V noci pořád kojím - 10,5 měsíců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
802
11.10.15 11:55

Vsechny deti se jednou naučí spát sami bez naši pomoci, netřeba je to nejak učit… :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.10.15 15:10

Mam to taky tak, maly se budi 1-2× za noc, ted jsme oslavili 1.rocek, z toho mu jednou staci cajik, ale pak prsicko. nevadi mi to…jde preci o nej, ja to nekdy dospim..hii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
11.10.15 19:44

@iizabela krasne jsi to napsala, take mi to prijde jako neco naprosto prirozeneho a delam to rada, kor v dobe kdy na mimca leze separacni krize a rostou zoubky mi prijde naprosto necitlive je odstavovat a upirat jim naruc a prso mamci :) ale chapu ze kazdy na to ma jiny nahled, ja si to i kdyz nekdy s kruhama pod ocima proste uzivam :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
11.10.15 19:55

@Teresk
Jo…Jsem rada, ze me zatim chce a potřebuje… :srdce: uz ted vidim, jak je pres den samostatnejsi a nezávislejsi, az je mi to nekdy líto, jak rychle to utíká… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
11.10.15 20:01

@iizabela to ja jsem ted pro zmenu v kurzu od rana do vecera, ze pomalu nemuzu ani na WC :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
11.10.15 20:19

@iizabela tak jsem prelouskla ten clanek.. diky za nej :kytka:
intuice me tahla k tomu, ze chci mit mrnouse v noci vedle sebe a kojit kdyz bude chtit… ale okoli na to kouka divne… ten clanek me utvrdil ze nejlepsi pro mimi je dat na svuj maminkovskej instinkt, ktery (i kdyz o tom nekdy pochybuju :) ) ve me prece jen trima :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
11.10.15 20:50

Mne ten článek pomohl a zachránil, kdyz jsem byla nejvic unavená a nevěděla, jestli je chování malého v pořádku, nejdůležitější bylo smířit se s tim a přestat počítat, kolikrát se maly v noci vzbudil a zkoušet ho uklidnit jinak nez prsem…od te doby, kdyz se maly probudí, dam prso a spime dal…celkove cely ten web www.mamila.sk me fakt hodne pomaha, doporucuju :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
11.10.15 23:27

Ač ráno je někdy na palici, tak se na to noční kojení většinou těším, jak se budem k sobě tulit, mimi v polospánku někdy přendám do postýlky. Ona tam totiž vydrží déle spát, protože mě asi tolik necítí. Většinou se mi ale nechce, nebo to zaspím a ona je pak u mě ale častěji vzhůru a chce zase pít, přísavka. Ráno pak vypravím starší do školky a dopo nám většinou výjde, že si jdeme ještě obě na hoďku pospat. To si fakt užívám. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
12.10.15 10:27

@iizabela presne stejny myslenky jsem mela taky… prvne me napad hlad, protoze prdoch odmita prikrmy a byl chvileme jen plne kojenej… pak jsem si rikala, ze je to blbost, kdyz pres den tak casto nechce… blby je ze nas napadaj hned veci typu, ze je neco spatne, a nebereme to jakoze to je neco naprosto prirozenyho… :) taky uz nepocitam.. a je to mnohem lepsi.. mrnous je u prsa tuhej do par sekund :) driv jsem si to v noci psala… a mrnous se vic probudil, ted usne z polospanku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
17.11.15 21:17

Ahoj holky, taky mám doma kojomila. Přes den se snažím už moc nekojit, jen ráno a večer (noc), ale stejně to po mě vyžaduje. Jídlo baští, jenže prso je prso. Dneska se v pět nadlábnul kaše, napil se čaje a hned na to se na mě začal sápat a stahovat mi tričko. Takže z hladu to rozhodně nebylo, doma mi to nevadí, ale on to dělá i jinde a v podstatě si ho nemůžu ani pochovat, protože hned mi jde do výstřihu. Už jsem z toho celkem nesvá, aby mi to nedělal až bude starší. U jiných dětí to nevídám, i když jsou kojená. Jak to máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
17.11.15 21:21

@Martina84 Kojím taky 10,5 měsíčního, ale zatím neomezuji, až po roce :o) Lepší když hezky papá než naopak ne? :mrgreen: a jednou stejně přestaneš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
17.11.15 21:23

Mám roční dítko a mně se teda nesápe, ale někdy mně plácá po prsou a říká coto, nebo ňamy, ňamy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
17.11.15 21:28

UM nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
17.11.15 21:32

Jako můžou to být zuby a separační úzkost je taky dost možný kandidát na tohle chování. Jen mi to někdy vadí, že si ho nemůžu v klidu pochovat a pomazlit, hned se chce přisát a to i když jsme na návštěvě nebo jiném prostředí, kde má dost jiných vjemů ke zkoumání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
17.11.15 21:33

@Ivetlu není důvod dávat UM, nemá hlad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie