V 18ti letech zaracha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1703
17.11.16 20:52
@Bábi Zlopočasná píše:
@romype mne sa doteraz nieco ako opice vyhybalo :think: Ale pokial by sme pocitali za opicu to, ze som po tequilovom vecierku s kamoskami chrapala 12 hodin v kuse, tak som si ju struhla v 28. A rozhodne nie mame na ociach. Pre moju mamu mam aj deti od ducha svateho :jazyk: :oops:

no vidíš a z mých vrstevníků, ze školy atd., jsme se opili snad všichni, když dneska o tom mluvím se svými rodiči, tak můj otec sám přiznává, že u nich na průmce se nalili taky všichni, takže nemyslím si, že by to byla taková vyjímka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.16 20:53
@romype píše:
no vidíš a z mých vrstevníků, ze školy atd., jsme se opili snad všichni, když dneska o tom mluvím se svými rodiči, tak můj otec sám přiznává, že u nich na průmce se nalili taky všichni, takže nemyslím si, že by to byla taková vyjímka.

A zliali sa rodicom pod nosom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
17.11.16 20:57
@Bábi Zlopočasná píše:

někteří ano, prostě dorazili jsme domů. Já jenom chci říct, že bych z toho takovou tragédii nedělala, když se to stalo poprvé, naopak svým způsobem bych byla ráda, že holka dorazila domů a nešla spát bůhví kam a opilá se necourala bůhví kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
17.11.16 20:57
@Bábi Zlopočasná píše:

No tak podle mě teda udělala dobře, že šla domů. To měla vyspávat opici někde v parku na lavičce?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.11.16 20:59
@Anonymní píše:
Chci se zeptat, jestli je podle vas normalni dostat zaracha na ven v 18ti letech? Vcera jsem byla poprve v baru (18 mi je uz skoro pul roku) a vypila jsem tam par panaku, vubec mi to nesedlo a domu jsem prisla opila. Ne nijak pozde, asi o pul dvanácté, byla jsem tam od pl devate. Chapu ze mamka byla naštvaná, ale podle me je prehnane dat plnoletemu člověku zákaz venku na mesic… Kdyz nikam moc nechodim, jsem rada kdyz jdu s nekym parkrat za mesic a na diskotece jsem byla poprve vcera, opravdu nejsem nejaky delikvent :(

Celé je to svihle zaracha, nikam nesmíš chodit parit :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.16 21:04
@dedrichov píše:
No tak podle mě teda udělala dobře, že šla domů. To měla vyspávat opici někde v parku na lavičce?? 8o

No to nie, ale nesmie sa divit prehnanej reakcii :nevim: jednoduche ako facka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
17.11.16 21:09

Za mne to přehnaná reakce je, ale chápu důvody, které zakladatelka zmínila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.16 21:34
@dedrichov píše:
Zakladatelko, zvažovala jsi pomoc terapeuta? Třeba by to pomohlo a přesvědčila bys časem i maminku. Pomohlo by vám to zvládnout těžkou životní situaci.
Jinak zaracha bylo snad myšleno ve smyslu, že nepůjdeš nikam do hospody nebo na diskotéku, tak to by dodržet určitě šlo.

Zvažují pořád, jen je mi to takove blbe no :( ale nejednou jsem nad tim přemýšlela…

No jelikoz porad opakovala, ze na diskotéku me nepustí uz „nikdy“ tak to asi myslela celkove ven… :roll: me jde proste o ten princip…

• Citovat
  • Upravit
74217
17.11.16 21:37
@Bábi Zlopočasná píše:

My byly se segrou a otcem v nějakých 16r.na zábavě, prý, že nás bude hlídat dohlížet či, jak to nazvat :-D. To už jsem chodila aj s o 5r starším klukem.
My s tama došli tehdy dřív, jak otec dom. Pak řekl choďte si parit kdy chcete, kde chcete, klidně nás i odvezl autem. A víš co se stalo? V ten moment to přestalo být lákavé zakázané ovoce, už se šlo jen občas, ale spočítala bych to do 20. To víš, že i pivo bylo a teď? Jak se mám někde napít na oslavě cpu to manželovi, že on pripiji i za mě. Díky za otcuv duverivy, tolerantní přístup, žádné neexistuje, nesmíš, nebudeš, opovaz se, mas zaracha, do 23h musíš být doma, se mu vyplatil.
Ani já ani segra nemame problém, sveho času jsme se dostatecne vybourily a teď zijeme spořádaný život. Mi ty zákazy, příkazy přijdou, že mají opačný efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.11.16 21:38
@Anonymní píše:
Zvažují pořád, jen je mi to takove blbe no :( ale nejednou jsem nad tim přemýšlela…No jelikoz porad opakovala, ze na diskotéku me nepustí uz „nikdy“ tak to asi myslela celkove ven… :roll: me jde proste o ten princip…

prosím tě nech ted principy principama a neber věci osobně a ublíženě,, mamka v afektu plácla přehnaně a ty se v tom hodláš vrtat? na co? prostě zatni zuby a a nehroť to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Anonymní píše:
Zvažují pořád, jen je mi to takove blbe no :( ale nejednou jsem nad tim přemýšlela…No jelikoz porad opakovala, ze na diskotéku me nepustí uz „nikdy“ tak to asi myslela celkove ven… :roll: me jde proste o ten princip…

V takychto situaciach nejde o princip. Mala by si rozmyslat srdcom a o srdci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@dedrichov píše:
No tak podle mě teda udělala dobře, že šla domů. To měla vyspávat opici někde v parku na lavičce?? 8o

Ja jsem prave šla domu hned kdyz jsem zjistila ze to na me tak pusobi, abych prave neudělala nejakou blbost. Za kazdou cenu jsem nechtela prijit pozde, na tohle jsem si vzdy potrpela. A bala jsem se, ze se rozjedu a přestanu hlidat čas, nedejbože s nekym odejdu. Hned jak jsem zjistila ze mi to uplne nemysli, vzala jsem bundu a běžela domu. Vedela jsem, ze mamka nebude nadšená, ale nenapadlo me, ze to bude az takove, to bych si radsi neco vymyslela a opravdu zůstala jinde. Jeste jsem si blbec myslela, ze bude rada, ze jsem prisla driv :(

• Citovat
  • Upravit
26335
17.11.16 21:40
@Anonymní píše:

hele, ty principe - pořád se oháníš tím, že jsi dospělá. Tak jako dospělá přijmi následky svého činu, zatni zuby a nechej mámu vychladnout. Taky ti mohla ze strachu místo zaracha vrazit pár facek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.16 21:41
@Kelsey píše:
My byly se segrou a otcem v nějakých 16r.na zábavě, prý, že nás bude hlídat dohlížet či, jak to nazvat :-D. To už jsem chodila aj s o 5r starším klukem.
My s tama došli tehdy dřív, jak otec dom. Pak řekl choďte si parit kdy chcete, kde chcete, klidně nás i odvezl autem. A víš co se stalo? V ten moment to přestalo být lákavé zakázané ovoce, už se šlo jen občas, ale spočítala bych to do 20. To víš, že i pivo bylo a teď? Jak se mám někde napít na oslavě cpu to manželovi, že on pripiji i za mě. Díky za otcuv duverivy, tolerantní přístup, žádné neexistuje, nesmíš, nebudeš, opovaz se, mas zaracha, do 23h musíš být doma, se mu vyplatil.
Ani já ani segra nemame problém, sveho času jsme se dostatecne vybourily a teď zijeme spořádaný život. Mi ty zákazy, příkazy přijdou, že mají opačný efekt.

No ale zakladatelka to nemala zakazane od prvopociatku. Zakazane to ma teraz, pretoze sklamala maminu doveru. To je ine. Proste zlyhala. A este trucuje a dupe nozickou, ze princip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.16 21:42
@Bábi Zlopočasná píše:
V takychto situaciach nejde o princip. Mala by si rozmyslat srdcom a o srdci.

No kdybych přemýšlela srdcem, tak uz davno doma nejsem, šla bych za tim pritelem (nyni uz asi byvalym) a bydlela s nim a užívala si tu lasku. Jenze ja to vyměnila za povinnost, cítila jsem ze musim byt s rodinou. Kdybych byla stale s tim klukem, tohle bych nikdy neřešila, my nejradsi byli doma v posteli a koukali na komedie :( on mi vzdy rikal, ze kluby nejsou nic pro me, mel uplnou pravdu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML