Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak me by teda vic, nez spolecny spani vadilo to, ze to dohodli bez tebe.Za tvými zady tohle domluvit a postavit te před hotovou věc? Byla bych namichnuta na tvyho chlapa. A ctyri dny, bych ve spolecnym pokoji nespala ani s nejlepšími prateli.
@Anonymní píše: Čau všichni, tak jsem zjistila, že chlap z toho druhého páru souhlasil a poslal peníze, muž dnes měl říct svagrovi, že to je pro mě blbý a on, že o tom pokecají o víkendu, uvidíme se. No doufám, že ze mě neudělají krávu.
Tak zaprvé, těžko můžete platit stejně jako švagrovci, když pokoje jsou dva, takže oni platí jeden a vy byste měli samozřejmě platit ten druhý napůl s těmi dalšími dvěma lidmi. To je nějaká vyčůranost už při placení. A za druhé, i kdyby o tom o víkendu kecali do aleluja, tak prostě trvej na svém, že tobě to vadí a hotovo. Je s podivem, že to nevadí tomu druhému páru, ale to je jejich věc. Udělat by ze mě mohli jakékoliv zvíře, neměli rozhodovat bez tebe.
@Monchichik Ona se většinou platí celá chata a vydělí se to počtem osob, proto všichni platí stejně.
@Heivka No to chápu, ale píše, že platí cenu stejnou jako oni…tak to asi blbě napsala a já to blbě pochopila
…no bylo by jedno, kolik peněz chtějí, i kdyby to bylo zadarmo, nejela bych…
To je ta vychova hodnych, poslusnych holcicek, nepodporovanych v tom, stat si za svym. Mam to stejne - musime se holt doucit ted, v dospelosti.
Muzou si rikat, co chtej, ale tohle si pohnojili sami, pravo se vyjadrit maji vsichni zucastneni. Ani by me nehlo, podrizovat se tak debilnimu napadu, zvlast kdyz jim nestojim za dotaz predem.
Dale pokud bych kvuli synovi mela zvlastni pokoj a kamaradi spali ve ctyrech, hanba by me fackovala, platit stejnou castku. Takhle z toho popisu se zrovna jako super kamaradi nechovaji.
@Capretta píše:
To je ta vychova hodnych, poslusnych holcicek, nepodporovanych v tom, stat si za svym. Mam to stejne - musime se holt doucit ted, v dospelosti.Muzou si rikat, co chtej, ale tohle si pohnojili sami, pravo se vyjadrit maji vsichni zucastneni. Ani by me nehlo, podrizovat se tak debilnimu napadu, zvlast kdyz jim nestojim za dotaz predem.
Dale pokud bych kvuli synovi mela zvlastni pokoj a kamaradi spali ve ctyrech, hanba by me fackovala, platit stejnou castku. Takhle z toho popisu se zrovna jako super kamaradi nechovaji.
Přesně…
@Anonymní píše: Čau všichni, tak jsem zjistila, že chlap z toho druhého páru souhlasil a poslal peníze, muž dnes měl říct svagrovi, že to je pro mě blbý a on, že o tom pokecají o víkendu, uvidíme se. No doufám, že ze mě neudělají krávu.
Hele, oni tě možná budou mít za krávu (to ti klidně ale může být jedno), avšak oni se už teď chovají jako volové ![]()
@bartsch píše:
Hele, oni tě možná budou mít za krávu (to ti klidně ale může být jedno), avšak oni se už teď chovají jako volové
Je divné že v dnešní době demogracie nevíš co máš dělat. Představ si svoji komfortní zónu a do toho nenech nikoho vlézt a máš odpověď hned. Takže nikam nejedu a neposílám peníze. Jestli se někdo bude rozčilovat prskat nebo nebude mluvit mě nezajímá. A Fertik