V roce 2018 otěhotním a basta! :-D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2625
15.12.17 13:28

@anavi13 jj,podpora se vzdycky hodi :D. Tak preji at ms dorazi jak ma a muzete se zacit zase snazit. Jinak ja jsem vzdycky rikala, ze zdrave porozene dite je zazrak. Neni to tak dlouho co jsem cetla nekde clanek, ze hur nez clovek je na tom s rozmnozovanim uz jen panda :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3964
15.12.17 13:34
@Future.Me píše:
@Lucikg no jo, kdyz clovek nenarazi na dobryho a empatickyho doktora, tak je to tezky… hlavni je, ze to uz resite

Hele androlog byl naprosto super, šel vyšetřit partnera a otočil se na mě a říká mi „jste si vybrala šampiona“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: opravdu byl super, docela nám hlavně spadl kámen ze srdce, mluvil docela pozitivně, tak uvidíme :hug: jinak normální DR. z ivf zatím relativně nic moc ale uvidíme jaký bude no… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
15.12.17 14:03
@keirinka píše:
@histep drzim palecky :) my jsme na tom podobne, zajisteni, vybudovane hnizdecko a ke stesti chybi uz jen mimco a nedari se… tak vam moc drzim palecky… taky jsem dnes 1.DC :)

Já teď docela přemýšlím jestli to ode mě není sobeckost chtít druhé, když máme holou prdku. S mámou jsme dřely bídu, musela jsem od 15 přidávat na nájem a někdy zbylo jen na placky z mouky. Nechci aby to někdy zažilo moje dítě. Spořit mu spoříme, aby narozdíl od nás mohl dostudovat VŠ, nebo měl něco do začátku. Furt mě mrzí že jsme v nájemním bytě, ale hypo by nám dali jen na chajdu daleko od města, kde bez auta budu ztracená a nedojedu si ani na kontrolu. S platem skladníka a administrativní asistentky na úřadě by nám naspoření alespoň nějakýho slušnýho základu trvalo tak 10-15let a pak už to mimčo nepůjde. Je to složitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3964
15.12.17 14:27

@Keshi Mě nepřijde už moc velký rozdíl jestli živit jedno nebo dvě děti… samozřejmě, koníčky, dovolená, spoření už asi znát trošku je… Přijde mi, že bydlet mimo město je o dost dražší než přímo ve městě, kde je všechno… Mě když bude chybět pečivo, tak do „normálního“ krámu to mam cca 20 km… :roll: denně jezdím do Prahy do práce, takže jsem v krámě denně, ale být doma např. nemocná… tak jedině sednout do auta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
15.12.17 14:34

Tak to my jsme taky zajištění a do budoucna ještě víc. V rodině statky, rybníky a lesy a byty. Nelituji, že jsme se začali snažit déle. Nikdo nemohl vědět že to bude problém a že i když otehotnim, tak to nejspíš moje nemoc zabije. Nicméně teď už jen pár dní léčby hormony a potom doufat že naskočí ovulace sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
15.12.17 15:13

@Keshi sobecka nejsi… myslim, ze je to absolutne pochopitelne, ze chces druhe ditko… a ja si taky rikam, ze financne dve deti nebo jedno uz mozna neni takovy rozdil… mozna pak ta vysoka skola do budoucna by byla zatez… ale to uz muzou na brigady,.. ja od svych 15ti pracovala kazde leto… a pak i trochu pri VS, ale je pravda ze v prubehu semestru se pri mem oboru moc pracovat nedalo…ale neco malo slo ;) ale kamosky z jinych fakult mely treba i polovicni uvazky… kdyz se chce, vsechno jde… mne spis hrozne mrzi poslouchat od okoli vycitky, na co jeste cekame, kolik si toho jeste chceme nahrabat a jak dlouho si chceme uzivat nez se rozhodneme pro dite… pritom vuubec netusi jak moc radi bychom :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.17 15:18

Ahoj

Co s mimiskem? Odmita poslouchat a trhá mi vlasy úplně silou. Pomoc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
15.12.17 15:47

@NezkušenáMamina007 špatná diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3283
15.12.17 15:57

@NezkušenáMamina007 Koukni tady: https://www.emimino.cz/hledani/?…+za+vlasy&sa= jistě najdeš co hledáš. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
15.12.17 16:06

@Keshi Pokud to nemáte tak, že nemáte co jíst, a dokonce spoříte, tak určitě zkusit druhé dítě stojí za to - jednak přinese mnohem víc radosti než starostí a pro starší je sourozenec také lepší než být jedináček.
A na tu vejšku si taky potom už mohou přivydělávat, ostatně v dnešní době to tak už musí dělat všichni studenti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
15.12.17 17:31

Zrovna sem se dodivala na dil In vitro: Touha po diteti, na TLC a moc mi to tedy nepridalo… znate to nekdo?? A cestou domu z prace sem byla objednat dalsi baleni ProFertilu pro sveho muze… kez by to zafungovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
15.12.17 17:49

Ahoj děvčátka, taky se přidávám.. Snažíme se 7 měsíců ;), aktuálně jsem 10DPO a nejpozději v úterý (ne)čekám MS, tak držte palec :lol:, jinak se na jaře objednáme do CARu, stále ale věřím, že to nebude nutné a Ježíšek nám přinese // :andel:. Pořád si říkám, že jsme v 25 letech mladí, tak doufejme, že už to dlouho trvat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
15.12.17 18:38

@Adulka24 drzim vam pesti ;) jste mladi, mate spoustu casu;) ja mam za pul roku 30 8o muz 34… a to jsem doufala, ze ve 30 uz budu mama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
15.12.17 18:45

@keirinka Děkujeme :hug:, já chtěla stihnout první do 25, takže to už taky nestíhám ;) Taky vám držím pěsti, určitě se to brzy povede :andel:.
Musím říct, že jsem si tento cyklus vsugerovala snad všechny příznaky, tak doufám, že tento šílený stav sugesce brzy přejde :zed: :mrgreen: Od 6dpo jsem nafouklá a mám pocit balvanu v podbřišku, občasné píchnutí přesně uprostřed podbřišku (což trvá až do dnes), 8dpo jsem měla sen o pozitivním TT, 9dpo mi bylo nevolno a večer obrovská bolest v kříži, a ode dneška bolest prsou po stranách s tím, že chodím co 30 minut na malou :zed: :mrgreen:
Jak dlouho se snažíte? Máte už nějaké vyšetření za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
15.12.17 19:05

@Adulka24 snazime se priblizne 9mesicu… u me ruzna vysetreni zacali jeste pred snazenim… kvuli cystam sem byla sledovana, takze mi jiz v dubnu gynekolog rekl, ze se i zbytecne zacneme snazit, pze skrz ty cysty nemuzu otehotnet…pak sem kvuli velke dvoukomorove musela i na laparo v kvetnu… a tedy od cervence se snazime uz diky bohu bez cyst… tak nvm jestli mam pocitat pul roku nebo 9 mesicu snazeni :) kazdopadne to nejde, proto byl pred mesicem muz na spermiogramu a tedy zadna slava… pocet ok, pohyb hranicni, ale morfologie katastrofa… takze ted do sebe cpe vitaminy a za 3 mesice kontrola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí