Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, diky za reakcí, koukám, že zkušenosti po operaci jsou hodně podobně…půl rok, to je teda síla…opravdu to není žádná sranda…preju ti Stastny novy rok… ![]()
@Či bi píše:
@Evelinea Ahoj, no vaječníky nechávají, pokud si myslí, že to nehrozí, a že oddali přechod, což v tvém věku, ale nechápu…ale určitě ví co dělá. 🙄ty jsi měla ve vnitr myomy?? Či jiné podezření, že by ti to mohlo začít zlobit?? Pěkně ti skáče teď psychika![]()
![]()
mela jsem to po operaci také, to se srovná, uvidíš, že ti bude lepe. neboj, pevné věř tomu, že věděl co dělá
to by si na triko nevzal, tě ohrozit.
Ahoj, tak dr. odepsal, ze byly vejce vporadku, raka snížily o 66.procent s odstraněním vejcovodu, tak teď zbývá se psychicky srovnat!!!Nález jsem pred tím neměla krom 2.myomu a velké delohy (5.měsíc grav. )žádné. Ještě čekám na výsledky hyst
ologie..
Ahoj, chci napsat své pocity 2.měsíce po hyst. s ponecháním vaječníkú(52,omyl, dr. zapomnel, ze jsem je chtela vzit…)a opět se zeptat, zda některá z vas mela podobne problemy, připadne, zda odeznely, ci se daji nejak resit?
Od operac mám stále nepřetržitě bolesti bricha, jak před ms…permanenrni brnění, svědění a bolesti prsou…dole vše natekle, bolavé, zavést si cicatridinu= nadlidský výkon…prohlídka na gynde neskutečně bolestiva..tvrdé bolavé břicho jak v 5.měsíců těhotenství…na gyn. info, ze se vše snad časem srovná..už nevěřím, ale budu rada za jakoukoliv podobnou zkusenost, připadne radu, zda vám něco pomohlo? ![]()
@Evelinea píše:
Ahoj, chci napsat své pocity 2.měsíce po hyst. s ponecháním vaječníkú(52,omyl, dr. zapomnel, ze jsem je chtela vzit…)a opět se zeptat, zda některá z vas mela podobne problemy, připadne, zda odeznely, ci se daji nejak resit?Od operac mám stále nepřetržitě bolesti bricha, jak před ms…permanenrni brnění, svědění a bolesti prsou…dole vše natekle, bolavé, zavést si cicatridinu= nadlidský výkon…prohlídka na gynde neskutečně bolestiva..tvrdé bolavé břicho jak v 5.měsíců těhotenství…na gyn. info, ze se vše snad časem srovná..už nevěřím, ale budu rada za jakoukoliv podobnou zkusenost, připadne radu, zda vám něco pomohlo?
Ahoj jak ti je!?? Zkoušela jsi espumisan?? Ten mi moc pomáhal, jinak nevím čím by to mohlo být? ![]()
@Či bi píše:
Ahoj jak ti je!?? Zkoušela jsi espumisan?? Ten mi moc pomáhal, jinak nevím čím by to mohlo být?
Ahoj…fenykl a espumisan uz mám za sebou, to jsem brala měsíc po operaci…myslím, ze se bourej ty odřízlé vaječníky a davaj mi sežrat, ze jsem je nechala odříznout od kamarádky dělohy
… Teď mám ještě problém s gynekologem, který mi k 3. chce ukoncit neschopnost a mě už se mu nechce vysvětlovat, ze 12.hod.+ 3.hod.vlakem fakt ještě nedám… ![]()
@Evelinea píše:
Ahoj…fenykl a espumisan uz mám za sebou, to jsem brala měsíc po operaci…myslím, ze se bourej ty odřízlé vaječníky a davaj mi sežrat, ze jsem je nechala odříznout od kamarádky dělohy… Teď mám ještě problém s gynekologem, který mi k 3. chce ukoncit neschopnost a mě už se mu nechce vysvětlovat, ze 12.hod.+ 3.hod.vlakem fakt ještě nedám…
Tak prendej neschopenku k neurologovi, nebo k pbvodnimu, když se ještě ne cítíš dobře ![]()
Ahoj, jsem 4 tyden po vaginalni hysterektomii. Minuly tyden mi klesl mocovy mechyr, bylo to dost neprijemne, proste jako bych mela bouli v rozkroku. Do toho bolesti zad a bricha, bolesti pri moceni. Vcera jsem byla u doktorky, vubec nic mi nevysvetlila, jen mi napsala nejake cviceni na panevni dno. Chtela bych si koupit ten pristroj na cviceni ale nevim jestli to neni podvod? Jsem celkem zklamana z jejiho pristupu, nic mi nevysvetlila vsechno se snazim vyhledat na internetu. Jen po operaci mi rekla at odpocivam a ze za 4 tydny muzu do prace. Pracuju jako uklizecka a priznam se ze na nejake tahani vysavace a kyblu se necitim. ![]()
@Evelinea píše:
Ahoj…fenykl a espumisan uz mám za sebou, to jsem brala měsíc po operaci…myslím, ze se bourej ty odřízlé vaječníky a davaj mi sežrat, ze jsem je nechala odříznout od kamarádky dělohy… Teď mám ještě problém s gynekologem, který mi k 3. chce ukoncit neschopnost a mě už se mu nechce vysvětlovat, ze 12.hod.+ 3.hod.vlakem fakt ještě nedám…
Ahoj jsem teda jen mesic po operaci, ale predminuly tyden jsem mela ovulaci jako vzdy a myslela jsem ze mi vajecnik exploduje jak me to bolelo. Mam problemy s vetry a velke bolesti zad, zacla jsem cvicit jogu a to mi pomohlo. Mozna by ti pomohl mirny pohyb?
@Meleri píše:
Ahoj jsem teda jen mesic po operaci, ale predminuly tyden jsem mela ovulaci jako vzdy a myslela jsem ze mi vajecnik exploduje jak me to bolelo. Mam problemy s vetry a velke bolesti zad, zacla jsem cvicit jogu a to mi pomohlo. Mozna by ti pomohl mirny pohyb?
A
Ahoj, ja chodím každý den tak na 2 hodky se psem, pár cviků na panevni dno také zvladam, ale vztavani, sedani, otáčení bolí a nadute, citlivý bricho, pres ktere si ani nezavazu boty… ![]()
@Meleri píše:A
@Či bi píše:
Tak prendej neschopenku k neurologovi, nebo k pbvodnimu, když se ještě ne cítíš dobře
Pokusím se o to… ![]()
@Meleri píše:
Ahoj, jsem 4 tyden po vaginalni hysterektomii. Minuly tyden mi klesl mocovy mechyr, bylo to dost neprijemne, proste jako bych mela bouli v rozkroku. Do toho bolesti zad a bricha, bolesti pri moceni. Vcera jsem byla u doktorky, vubec nic mi nevysvetlila, jen mi napsala nejake cviceni na panevni dno. Chtela bych si koupit ten pristroj na cviceni ale nevim jestli to neni podvod? Jsem celkem zklamana z jejiho pristupu, nic mi nevysvetlila vsechno se snazim vyhledat na internetu. Jen po operaci mi rekla at odpocivam a ze za 4 tydny muzu do prace. Pracuju jako uklizecka a priznam se ze na nejake tahani vysavace a kyblu se necitim.
Ja to mám úplně stejně,.Gynekolog mi bolesti nevysvětlí, poslal me na plavání do bazénu, což bych si se svoji „bolavou“ fakt z hyg. důvodu nedovolila a svůj obří teřich bych také nevystavila. Bolest se mi pořád vraci, pred a po male me to take boli…Trochu se mi ulevilo po wobenzynu, tak nevím, jestli ho nezacnu zase brat…Ten pristroj na posilovani pan.dna neznam??