Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to od ně dost neslušný a divný. Kdyby jste se navzájem dobře znali i s některými hosty. Tak třeba jo, ale tohle je ujetý, že to sousedovi není trapný! Přidtě se bavit, ale zveme vás jen proto, že potřebujem záchod a přespání, jinak jste nám šumák.
@Celina No mně překvapují ti ostatní sousedi, že jsou s tím v pohodě… buď tam žijí všichni v nějaké zvláštní komunitě a vypomáhají si navzájem i v půjčování haj. zlíků pro ožralé kámoše, nebo už jsou prostě vmanipulováni někam, kde je oslavu pořádající soused chce mít.
@anonymouss píše:
A přímo tento soused doma toaletu a WC nemá?
A ani ti sousedé „z ulice“ nemají doma wc?
Jen se tak ptám, nahlas přemýšlím…![]()
Já to pochopila tak, že ti sousedi tam mají jen zahradu, bez domu, takže záchod tam asi nemají. A ostatní sousedi v ulici jsou dál, přece chudáčci hosté nebudou chodit na záchod někam na druhý konec ulice, když se jeden nachází hned vedle, že jo…
Tak to je masakr.
Tos měla rovnou říct, že to by jako nešlo. ![]()
@Kassy píše:
Já to pochopila tak, že ti sousedi tam mají jen zahradu, bez domu, takže záchod tam asi nemají. A ostatní sousedi v ulici jsou dál, přece chudáčci hosté nebudou chodit na záchod někam na druhý konec ulice, když se jeden nachází hned vedle, že jo…
Čtu to podruhé a ano, máš pravdu. ![]()
Tak to bych se jim na to tuplem vykašlala ![]()
Jako, vychcaně „pozvou“ sousedy s domem, aby si z nich mohli udělat toalety a noclehárnu? ![]()
Tak to je mazec
Ja jsem si podle nadpisu myslela co to bude zas za problem a ono toto…šílenost!!!Nejste divny!!!Jako nikoho bych nepustila do baraku a natož přespat. Taky bych to rekla narovinu že ne jinak to bude furt.
Soused je veselá kopa a asi by rád zadarmo ubytko a sociálky pro své hosty
To bych na něj čuměla jak péro z gauče, že si něco takovýho vůbec dovolí.
V žádným případě, cizí lidi na spaní? vždyť je neznáte, můžou vás okrást a i kdyby ne, tak něco rozbijou, poblejou, spotřebujou soustu vody…
To bych se snad i radši spakovala a odjela, abych nemusela poslouchat rámus odvedle. řekla bych mu, že ne.
Tak sousedi by meli dostat cenu za nejabsurdnejsi požadavek a drzost nejvysiho kalibru. Rict to me tak se smichy neudrzim a souseda poslu k Chocholouskovi. Ty si s tím vůbec nelam hlavu a slušně ho pošli někam.
Příspěvek upraven 17.03.17 v 16:35
Tak to mi přijde docela dost na hlavu… To je fakt šílený. Nechápu co si dovolují vůbec z Vašeho domu dělat hotel. Vůbec bych to nedovolila. My jsme také spíše introverti a tohle mi přijde dost jako extrém.. Akorát by si na to zvykli a pak by měli pocit, že kdykoli se bude něco dít, tak můžou lidi posílat k Vám jak do hotelu. Normálně mi z toho stoupl tlak
přijde mi to hodně neslušný od nich… Hned bych to zatrhla i kdyby se pak s námi nebavili. Vyrůstala jsem na vesnici a nemám tyhle „příliš velké“ sousedské vztahy ráda… Je lepší, když má člověk svůj klid. Normálně být ten soused, tak se fakt propadnu studem, že se na něco takového vůbec ptám
To chce hned ze začátku si udělat jasno i se sousedy..
Tak to je bomba ![]()
jinak k tomu přistupuješ dobře, na oslavu bych chvíli šla, ale žádný lidi do baráku ani omylem…když si pozve tolik lidí tak si to má zařídit..taky máme sousedy, kde se běžně bivakuje, ale nikdo k nám na záchod ani spát fakt neleze..souseda by to ani nenapadlo…
Drzost lidí nezná mezí… To mě tak hned napadlo ![]()
A ne, nepustila, 30lidí je prostě masakr…
Znamí mají taky takovou zahradu mezi domy jen s chemickým wc a proto tam pořádají pouze opékačky s dětmi…
Sami se omlouvají, že na větší akce fakt nee ![]()
@Anonymní píše:
Omlouvam se za roman a za diakritiku, pisu z mobilu. K veci - nove jsme se nastehovali do domu, ktery jsem si postavili. Jsme krajovy dum a zahradu vedle nas vlastni mlady par s tremi detmi. Se sousedy se zname pres mesic. Snazime se se vsemi udrzovat dobre vztahy, ale jsme docela introverti a radi travime cas spolu na vyletech jako rodina, nebo s dlouholetymi prateli. S novymi lidmi jsme opatrnejsi, nicmene snazime se byt mili a nedelat problemy. Soused nas asi pred 14 dny pozval, ze budou mit v kvetnu velkou oslavu narozenin, ze prijede asi 30 lidi a ze to chteji usporadat na te zahrade vedle nas. Pozvali celou ulici. Problem je v tom, ze jen tak mezi reci ze souseda vylezlo, ze se ocekava, ze kdyz jsme nejbliz, tak k nam muzou lidi chodit na zachod a umyt si ruce, napustit vodu apod. Pak si stezoval, ze tolik lidi nemaji kam ulozit a kolik pry lidi by u nas mohlo prespat, ze ostatni sousedi si taky k sobe par lidi vezmou. Rekla jsem ze nevim a vic jsme se nebavili. Ale doma se mi to rozlezelo v hlave. Mame male miminko (3 mesice) a predstava, ze mi ve dve rano budou po baraku courat opili lidi, ktery jsem nikdy predtim nevidela, se mi teda dost nelibi. Nehlede na to, ze zachod bude vypadat jak od prasat po triceti lidech - nedejboze kdyz se nam doma nekdo pobleje. Uz vidim souseda jak to k nam jde rano s kocovinou uklizet. Jsme abstinenti a navic je to pred statnim svatkem - manzel jde ve svatek do prace, takze by rano v pul 6 musel odjet a nechat me s miminem samotnou, abych je pak vypakovala z baraku. Kdyz jsem to rekla manzelovi co mi soused rekl, tak rekl ze si vezme dovolenou a na ty dva dny vypadnem pryc. Me to ale prijde na nic - proc bysme se my kvuli nim meli omezovat a opoustet nas dum? A taky to sousedum bude divne, ze najednou na ten termin neco mame, reknou si ze proti nim neco mame a vztahy budou na prd. Navrhla jsem ze na oslavu na chvili pujdem, ale pak domu a nikoho k nam brat nebudem. Ale nevim jestli jim zvladnu vytrvale rikat ze k nam na zachod opravdu nemuzou - az treba bude potrebovat nejake mensi dite. Podotykam ze ostatnim sousedum to nevadi a prijde jim to normalni. Jsme opravdu tak divni asocialove, nebo by se vam to taky nelibilo?
@kadernice1 píše:
Já se obvykle k těm situacím, co se tu popisují, nechci vyjadřovat, když neznám detaily, ale k tomuhle ani nejsou potřeba - to je prostě nehoráznost. Navíc naprosto průhledná manipulace - my budeme dělat oslavy a vy se budete starat s námi, pomůžete jednou, budete už pomáhat vždycky…vmanipulují vás někam, kde opravdu normální člověk nechce být.Je to jako s lidmi, kteří jdou do TV vyprávět trapnosti ze svého života nebo pouští jiné do svých příšerných domácností - když má někdo posunutou míru exhibicionismu, je to jeho problém, ale proč by se téhle téměř patologii měli přizpůsobovat ostatní? Tohle mi přijde obdobné, je to tak nehorázné, že bych ho skoro odkázala na odborníka v oboru psychiatrie.
juj, přesně mé mínění…NEHORÁZNOST
To je drsny. Nedovolila bych to. Je potreba jim to rict naprimo, zadne zaobalovani nebo ti je tam nasackuji. Ziram, co si lidi dovoli…