tak se tim klidne zaobiram i nekolik let… Vůbec nevim jak se to odnaučit :( financi moc bohuzel nemam, ale neco by mohlo byt o hrazeno ze zdrav. pojištění, ne? :(

• Citovat
  • Upravit
11439
17.11.16 21:58

Takže… matka poslala dceru se bavit, ta přišla domů o hodinu dřív, než byl maximální limit, ale nebavila se způsobem, který by se líbil matce, přesto se bavila poměrně slušným a společensky přijatelným způsobem. A matka ji trestá za něco, co snad holka ani neměla výslovně zakázáno. Mně to přijde vůči holce nefér. Neudělala nic špatného. Neprovozovala prostituci, nebrala drogy, nic nezničila, nikomu neublížila. Prostě se opila, to mládež často dělá, no.
Někteří lidé rádi zapomínají, že byli také mladí. Nebo už v 18 byli mladí - stáří a nikdy skopičinu neudělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
17.11.16 21:58
@Anonymní píše:
Ja mam prave tu nevýhodu (nebo vyhodu?), ze se nedokazu na vec podivat s nadhledem a uz ji neřešit, ja to pořád v sobe řeším a nejvic trestám sama sebe. Me kdyz neco trapi, tak se tim klidne zaobiram i nekolik let… Vůbec nevim jak se to odnaučit :( financi moc bohuzel nemam, ale neco by mohlo byt o hrazeno ze zdrav. pojištění, ne? :(

No přes pojišťovnu se většinou dlouho čeká a často to je třeba jedno sezení za měsíc. Koukni jak je to u tebe ve městě, jestli je tam někdo přes pojišťovnu a jak má čas. Koukni se i na net na nějaká cvičení jako mindfulness a další, co by ti mohla pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.11.16 22:00
@Fjodorka píše:
Takže… matka poslala dceru se bavit, ta přišla domů o hodinu dřív, než byl maximální limit, ale nebavila se způsobem, který by se líbil matce, přesto se bavila poměrně slušným a společensky přijatelným způsobem. A matka ji trestá za něco, co snad holka ani neměla výslovně zakázáno. Mně to přijde vůči holce nefér. Neudělala nic špatného. Neprovozovala prostituci, nebrala drogy, nic nezničila, nikomu neublížila. Prostě se opila, to mládež často dělá, no.
Někteří lidé rádi zapomínají, že byli také mladí. Nebo už v 18 byli mladí - stáří a nikdy skopičinu neudělali.

Přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.16 22:01
@Ellusa píše:
No však jo, tak jsem to myslela, je jí sice papírově už 18, ale pořád to je svým způsobem velké dítě, na které toho navíc bylo hodně naloženo. Porozumět dospělým bývá fuška i pro dospělé, natož pro holčinu v tomto věku. S mámou by si měly promluvit, v klidu, případně zajít i někam na terapii, lepší dřív, než to nechat dospět do nějakého vyhroceného stavu. Máma reagovala zbytečně prudce, ale v její situaci pro ni mám pochopení, asi protože s tím mám též zkušenosti :nevim:.

Moje mamka tak reaguje často, musim rict ze ikdyz tatka jeste žil… Ale to zase byl casto mimo domov, mel praci ve ktere musel casto byt cely tyden pryč a tak. Pokaždé kdyz se ji něco nelibi tak křičí, u sebemenší blbosti, kolikrát uz si mi sousedi stěžovali proc po nas furt rve, protoze me a brachu neslyší, jen ji. Je to docela otravné, treba kdyz je opravdu clovek porad doma, jako jsem byla minuly mesic (byla jsem po operaci). Nekdy treba ani o nic nejde, napr. dam hrnicek na misto, kde nema byt. Jasne, chapu ze clovek kdyz je psychicky napnuty tak to je samo… :/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.16 22:05
@Fjodorka píše:

Děkuji moc, přesne takhle jsem to chtela vyjadrit, protože mi to tak prijde :( a navic ja se fakt neopila schválně jako nekteri co byli se mnou - ze si rekli : a dneska se opiju. Ja chtela jen trochu abych mela tu příjemnou klidnou naladu, kdybych vedela co to se mnou udela, jednou bych si cucla nebo vubec :D

• Citovat
  • Upravit
11439
17.11.16 22:08
@Ellusa píše:
Umřel ti táta? Umřel ti manžel??

Proč? Kdyby mi zemřel manžel, dává mi to právo chovat se ke svým dospělým dětem jako k malým? Na zadek, jít spát bez večeře a zaracha na měsíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.16 22:10
@KiwiT píše:
No přes pojišťovnu se většinou dlouho čeká a často to je třeba jedno sezení za měsíc. Koukni jak je to u tebe ve městě, jestli je tam někdo přes pojišťovnu a jak má čas. Koukni se i na net na nějaká cvičení jako mindfulness a další, co by ti mohla pomoci.

Takové ty cvičení a tak, to mam vse nastudovane, hrozne se o psychologii zajímám a ctu hodne knížek na takova temata, vzdy mi to hrozne pomáhalo protože jsem přecitlivěly clovek :roll: jen ted kdyz je stresova situace, tak se hur vybavuje, co se clovek nauci sam, no :( mam vyhlidnou jednu psycholozku, ktera je pres pojistovnu a nevyzaduje doporuceni od obvodaka, no je to Polka, snad mluvi cesky, s polstinou mam problem :D

• Citovat
  • Upravit
11439
17.11.16 22:12
@Ellusa píše:
Evidentně jsi superžena :palec:
??? Jen proto, že si nemyslím, že je v pořádku si svou bolest ventilovat přes ostatní?
Já vím, že i když to v pořádku není, tak se to stává a víceméně každému, ale to neznamená, že je to správné. Tyhle dvě potřebují komunikovat a ne se k sobě chovat jako matka k desetileté holce a desetiletá předpuberťačka k matce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí