Vadí mi předchozí vztahy mojí přitelkyně

Anonymní
17.4.20 15:54

vadí mi předchozí vztahy mojí přitelkyně

Ahoj, je to dost divné, ale hrozně mi vadí, že si v minulosti moje přítelkyně užívala s jinými, tím nemyslím sex, přišla o to až se mnou. Jsem její 6. vztah, a ona můj 1. Velice si rozumíme a milujeme se, vím, že mě nepodvede ani nic takového, nikdy jsme si nelhali.. Ale prostě mě užírá ten pocit její minulosti ikdyž s žádným jejím dřívějším partnerem teď ani nekomunikuje. Nesnáším jeji minulost. Nevíte, čím to je a popřípadně nějaké rady? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
754
17.4.20 15:55
@Anonymní píše:
Ahoj, je to dost divné, ale hrozně mi vadí, že si v minulosti moje přítelkyně užívala s jinými, tím nemyslím sex, přišla o to až se mnou. Jsem její 6. vztah, a ona můj 1. Velice si rozumíme a milujeme se, vím, že mě nepodvede ani nic takového, nikdy jsme si nelhali.. Ale prostě mě užírá ten pocit její minulosti ikdyž s žádným jejím dřívějším partnerem teď ani nekomunikuje. Nesnáším jeji minulost. Nevíte, čím to je a popřípadně nějaké rady? Díky

Najdi si holku co žádný vztah ještě neměla. Kolik vám je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34005
17.4.20 15:58

Tak vadit ti může co chce, doufám, že jí to ale nevyčítáš. To by váš vztah moc dlouho nevydržel :nevim: Osobně tedy nechápu, proč ti to tolik vadí? Ty ses nikdy s žádnýma holkama nestýkal? Žádné si nikdy nedal ani pusu? Nebyl do žádné zamilovaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mývalova žena
17.4.20 16:03

Nech ji někomu, kdo je normální a nemá mindraky…resis, do ceho ti n8c není, je to jeji minulost, jíž jsi nebyl součástí.

• Citovat
  • Upravit
6
17.4.20 16:13

@arinecka zřejmě nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
17.4.20 16:34

Tak se s tím mladíku hold budeš muset smířit, protože každý má nějakou minulost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.4.20 16:37

Pokud si nenajdes holku tak 12ti letou, tak se budes muset smirit vzdy s tim, ze byl nekdo pred tebou.. ;) ale to bys pak mohl zarlit jeste na Karlika ze skolky, ktetemu ukazovala pipinu, ne? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
17.4.20 16:41

Z jakýho podivnýho důvodu si myslíš, že tě nepodvede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
17.4.20 16:41

Mam známého a takovýhle uvažování ho nepřešlo ani po třicítce… To už pak těžko hledá holku panu nepolibenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10265
17.4.20 16:43
@Anonymní píše:
Ahoj, je to dost divné, ale hrozně mi vadí, že si v minulosti moje přítelkyně užívala s jinými, tím nemyslím sex, přišla o to až se mnou. Jsem její 6. vztah, a ona můj 1. Velice si rozumíme a milujeme se, vím, že mě nepodvede ani nic takového, nikdy jsme si nelhali.. Ale prostě mě užírá ten pocit její minulosti ikdyž s žádným jejím dřívějším partnerem teď ani nekomunikuje. Nesnáším jeji minulost. Nevíte, čím to je a popřípadně nějaké rady? Díky

Ahoj,
přistupuješ k tomu ze špatné strany.
Ona objevovala, co je pro ni v životě důležité. A to teď ztělesňuješ ty. Máš ji přeci rád. Kdyby cokoliv v jejím životě proběhlo jinak, byla by jiná. To tak prostě je.
Takže přijmi ji takovou, jaká je. Se vším, co k jejímu životu patří či patřilo.
A ber to jako motivaci k tomu, abys byl stále ten nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mývalova žena
17.4.20 17:00

@Premek_Orac asi tak.

A jeste dodám. Nechápu, ze Ti nestačí, že měla 6 „vztahů“ a Ty jsi první, komu dala. Takže jsi vlastně její prvni vztah, jelikož to předchozí chození bez sexu bylo spíš divný kamarádství.

Promiň, že jsem tak příká, ale prostě mě prudí zakomplexovaní chlapi.

• Citovat
  • Upravit
754
17.4.20 17:51

Je to troll a dokonce si troufám říct, že @Anakinek:mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.20 19:04

No tak muj soucasny pritel „musel“ prekousnout tak odhadem 60 predchozich chlapu, jednoho exmanzela a jako premii dostal jedno dite na 1. stupni.

A je mu to putna. Kazdy mame nejakou minulost.

• Citovat
  • Upravit
31291
17.4.20 19:42

Ježíš nepátrej a nepřepínej… Měla před tebou pět vztahů a ty si první, komu dala? Jako co bys ještě chtěl? :jazyk:
Každá holka, který není čtrnáct, má nějakou historii, a dost pravděpodobně i sexuální.
Měl by ses zklidnit, protože to nebude dělat dobrotu, takovýhle zarleni…je to cesta do horoucich pekel, pro tebe i pro ni :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
18.4.20 08:41
@Anonymní píše:

To je blbej vtip, že jo? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria