V roce 2018 otěhotním a basta! :-D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11851
15.12.17 19:36

@keirinka Tak je super, že jsi takhle hlídaná a už v pořádku :), a u chlapa věřím, že se to taky zlepší, vitamíny většinou zaberou ;), a jinak vždycky se může najít jedna spermie, která zvládne překonat všechny překážky a bude morfologicky v pořádku ;) Každopádně budu moc držet pěsti, aby kontrola dobře dopadla :hug: Můžu se zeptat, co bere za vitamíny? Co vám dr. doporučili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24401
15.12.17 19:57

@Adulka24 já beru obyč kyselinu listovou, jak jsem ted byla těhotná tak jsem brala femibion a ted zas přecházím na listovku, on je celkem drahý :)jestli se to zase povede, tak ho znovu nasadím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
15.12.17 19:58

@anavi13 držím pěsti :hug:
Jinak taky beru listovku, vit C a anděliku čínskou.. ;) chlapovi jsem naordinovala biominerály na odkyselení organismu a Selzink Plus, navíc se chystám pořídit mu ještě MACU ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24401
15.12.17 20:05

@keirinka In vitro: Touha po diteti- jsem to zkusila najít na netu, že bych to podívala a nenašla… třeba se zadaří :) lepší je na to moc nemyslet, třeba to půjde :) já taky doufám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
15.12.17 20:06

No já už mám zase den zpožděnou ms, tak uvidíme, třeba to stihnu ještě letos :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24401
15.12.17 20:08

@Adulka24 já ted po revizi gynex, chlap nic, ale asi mu ho budu kapat taky :D něco na něj vymyslím :D já bych to zase nepřeháněla tím vším co píšeš ono to taky není dobře :D a hlavně ještě to není třeba…mě bylo ted taky 25 a ono je to normální se nějakou dobu snažit…určitě se zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24401
15.12.17 20:13

@Adulka24 příznaky jsem si taky vždycky vsugerovala, ale nakonec jsem to nepovedené těhu poznala- ještě víc než normálně mě bolela prsa a dole jsem to měla takové opuchlé, nevím jak to líp popsat :D a strašná únava a to to HCG rostlo strašně pomalu a v den vynechání muselo být kolem těch 20-50- měla jsem strašně slabou čárku na testu. Tak uvidíš :)
Jinak přeji všem hlavně úspěšné dvě čárky a zdravé miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11851
15.12.17 20:16

@anavi13 S tím souhlasím ;) Chlapovi jsem však ten doplněk na odkyselení musela pořídit, jelikož má nadváhu a náběh na DNU, takže i kvůli tomu. Zkrátka když je jeden z páru překyselený, otěhotnět údajně nejde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
15.12.17 20:34

Macu jsem měla a ten smrad mi vadil až se mi navalovalo. Gynex nesmím, a vitamíny neberu. Jaksi nevěřím že to funguje a není to jen lákadlo na peníze. A potratila jsem i když jsem vitamíny brala. Letos mám za sebou 2×laparo kvůli endu. Už se těším až budu moct zase začít cvičit. Chybí mi to i když spoustu aktivit bych taky neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24401
15.12.17 20:46

@Adulka24 tak to by měl hlavně zhubnout a půjde to :D
@lachtanice86 gynex mi ted moc pomohl se zánětem dělohy a snad mi to tam uzdraví úplně. a jiné připravky od energy mi pomohli otěhotnět, ale radí mi co nasadit lekařka, sama bych si to nevzala…ty vitamíny potratu určitě nezabrání, jestli je tam něco špatně tak nepomůže nic…spíš je to prevence, já věřím, že to k něčemu je v tom těhotenství, jinak taky nic normálně neberu, stačí pestrá strava :)na cvičení už se také moc těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1290
15.12.17 21:00

@Adulka24 dr. doporucil Profertil, plus mu davam sumive cecko, vit e a Macu… se smal ze si prijde jak duchodce :mrgreen: tak uvidime jestli to bude mit efekt… ja beru fertipronu a cecko… jinak nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
15.12.17 21:04

@anavi13 mne právě gynex podporuje endometriozu a tvorbu cyst. A endo mi nejspis zabijela plody, protože otehotnet nebyl problém. A podle vyšetření jsme jinak oba ok. Tak mi gynex zakázal přímo gynekolog. Stejně jako mi zakázal bylinky jako jetel a kontryhel, dale laktozu, soju, cukr, lepek, alkohol, luštěniny atd :lol: takže teď léčba hormony a po novém roce, po 6ti měsících v umělém přechodu se snad budeme moci snažit. Ale věřím že změna stravy, pohyb a laparo a léčba pomůže.
EDIT: já beru vit e, horcik, forfeminu a vitamíny na vlasy. To vše na vedlejší účinky léčby. Padaji mi vlasy po stovkach, zadrzuji vodu a mám migreny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhp
4535
15.12.17 21:54

Ahoj pozitivni zeny :mavam: taky vitam rok 2018 s otevrenou naruci a rada zavru dvere za rokem 2017 dvere na min tri zapady :mrgreen: mmt si uzivat druhou ms po ZT (po 1,5roce snazeni-nesnazeni) takze brzo zas hura do akce a v pozitivni spolecnosti jde vse lepe, takze si taky davam sklenku s vina s vami a drzim nam vsem palce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24401
16.12.17 10:45

@lachtanice86 endoška je problém, ale zakázali ti toho hodně…kdyby přišli na to co s ní, bylo by to fajn. zase když jde otěhotnět tak je to fajn, jednou to klapne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
16.12.17 10:52

@anavi13 no jo ale otehotneni bohužel není vše. Ale jinak děkuji a věřím že nam to tu vyjde všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí