Vaginální hysterektomie - jak se cítíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pistalka1974
13.8.17 19:27

Neboj, já to mám za sebou a cítím se skvěle :lol: Držím pěsti :palec:

• Citovat
  • Upravit
80475
17.9.17 17:45

Tak pridavam info. Operace vaginalne, v pondeli v poledne. P rotoze jsem to mela vcetne vajecniku, pustili mne z postele az v utery rano - sama do sprchy, prevlict a pak na mou zadost po svych na pokoj. Analgetika od te doby zadna. OD stredy jsem zebrala pustit ddomu, tak mne vykopli ve ctvrtek. pro mne nejsilenejsi bylo piti toho hnusnehoo projimadla. Jinak dobry. Bolest jako pri menzes. Ted planuju jeste tyden odpocinku a pak uz musim makat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
9.4.18 16:40

Dobrý :D :D :D pokusům se oživit diskuzi, mohl by mi prosím tady někdo, kdo byl na Lahv odpovědět???+ :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.18 19:59

@Či bi já vám odpovím.

• Citovat
  • Upravit
pistalka1974
26.4.18 11:53

Ahoj, jak jsem psala já: dělali mi to loni v červnu, LAVH prostá, tedy vaječníky ponechány. Sice trocha bolesti atd., ale od té doby pokoj od menzes :D :D Co se týká sexu, tak lepší, jak předtím :oops: ;) :palec: Tak neboj :palec:

• Citovat
  • Upravit
pistalka1974
26.4.18 12:07

Ahojky Hani, tak to je mi líto. To tam ty mazalové něco zavlíkli. Jakže Ti to dělali? Já tady psala vloni před operací, dopadlo to dobře, sex je lepší než předtím a o svým podbříšku teď nevím..Dali Ti lázně? Dle všeho máš na ně nárok…Tak ať je konečně líp.

• Citovat
  • Upravit
pistalka1974
26.4.18 12:10
P. S. reagovala jsem na tento příspěvek:
citace] @Hana11111 píše:
Ahojky, chci se podělit o svou zkušenost s hysterektomií - pro mne to byl život zachraňující zákrok, předtím jsem už tak moc krvácela, že mi museli za 5 12 udělat kyretáž, jinak bych už asi vykrvácela. Tady ale vše pozitivní končí, protože jsou to už 2 roky a v pořádku nejsem ani náhodou. Od té doby mám neustálé bolesti a záněty, nakonec mi kvůli tomu museli vzít ještě vaječník, protože ty záněty ho naprosto znetvořily. je to už rok od poslední operace a stav se nelepší ani trochu a to už jsem vyzkoušela kde co, od opakovaných různých antibiotik, přes homeopatika, wobenzym, imunitní léky, bakteriální lyzáty… gynekoložka mi neumí pomoct, urolog taky ne. Myslela jsem si, jak to bude potom bezvadný, místo toho mám zničený život. Bolesti a záněty mne doslova invalidizují, nemohu se kloudně hýbat (o sportu vůbec nemluvím), na sex už mohu taky zapomenout, takže jen čekám, až mne opustí i manžel. Nejsem ještě tak stará, ale bohužel můj život už skončil. nechci nikoho strašit, určitě to není běžné po téhle operaci takové komplikace, ale myslím, že pokud to není opravdu životně nezbytné, tak si tenhle zákrok raději dobře rozmyslete… V mém případě mi moje gynekoložka už před 6 lety říkala, že „už jsem dost stará (bylo mi 40) a že bych mohla odevzdat dělohu…“- tehdy jsem žádné větší obtíže neměla, myslela to jen jako prevenci a jsem ráda, že jsem na to nepřistoupila, takhle jsem dostala ještě 6 let normálního života navíc. Držím všem palečky.

A Hani, nenech si to líbit, změnit doktora, a pokud to operatér zmrvil, tak žádej lázně i po delší době…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.18 22:19

Dobrý den, mám problém a chtěla bych poprosit o radu, jsem po odstranění dělohy už 2 měsíce, cítím se opravdu dobrě, jelikož mi nechaly vaječníky tak se mi ani neblázní hormony, dokonce mám i chuť na sex a v tom je ten haček, manžel se do mě prostě nemůže dostat i když nejsem suchá prostě to nejde, vnikne do me jen na půl a pak jak kdyby tam prostě něco vadilo nebo překáželo, prosím máte s tím některá zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
7355
17.10.18 22:27

To tady budou všichni v obraze. Nechceš spíš zajít na gynekologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.11.18 09:48

Hysteroskopie

@Moja1112 dobry den, taky me příští měsíc ceka hysteroskopie a trochu se toho bojim.
Takže pisete ze se neni ceho bat? :) no stress jsem s toho cela nesva… miminko ještě nemam. A nasli mi polypy. Krvácení mimo cyklus. Diky za odpověď. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
26.11.18 15:52

Jsem po totální hysterectomii, tak se ptejte, pokud něco zajímá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.12.18 18:14
@Či bi píše:
Jsem po totální hysterectomii, tak se ptejte, pokud něco zajímá. :D

Tak já už to mám za sebou a zatím vše v poradku. Uvidime co kontrola a vysledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.19 10:26

Hysterektomie

Ahoj, holky…jdu 17.6.teď na vaginalni hysterektomii.Uz mam za sebou laparku, odstranění vejcovodů. Chci se hloupe zeptat, bude se měnit nějak klitoris? Co vím, tak vlastně se zasahuje i do močové trubice a to s tím souvisí? Nikde jsem toto téma nenašla a opravdu potřebujei pár slov o tomto intimním tématu. Pokud se tu některá z vás najde na psaní ohledně vaginalni hysterektomie, budu ráda. Klidne do SZ.Moc prosím, mám hrozný strach celkově, ne jen kvůli tomu jednomu…,ale mám otázky…různé! :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
6.6.19 10:28
@Anonymní píše:
Ahoj, holky…jdu 17.6.teď na vaginalni hysterektomii.Uz mam za sebou laparku, odstranění vejcovodů. Chci se hloupe zeptat, bude se měnit nějak klitoris? Co vím, tak vlastně se zasahuje i do močové trubice a to s tím souvisí? Nikde jsem toto téma nenašla a opravdu potřebujei pár slov o tomto intimním tématu. Pokud se tu některá z vás najde na psaní ohledně vaginalni hysterektomie, budu ráda. Klidne do SZ.Moc prosím, mám hrozný strach celkově, ne jen kvůli tomu jednomu…,ale mám otázky…různé! :,( :,( :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.19 10:29

Hysterektomie

Jdu do Boskovic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie