Vaginální hysterektomie - jak se cítíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
26.12.19 07:59

Ahoj, diky za reakcí, koukám, že zkušenosti po operaci jsou hodně podobně…půl rok, to je teda síla…opravdu to není žádná sranda…preju ti Stastny novy rok… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
26.12.19 08:01
Ahoj, diky za reakcí, koukám, že zkušenosti po operaci jsou hodně podobně…půl rok, to je teda síla…opravdu to není žádná sranda…preju ti Stastny novy rok… :)
@Či bi píše:
@Evelinea Ahoj, no vaječníky nechávají, pokud si myslí, že to nehrozí, a že oddali přechod, což v tvém věku, ale nechápu…ale určitě ví co dělá. 🙄ty jsi měla ve vnitr myomy?? Či jiné podezření, že by ti to mohlo začít zlobit?? Pěkně ti skáče teď psychika :( :( :(mela jsem to po operaci také, to se srovná, uvidíš, že ti bude lepe. neboj, pevné věř tomu, že věděl co dělá :* to by si na triko nevzal, tě ohrozit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
26.12.19 08:05

Ahoj, tak dr. odepsal, ze byly vejce vporadku, raka snížily o 66.procent s odstraněním vejcovodu, tak teď zbývá se psychicky srovnat!!!Nález jsem pred tím neměla krom 2.myomu a velké delohy (5.měsíc grav. )žádné. Ještě čekám na výsledky hyst :roll: ologie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11.2.20 09:53

Ahoj, chci napsat své pocity 2.měsíce po hyst. s ponecháním vaječníkú(52,omyl, dr. zapomnel, ze jsem je chtela vzit…)a opět se zeptat, zda některá z vas mela podobne problemy, připadne, zda odeznely, ci se daji nejak resit? :,( Od operac mám stále nepřetržitě bolesti bricha, jak před ms…permanenrni brnění, svědění a bolesti prsou…dole vše natekle, bolavé, zavést si cicatridinu= nadlidský výkon…prohlídka na gynde neskutečně bolestiva..tvrdé bolavé břicho jak v 5.měsíců těhotenství…na gyn. info, ze se vše snad časem srovná..už nevěřím, ale budu rada za jakoukoliv podobnou zkusenost, připadne radu, zda vám něco pomohlo? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
16.2.20 12:03
@Evelinea píše:
Ahoj, chci napsat své pocity 2.měsíce po hyst. s ponecháním vaječníkú(52,omyl, dr. zapomnel, ze jsem je chtela vzit…)a opět se zeptat, zda některá z vas mela podobne problemy, připadne, zda odeznely, ci se daji nejak resit? :,( Od operac mám stále nepřetržitě bolesti bricha, jak před ms…permanenrni brnění, svědění a bolesti prsou…dole vše natekle, bolavé, zavést si cicatridinu= nadlidský výkon…prohlídka na gynde neskutečně bolestiva..tvrdé bolavé břicho jak v 5.měsíců těhotenství…na gyn. info, ze se vše snad časem srovná..už nevěřím, ale budu rada za jakoukoliv podobnou zkusenost, připadne radu, zda vám něco pomohlo? :roll:

Ahoj jak ti je!?? Zkoušela jsi espumisan?? Ten mi moc pomáhal, jinak nevím čím by to mohlo být? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
16.2.20 13:43
@Či bi píše:
Ahoj jak ti je!?? Zkoušela jsi espumisan?? Ten mi moc pomáhal, jinak nevím čím by to mohlo být? :,(
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
16.2.20 13:56

Ahoj…fenykl a espumisan uz mám za sebou, to jsem brala měsíc po operaci…myslím, ze se bourej ty odřízlé vaječníky a davaj mi sežrat, ze jsem je nechala odříznout od kamarádky dělohy :cert:… Teď mám ještě problém s gynekologem, který mi k 3. chce ukoncit neschopnost a mě už se mu nechce vysvětlovat, ze 12.hod.+ 3.hod.vlakem fakt ještě nedám… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
18.2.20 12:01
@Evelinea píše:
Ahoj…fenykl a espumisan uz mám za sebou, to jsem brala měsíc po operaci…myslím, ze se bourej ty odřízlé vaječníky a davaj mi sežrat, ze jsem je nechala odříznout od kamarádky dělohy :cert:… Teď mám ještě problém s gynekologem, který mi k 3. chce ukoncit neschopnost a mě už se mu nechce vysvětlovat, ze 12.hod.+ 3.hod.vlakem fakt ještě nedám… :think:

Tak prendej neschopenku k neurologovi, nebo k pbvodnimu, když se ještě ne cítíš dobře :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.2.20 18:15

Ahoj, jsem 4 tyden po vaginalni hysterektomii. Minuly tyden mi klesl mocovy mechyr, bylo to dost neprijemne, proste jako bych mela bouli v rozkroku. Do toho bolesti zad a bricha, bolesti pri moceni. Vcera jsem byla u doktorky, vubec nic mi nevysvetlila, jen mi napsala nejake cviceni na panevni dno. Chtela bych si koupit ten pristroj na cviceni ale nevim jestli to neni podvod? Jsem celkem zklamana z jejiho pristupu, nic mi nevysvetlila vsechno se snazim vyhledat na internetu. Jen po operaci mi rekla at odpocivam a ze za 4 tydny muzu do prace. Pracuju jako uklizecka a priznam se ze na nejake tahani vysavace a kyblu se necitim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.2.20 18:22
@Evelinea píše:
Ahoj…fenykl a espumisan uz mám za sebou, to jsem brala měsíc po operaci…myslím, ze se bourej ty odřízlé vaječníky a davaj mi sežrat, ze jsem je nechala odříznout od kamarádky dělohy :cert:… Teď mám ještě problém s gynekologem, který mi k 3. chce ukoncit neschopnost a mě už se mu nechce vysvětlovat, ze 12.hod.+ 3.hod.vlakem fakt ještě nedám… :think:

Ahoj jsem teda jen mesic po operaci, ale predminuly tyden jsem mela ovulaci jako vzdy a myslela jsem ze mi vajecnik exploduje jak me to bolelo. Mam problemy s vetry a velke bolesti zad, zacla jsem cvicit jogu a to mi pomohlo. Mozna by ti pomohl mirny pohyb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
19.2.20 19:59
@Meleri píše:
Ahoj jsem teda jen mesic po operaci, ale predminuly tyden jsem mela ovulaci jako vzdy a myslela jsem ze mi vajecnik exploduje jak me to bolelo. Mam problemy s vetry a velke bolesti zad, zacla jsem cvicit jogu a to mi pomohlo. Mozna by ti pomohl mirny pohyb?

A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
19.2.20 20:04

Ahoj, ja chodím každý den tak na 2 hodky se psem, pár cviků na panevni dno také zvladam, ale vztavani, sedani, otáčení bolí a nadute, citlivý bricho, pres ktere si ani nezavazu boty… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
19.2.20 20:04
@Meleri píše:
Ahoj jsem teda jen mesic po operaci, ale predminuly tyden jsem mela ovulaci jako vzdy a myslela jsem ze mi vajecnik exploduje jak me to bolelo. Mam problemy s vetry a velke bolesti zad, zacla jsem cvicit jogu a to mi pomohlo. Mozna by ti pomohl mirny pohyb?
A
@Či bi píše:
Tak prendej neschopenku k neurologovi, nebo k pbvodnimu, když se ještě ne cítíš dobře :mavam:

Pokusím se o to… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
19.2.20 20:08
@Meleri píše:
Ahoj, jsem 4 tyden po vaginalni hysterektomii. Minuly tyden mi klesl mocovy mechyr, bylo to dost neprijemne, proste jako bych mela bouli v rozkroku. Do toho bolesti zad a bricha, bolesti pri moceni. Vcera jsem byla u doktorky, vubec nic mi nevysvetlila, jen mi napsala nejake cviceni na panevni dno. Chtela bych si koupit ten pristroj na cviceni ale nevim jestli to neni podvod? Jsem celkem zklamana z jejiho pristupu, nic mi nevysvetlila vsechno se snazim vyhledat na internetu. Jen po operaci mi rekla at odpocivam a ze za 4 tydny muzu do prace. Pracuju jako uklizecka a priznam se ze na nejake tahani vysavace a kyblu se necitim. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
19.2.20 20:13

Ja to mám úplně stejně,.Gynekolog mi bolesti nevysvětlí, poslal me na plavání do bazénu, což bych si se svoji „bolavou“ fakt z hyg. důvodu nedovolila a svůj obří teřich bych také nevystavila. Bolest se mi pořád vraci, pred a po male me to take boli…Trochu se mi ulevilo po wobenzynu, tak nevím, jestli ho nezacnu zase brat…Ten pristroj na posilovani pan.dna neznam??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí